Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:Mam nadzieję, że nasza " matka założycielka " jest prawdziwa...
Najprawdziwsza na świecieponad 1000 postów na różowej i fioletowej stronie same się nie napisały
SyHa85 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
alicjaaaa wrote:Ja nie wiem, o co chodzi
Najpierw muszę nadrobić tutejszą produkcję, więc jeśli któraś będzie tak miła i w dwóch słowach powie, co tam się dzieje - byłoby super
Chodzi o to, że jakas laska zaklada fikcyjne konta, rozpoczyna wątek i robi inne laski w konia. Ma super pracę super męża kasy jak lodu i będzie miała bliźniaki. -
Kurcze, nie zazdroszczę dziewczynom z tych wątków.
Z drugiej strony pomyślcie jak nieszczęśliwym człowiekiem trzeba być aby takie rzeczy tworzyć, aby być akceptowanym. Podszywać sie pod cudze życie.. Zaburzenia wieku dojrzewania? brak akceptacji, problemy rodzinne czy jeszcze gorsze rzeczy..przez moment przeleciała mi myśl dewiacji w rodzinie.. Na pewno zdrowa psychicznie to ta dziewczyna nie jest.
szok.malika89 lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej, nie miałam usg ale ogólnie wyglada na to, że wszystko jest ok. Nastepna kontrola za 4tyg a potem 23 marca już usg połówkowe! Rety, jak to szybko leci
a wy dziewczyny już umawiałyscie sie na połówkowe?
Jutro rano musze jechać, żeby ustalić z dwoma profesorami terminy dwoch egzaminów ustnych.. Do tej pory można się było zapisywać w dowolnym terminie ale w tym roku stwierdzili że to jednak niezgodne z regulaminem studiów i dopiero w czerwcu będzie można. No ja dziękuję że z takim wielkim brzucholem będę szła badać pacjentów a potem jeszcze odpowiadała :p ale na szczęście dziekan dał zgode więc może z profesorami też pójdzie gładko. Trzymajcie kciuki! -
Mój lekarz chyba potem gdzieś wyjeżdża na urlop, bo to moje usg jest w środę tuż przed Świętami. Ale będę już wtedy w 20t3d więc termin dobry. Mam nadzieję, że będzie już dobrze widać kogo powitamy latem
A właśnie dziewczyny, za dwa dni ma mi się skończyć konto premium, czy to oznacza że żeby tu pisać z Wami muszę je przedłużyć? -
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Jestem po wizycie - dowiedziałam się, że dzidziuś rośnie. Lekarz nie chciał go zmierzyć, ale poprosiłam, że jestem ciekawa i ma 77,4 mm, albo 73,4 mm (z nerwów zapomniałam). Wpadłam teraz w panikę, bo w 14 tyg powinien mieć 9cm
Nawet na siatce na belly jest przy dolnej granicy, a do tej pory szedł równo
Co za koszmarny dzień dzisiaj...
Nie nadrobiłam Was jeszcze. Mam 20 stron przed sobą
U mnie w 13+6 było jakoś 77 mm, co wg usg odpowiadało 13+4, więc spokojnie -
klaudia12369 wrote:Dziewczyny właśnie poakceptowałam zaproszenia do przyjaciółek, to która jeszcze nei ma zaproszenia do Sówek to piszcie wiadomość z danymi
Wysłane
Ja pikole, obudziłam się o 2 i zasnąć nie mogę... Nosz kurde... Ale padłam o 22, jak wróciliśmy z małą z oglądania fotelików - już ostatni dzwonek na wymianę na większy, a nie możemy się zdecydować...
Mamusie maluchów, coś możecie polecić? Kategoria wagowa 9kg+.. Mam kilka typów, ale nie wiem co myśleć np. o firmie Caretero, bo żadnych danych nt. bezpieczeństwa, ale wyglądają na wygodne i fajnie da się pochylić do spania, czy jednak dopłacić i brać pewną przetestowaną markę np. Maxi Cosi, bo też mam swój typ.
Sorry za offtop, ale to w sumie też niedługo będzie tematem forumowych rozważań
A i jeszcze M. dostał OPR, że mnie tak zostawił śpiącą w opakowaniu, na co się wkurzył, żebym go nie denerwowała, bo próbował mnie obudzić.. Ooopsss!! -
malika89 wrote:Najprawdziwsza na świecie
ponad 1000 postów na różowej i fioletowej stronie same się nie napisały
Potwierdzam, też znam Malikęmalika89 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Rudi88 wrote:Poczytaj sobie, to samo co na grudniowych 2015 ja pierdziele
Znowu ??????????????????? Ja pierdziele, czy ludzie nie mają co robić? może to ta sama osoba? ja jak w innym wątku zobaczę zdjęcie swojego maleństwo a ubiję
Edit dobra przeczytałam aferę na wrześniówkachmasakra jednym słowem.
Dobrze, że ja nie mam kota, dobrze płatnej pracy, idealnego męża i życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 07:21
SyHa chylę czoła
mnie też czeka picie gluzozy w 20 którymś tygodniu, mam nadzieję,że mdłości mi do tego czasu przejdą w przeciwnym razie będę chodzić tam codziennie z woreczkiem, bo do łazienki daleko
SyHa85 lubi tę wiadomość
Kurcze, ja mam kota a moja mama ma nawet hodowle (tydzien temu przyjmowalysmy porod 7 slicznych kociakow
). Mam "prawie" :p idealnego męża ale życie to już całkiem idealne
Pracy tylko jeszcze brak bo studiów nie skończyłam. No i nikt mnie tu nie zna bo nowa jestem...
-
Martynka30 wrote:SyHa chylę czoła
mnie też czeka picie gluzozy w 20 którymś tygodniu, mam nadzieję,że mdłości mi do tego czasu przejdą w przeciwnym razie będę chodzić tam codziennie z woreczkiem, bo do łazienki daleko
Wiesz co ja mialam awaryjnie cytryne. Babka powiedziala ze moge, ale mi to nawet smakowalo... Chyba tak wyposzczona od slodkosci jestem hehe Tylko za duzo na raz i przy koncu bylo gorzej. Wole to pic niz nastawiac rece- mam slabe żyly i kuja zawsze na kilka razyno ale zniesiem wdzystko dla Maluszka, nie?
no to jeszcze godzinka...
Ninka0111, Martynka30, pigułka lubią tę wiadomość
[/url]
-
Rybaaaa wrote:Wysłane
Ja pikole, obudziłam się o 2 i zasnąć nie mogę... Nosz kurde... Ale padłam o 22, jak wróciliśmy z małą z oglądania fotelików - już ostatni dzwonek na wymianę na większy, a nie możemy się zdecydować...
Mamusie maluchów, coś możecie polecić? Kategoria wagowa 9kg+.. Mam kilka typów, ale nie wiem co myśleć np. o firmie Caretero, bo żadnych danych nt. bezpieczeństwa, ale wyglądają na wygodne i fajnie da się pochylić do spania, czy jednak dopłacić i brać pewną przetestowaną markę np. Maxi Cosi, bo też mam swój typ.
Sorry za offtop, ale to w sumie też niedługo będzie tematem forumowych rozważań
A i jeszcze M. dostał OPR, że mnie tak zostawił śpiącą w opakowaniu, na co się wkurzył, żebym go nie denerwowała, bo próbował mnie obudzić.. Ooopsss!!
http://www.britax-roemer.pl/foteliki-samochodowe/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:13
Rybaaaa lubi tę wiadomość
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
nick nieaktualnyRybaaa my kupilismy Caretero, (modelu nie pamietam) wlasnie, bo nas na Maxi Cosi nie stac, a wychodze z zalozenia ze i ten tanszy bedzie dobry i naprawde jest wygodny. maly teraz nawet 3 godziny siedzi grzecznie podczas jazdy i oglada droge
co do glukozy to sama jestem ciekawa jak to zniose, ja lubie slodycze, ale z glukoza nie mialam jeszcze stycznosci, nie zdarzylam pojsc na obciazenie bo urodzilam...
za tydzien mam wizyte i wtedy moze juz ustalimy polowkowe, mam nadzieje ze jeszcze przed swietami sie uda, 31.03 mam urodziny, ale moze nas nie byc bo planujemy wyjazd, dlatego juz przed swietami chcialabym zobaczyc maluszka i wiedziec, ze wszytsko jest dobrzeMartynka30, Rybaaaa lubią tę wiadomość