Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3565800af791.jpg
A to moja WalentynkaAnia_1986, pigułka, kaarolaa, SyHa85, Martynka30, hella, malika89, Rybaaaa, Betty Boop, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Betty Boop wrote:Dziewczynki chcialam cos napisac odnosnie tych spodni boyfriendow z HM. otoz poszlam dzis do sklepu i o dziwo mieli wszystkie modele. Niestety z rozmiarem juz wiem ze nie trafilam. Nosze 38 ale z boyfriend sa na mnie dobre 36. A ja madra zamowilam 40. jak pokazalam mezowi to sie nieźle usmiał jak wspaniale dobralam rozmiar. Takze jak przyjda to od razu zrobie zwrotke bez otwierania.
Kupilam za to czarne, elastyczne super skinny 38 i sa rewelacyjne i na pewno starcza mi na ciążę (nie zamierzam duzo tyc
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244426014.html
Ja tez kupilam spodnie ciazowe z hm, ale skinny. Normalnie nosze rozmiar 36, teraz wzielam 38 i sa ok:) i jak wygodnie mmm:) zamowilam tez sobie dzisiaj biale wysokie conversy, zawsze chcialam je miec, wpadlo mmi troszke gotowki wiec poszalalam troche, a co, zwlaszcza ze dorwalam je jeszcze w fajnej promocji:) bedzie mi wygodnie na wiosne w nich smigac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 16:49
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualnyPiękne tak mnie korci pokazac mojemu te bukiety ale zaraz bedzie gadal na mnie ze dla mnie wazne sa prezenty.
4 lafa temu dostalam od niego storczyka w doniczce. Mam go do tej pory i niedlugo znow zakwitnie, chcialabym kolejnego storczyka. Mozr a urodziny chociaz mi kupi bo za poltora miesiaca mam. -
Domi793 wrote:Ja tez kupilam spodnie ciazowe z hm, ale skinny. Normalnie nosze rozmiar 36, teraz wzielam 38 i sa ok:) i jak wygodnie mmm:) zamowilam tez sobie dzisiaj biale wysokie conversy, zawsze chcialam je miec, wpadlo mmi troszke gotowki wiec poszalalam troche, a co, zwlaszcza ze dorwalam je jeszcze w fajnej promocji:) bedzie mi wygodnie na wiosne w nich smigac:)
mi się bardzo podobają spodnie ciążowe boyfriend:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceaca3b65ea3.jpg
niestety nie na moją figurę, jestem wysoka = nosiłam 40-L (rzadko M), teraz 42/XL, wiec wyglądałabym jak słoń
i uwielbiam conversy, mamy z córką obie ja czarno-białe, córka całe czarne i mamy też adidas superstar ja białe, Wiki czarne z białymi paskami, jak gdzieś wychodzimy to ubieramy albo te, albo te i wyglądamy jak siostryuwielbiam taki styl
mamy podobny gust - wiosną idealne bedziesz wygądać, tu brzuszek, a tu fajne spodnie, conversy i wygląda się o wiele lepiej
czuje się o wiele młodziej mając fajny ciuch
oczywiście nie mam jakiejś tam mani, że ma być drogo na pokaz -nie, nie!
poprostu fajne młodzieżowe ciuchy, pasujące jeszcze do mnie (32 lata)
a tu obecny wygląd:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83d7767e53f5.jpg
oczywiście ciuchy "domowe" czyli tylko wygodne
i brzusio o wiele mniejszy niż np tydzień temu - wzdęcia chyba odpuściły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 17:16
Domi793, SyHa85, Martynka30, kaarolaa, celia, pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa wrote:A na deser pożarłam puchar lodów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0871d7e2d733.jpg
oj Ty, Ty!!!
takiego smaka narobić, gonić ciężarną 8km do najbliższego sklepu po lody - MNIAM!!!!
zaraz jadę bo ślinotok mnie dopadł
pychotka
a i na rogaliki też się piszę
teraz wystarczy jedno spojrzenie i już musze to jeśc
Kwiaty prześliczne dziewczyny
ja wybrałam słodycze bo straszny łakomczuch się zrobiłamMartynka30, sylwiaśta159, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Ja mam skinny w rozmiarze 34, trochę się rozciągnęły i nie cisną jak ma początku, a boyfrind wziałam 36 i jak będą większe trudno, z używanego mam też skiny tylko granatowe 36 i są dobre a jakie wygodne
Domi793 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Truskaweczka - ooo tak, ja tez uwielbiam taki styl:) mam juz jedne conversy, granatowe i super wygodnie mi sie wnnich chodzi. Teraz beda biale, swietnie wygladaja i pasuja do wiekszosci ubran:) o i adidasy superstar tez mi podobaja, wlasnie biale z czarnymi paskami:) sa super! A fotki tej dziewczyny - super, swietnie wyglada, uwielbiam taki styl:))) i swietna ma bluze i te jeansy poszarpane - ekstra! Mam jedne takie boyfrendy poszarpane, sa luzne wiec moze na wiosne sie w nie zmieszcze, do tego conversy, ciekawa bluza z aplikacja, ukochana torebka mk i bedzie git:) Fajnie ze mozesz tak z corka podobnie sie ubrac, zawsze mi sie tak podoba jak mama ma mlodziezowy styl i razem z corka sobie ida i wygladaja jak siostry:) Super:) Ja tez zawsze sie mlodziej tak zuje i tez mi nie chodzi o marki, ale lubie miec porzadna torebke, zegarek i czasem jakis ciuch. Nie kupuje tylko markowych, bo mam tez w szafie mnostwo ciuchow z ciucholandu i tez je uwielbiam. Wazne zeby czuc sie dobrze i wygladac swiezo i mlodo:)
Pozdrawiam cieplo:)
Ps. Na fotce wygladasz mlodziutko i uroczy brzuszek:))Martynka30 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
My z mężem nigdy walentynek nie obchodziliśmy jakoś specjalnie, zwykle robimy sobie coś dobrego do jedzenia i włączamy film ..ale dla nas to jest dzień jak co dzień
Ja od mojego to kwiaty dostałam może dwa razy ale nie ma to wielkiego znaczenia dlatego, że on uwielbia mi sprawiać rzeczy o których sobie marzę lub które potrzebuję, często mnie zaskakuje. Jednak nie jest to najważniejsze dlatego, że to co bardziej istotne dla mnie to to, że dzięki mężowi odnalazłam swoją zawodową drogę w życiu i jeszcze mnie we wszystkim bardzo wpiera za co jestem mu ogromne wdzięczna. Nigdy nie pozwala mi w siebie zwątpić.
