Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi793 wrote:A wlasnie jak mozecie mi doradzic, 30 kwietnia mamy uroczysta impreze. Chcialabym kupic na te okazje jakas fajna ciazowa sukieneczke. Moze wiecie gdzie albo na jakich stronkach takich szukac?
Ja kupiłam jeszcze przed ciążą sukienki w sklepie vubu.pl takie poszerzane w biodrach, ubieram je na jakies okazje czy niedziele. Mam w nich jeszcze zapas miejsca jak brzuszek urośnie. Jest duży wybór kolorów takze polecam i ceny tez fajne bo mniej niż 50 zl ja chyba nawet dałam 30 zl w promocji.amanina, Domi793 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:Ja kupiłam jeszcze przed ciążą sukienki w sklepie vubu.pl takie poszerzane w biodrach, ubieram je na jakies okazje czy niedziele. Mam w nich jeszcze zapas miejsca jak brzuszek urośnie. Jest duży wybór kolorów takze polecam i ceny tez fajne bo mniej niż 50 zl ja chyba nawet dałam 30 zl w promocji.
az sobie popatrze -
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 wesela: jedno w czerwcu, drugie we wrześniu. Z tym wrześniowym to kurde trochę lipa, ale to jest moja przyjaciółka jeszcze z podstawówki. Mam nadzieję, że chociaż do kościoła pojdziemy
-
amanina wrote:fajna, ale dla mnie za krotka.. ja to takie do kolan
Ostatnio coś czytałam ze mieli wprowadzić dwa rodzaje długości nie wiem czy to tyczy się tez tej sukienki. Ale ja tą podałam na przykład
Ja jestem niska więc dla mnie długość idealna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 19:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudi88 wrote:Ja mam 2 wesela: jedno w czerwcu, drugie we wrześniu. Z tym wrześniowym to kurde trochę lipa, ale to jest moja przyjaciółka jeszcze z podstawówki. Mam nadzieję, że chociaż do kościoła pojdziemy
A jo, my w tym roku tez w czerwcu na slub i weselicho do zamku na dolnym slaskuwe wrzesniu i pazdzierniku przyjaciolki z liceum. No ciekawe ile z tych imprez zaliczymy
poza tym mamy voucher do sakopca (bo sylwestra odpuscilismy) i chcialabym go wykorzystac w okolicach majowki. Przeraza mnie dluga podroz samochodem, chociaz i tak teraz jest lepiej niz na poczatku hehe
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Dziewczyny:) chwilę Was zostawić i człowiek ma lekturę na cały dzień
Tez mam wesela w tym roku, jedno w kwietniu drugie we wrześniu:P
dziś kiecki mierzyłam.. niestety żadna nie pasuje, nie dopne się w.. piersiach... no tak skubane urosły, że szok. Już ze stronek, które podałyście i chyba nawet już coś wybrałam
Piękne kwiaty dostałyście, a na widok lodów i rogalików to człowiek by ekran lizał
My nie obchodzimy walentynek, chociaż w sumie dostałam prezent-7 par skarpetek z podpisem każdego dnia tygodnia i innymi kolorami, żeby mi się nie myliło
Zawsze wierzyłam, że jeśli ludzie się kochają to szacunek do siebie będą okazywać codziennie a nie od święta. Zresztą 14 lutego to mam rocznice chrzcin
Co do pieniążków.. to moja mama lekkiego życia nie miała z ojcem. Był ale chyba lepiej by było gdyby go nie było i do tego samego wniosku doszła w wieku 52 lat i zmieniła swoje życie. Przeszła na wegetarianizm, zaczęła podróżować, dbać o siebie. Wcześniej ją ograniczał. Dzięki niej również mam szacunek do pracy i pieniądza. Wiem, że jeśli czegoś chcę od życia to sama muszę na to ciężko zapracować. Ale gdy to się osiągnie, to docenia się smak tego.
I też jestem na fb
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Domi793 wrote:Teraz mam 33 lata, 5 kwietnia bede miec 34. Nie czuje sie staro, wlasnie poprzez fajny stroj czuje sie dobrze sama z soba:)
No ja mam korbe na torebki MK, na moj ukochany model Selma zbieralam sobie kilka miesiecy i tak odkladalam i odkladalam i wkoncu doczekalam sie jeszcze promocji, ale ze nie mialam jeszcze uzbieranej pelnej kwoty, moj maz sie troche zlitowal bo juz nie umial sluchac o tej torebce, dolozyl troche i kupilam. Jezzuu jaka bylam happy jak przyszla, uwielbiam ja i pasuje doslownie do wszystkiego:)
Swietny pomysl z robieniem fotek jak gdzies sie fajnie wyszykujemy i wstawienie ich potem tu na belly:) Popieram:))
Bede teraz szukac jakis ciekawych bluzeczek z fajnymi aplikacjami, takie mi sie podobaja jak ma ta dziewczyna na fotce, ktora doloaczylas. Wyglada calosciowo super:)
Jak mozesz to wrzuc fotkę torebki MK tu na belly. Uwielbiam takie ale nawet nie smiem marzyc bo ceny kosmiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:43
-
Dziewczynki, czy któraś z Was ma bóle pachwin przy siusianiu? Mam wrażenie, że opróżniający się pęcherz luzuje jakieś więzadła czy coś... Wyniki moczu mam ok. Najbardziej boli przy porannym siusiu.
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.