Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musialam uciekać z łazienki! Mój sąsiedzi baaaaardzo intensywnie obchodzą walentynki
amanina, sylwiaśta159, MiMK, Jujka, hella, pigułka, Dominique88, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
ja dzisiajw tesco bodziaki z dlugim rękawem kupiłam, pakowane po 5 sztuk niby na opakowaniu cena 62 zł a na kasie 43
narzekać nie będę
Ania_1986, sylwiaśta159, kaarolaa lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ja tez zaznalam biedy za dziecka rodzice dom budowali nie bylo na nic. Ubrana bylam w potargane ciuchy po domu do szkoly jedno i to samo, dzieci się ze mnie śmiały, dokuczaly mi, po szkole zawsze mialam prace przy domu przez 10lat co dzien, rozrownywanie ziemi kolo domu, malowanie, wylewki, ogrodzenie, nie mialamkolezanek przezto bo musialam z rodzicamirobic. Dopiero jak bylam w liceum to sie zaczęło poprawiać mialam kilka firmowych ubran sama na nie zapracowalam np malujac dziadkom w domu a oni mi cos wyrzucili za to.
Ale moj maz wychowal sie bez rodziców bo mama mu zmarla jak mial rok a ojciec sie rozpil. Wychowali go rodzice mamy czyli dziadkowie, niby mial kase, ciuchy, nie pracowal nigdy fizycznie ale nie zamieniłabym sie nigdy.
Ja mam w rodzicach oparcie zawsze.
-
malika89 wrote:Dziewczynki, czy któraś z Was ma bóle pachwin przy siusianiu? Mam wrażenie, że opróżniający się pęcherz luzuje jakieś więzadła czy coś... Wyniki moczu mam ok. Najbardziej boli przy porannym siusiu.
Mnie tylko po długim chodzeniu ciągną, szczególnie prawa. -
Rudi88 wrote:Mnie tylko po długim chodzeniu ciągną, szczególnie prawa.
Jak wstanę z kibelka to przechodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 21:09
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnymalika89 wrote:U mnie to bardziej przypomina kłucie niż ciągnięcie.
Jak wstanę z kibelka to przechodzi.
ja nie mam w pachwinach, tylko wlasnie po duzym wysilku mam takie wrazenie ze dokola mojej macicy stoi stado robaczkow i na RAZ, DWA, TRZY!! każdy ciągnie w swoja strone -
Malika ja mam podobnie, co więcej, czuję ciągnięcie po lewej stronie po pachwinę
Pisałyście o weselach - ja mam własny ślub w czerwcuBędę wtedy w 7 miesiącu ciąży
Przynajmniej ominie mnie wielkie odchudzanie, tudzież miesiące cieżkich treningów przedślubnych i tak będę "duża"
kaarolaa, MiMK, pigułka, SyHa85, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Mnie od chodzenia boli łono i pachwiny. A dzisiaj podczas oddawania moczu mnie nerki bolały. Przestały po wszystkim. Dziwne to.
Monika454 ten bób to mrożony kupujesz? Czy masz zapasy z lata? Bo ja tez chętnie bym pojadła
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnycelia wrote:Malika ja mam podobnie, co więcej, czuję ciągnięcie po lewej stronie po pachwinę
Pisałyście o weselach - ja mam własny ślub w czerwcuBędę wtedy w 7 miesiącu ciąży
Przynajmniej ominie mnie wielkie odchudzanie, tudzież miesiące cieżkich treningów przedślubnych i tak będę "duża"
hahaha
ja tam uwazam, ze bez sensu jest sie na slub wlasny odchudzac. czlowiek sobie sam w kolano strzela. potem, kilka lat pozniej maz patrzy na zdjecia ze slubu i mowi ze przed slubem to ty taka szczupla bylas, a teraz to nie bardzo. bez sensu. lepiej isc do slubu grubymcelia, sylwiaśta159, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Ja mam do was pytanko bo jutro ide do dentysty powinnam z bolem zostac przyjeta mniejsza o to jak bedzie trzeba to pojde prywatnie ale mam taka obawe bo oczywiscie pierwsze co powiem ze jestem w ciazy ale tu na wsi oczywiscie nie twierdze ze sa gorsi specjalisci ale boje sie ze nie bedzie wiedziala jakie znieczulenie mi dac i ktore moga dostac kobiety w ciazy a przeciez nie wejde do gabinetu i nie zapytam czy wie pani jak sie obchodzic z kobieta w ciazy co ja mam zrobic jak wy byscie to rozegraly?