Jest moim najlepszym przyjacielem, mogę mu wszystko powiedzieć i nie wyobrażam sobie mieć innego męża. Do tego zawsze potrafi mnie rozśmieszyć
Teraz ja sobie leżę w innym pokoju, a mąż kończy swoje projekty i co chwile przychodzi do mnie i daje mi buziaka, pytam go "co tak mi te buziaki co 5 minut dajesz", a on "bo Cię tak kocham".
Ogólnie rzadko się kłócimy, zwykle jak już do tego dochodzi to dosłownie o pierdoły. Przede wszystkim jeśli jest większy problem to staramy się rozmawiać. Takie podejście mąż wyniósł ze swojego domu, jego rodzice jest przykładem bardzo zgranego i udanego małżeństwa. Mnie musiał trochę tego nauczyć ale udało się hehe.
SyHa85, hella, amanina, celia, pigułka, monirek lubią tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
Domi793 wrote:Truskaweczka - ooo tak, ja tez uwielbiam taki styl:) mam juz jedne conversy, granatowe i super wygodnie mi sie wnnich chodzi. Teraz beda biale, swietnie wygladaja i pasuja do wiekszosci ubran:) o i adidasy superstar tez mi podobaja, wlasnie biale z czarnymi paskami:) sa super! A fotki tej dziewczyny - super, swietnie wyglada, uwielbiam taki styl:))) i swietna ma bluze i te jeansy poszarpane - ekstra! Mam jedne takie boyfrendy poszarpane, sa luzne wiec moze na wiosne sie w nie zmieszcze, do tego conversy, ciekawa bluza z aplikacja, ukochana torebka mk i bedzie git:) Fajnie ze mozesz tak z corka podobnie sie ubrac, zawsze mi sie tak podoba jak mama ma mlodziezowy styl i razem z corka sobie ida i wygladaja jak siostry:) Super:) Ja tez zawsze sie mlodziej tak zuje i tez mi nie chodzi o marki, ale lubie miec porzadna torebke, zegarek i czasem jakis ciuch. Nie kupuje tylko markowych, bo mam tez w szafie mnostwo ciuchow z ciucholandu i tez je uwielbiam. Wazne zeby czuc sie dobrze i wygladac swiezo i mlodo:)
Pozdrawiam cieplo:)
Ps. Na fotce wygladasz mlodziutko i uroczy brzuszek:))
Ja uwielbiam moje Conversy, jak tylko jest cieplej to je ubieram. Kupiłam je chyba z 4 lata temu na promocji, wyższe w kolorze miętowym i teraz poluje na białe ale niskie
Chciałabym kupić sobie boyfriendy ciążowe, jutro jedziemy do Poznania to może będą bo przez internet to nie bardzo chcę zamawiac bo nie wiem w jaki rozmiar celować. Jak kiedyś nie będąc w ciąży mierzyłam boyfriendy to zwykle w udach były trochę ciasne w sensie nie były tak luźne, a w brzuchu ogromne (płaski brzuch, większy tyłek i uda:( )
Domi793 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:Ja uwielbiam moje Conversy, jak tylko jest cieplej to je ubieram
. Kupiłam je chyba z 4 lata temu na promocji, wyższe w kolorze miętowym i teraz poluje na białe ale niskie
Chciałabym kupić sobie boyfriendy ciążowe, jutro jedziemy do Poznania to może będą bo przez internet to nie bardzo chcę zamawiac bo nie wiem w jaki rozmiar celować. Jak kiedyś nie będąc w ciąży mierzyłam boyfriendy to zwykle w udach były trochę ciasne w sensie nie były tak luźne, a w brzuchu ogromne (płaski brzuch, większy tyłek i uda:( )
Sa genialne i naprawde dluuugo wytrzymuja:)
Lubie polaczenie conversow, jeansow i zwyklej marynarki:) achh niech robi sie juz cieplo:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 17:38
Julia, 10 latek
Ja w tamtym roku kupiłam conversy krótkie jasno różowe od znajomej ( siostra przysłała jej z angli) a teraz bym chciała białe, ale mąż mówi, że tyle na trampki mi nie daMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Domi793 wrote:A wlasnie jak mozecie mi doradzic, 30 kwietnia mamy uroczysta impreze. Chcialabym kupic na te okazje jakas fajna ciazowa sukieneczke. Moze wiecie gdzie albo na jakich stronkach takich szukac?
http://pieknamama.pl/category/sukienki-wieczoroweDomi793 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz