Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monika454 wrote:Na Polnej robiłaś badania? myślałam może aby zrobić w jakimś prywatnym gabinecie? Tam niby dobry sprzęt mają tylko czy w samej przychodni czy na samych oddziałach. Niby mój lekarz tam pracuje ale jakoś się go nigdy o to nie pytałam
Tak, na Polnej. Poczekam za wynikami krwi bo one będą bardziej wiarygodne(chyba). Dzwoniłam do mojego ginekologa to powiedział że nie mam się martwić i czekamy za krwią.
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje. -
U mnie maluszek w 13 tyg miał 6,6cm więc też nie za dużo, ale każdy rośnie w swoim tempie i nie trzeba się tak mocno tym wykresom przyglądać. Mamusiporazpierwszy robiłaś z krwi test nifty czy papa? A i jeszcze chciałam napisać do dziewczyn którym ph moczu wyszło 8,ja też takie mam i lekarz mówił żeby się tym nie przejmować, może to jakaś norma w ciąży a nie zaraz coś z nerkami, przynajmniej mam taką nadzieję.
-
Nelk wrote:U mnie NT 2,2 ale powiedział że ok. Pappa ma być w czwartek. A dzisiaj odebrałam wyniki badań i w moczu wyszła mi bilirubina mało i już się denerwuje.
2,2 to już nie tak daleko od 2,5 to może i u mnie ok będzie.
Z tego co wyczytałam lepiej za mało niż za dużo. Także nie martwi się Nelk
Ja z kolei mocz HIV itd. także odbieram w czwartek
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje. -
nick nieaktualny
-
Nifty z tego co czytałam dużo lepsze bo wychwytują wolne DNA we krwi. Koleżanka mojej siostry robiła w Krakowie to 2,5tyś zł zapłaciła. Aż w szoku jestem że to tyle kosztuje ale chyba są jakieś darmowe programy kiedyś widziałam coś takiego na fb, ale pewna nie jestem czy to Nifty było. Może czekając na wynik jeszcze popatrz bo to też do któregoś tyg tylko jest. Dziewczyny tu robiły to pewnie więcej wiedzą niż ja.
-
Rudi88 wrote:Mam nadzieję, że nasza " matka założycielka " jest prawdziwa...
Lecę na wrzesieńWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:11
beza_cytrynowa, Friend lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Dzięki dziewczyny, jakiejś melisy się napiję, albo coś i przestaję świrować.
Po prostu miałam tak paskudny dzień, że wszystko jest nie tak i zaczęłam wmawiać sobie, że z dzidzią pewnie też...
Rudi88 wrote:Dziewczyny dopominam się o bycie sową
Nie wiem, co znaczy być"sową" (nie nadrobiłam jeszcze), ale skojarzyło mi się z moim S., który uwielbia przerabiać piosenki i ostatnio podśpiewywał chyba Perfect: "Chciałbym być sową, chciałbym być sową wreszcie"
beza_cytrynowa, opóźniona, MiMK, Friend, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
alicjaaaa wrote:Ja nie wiem, o co chodzi
Najpierw muszę nadrobić tutejszą produkcję, więc jeśli któraś będzie tak miła i w dwóch słowach powie, co tam się dzieje - byłoby super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:44
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021