Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 2kg na plusie, a tu dopiero 14 tydzień
Amanina, agdzie konkretnie chodzisz? Może jak już pojdę na L4, to trochę poćwiczę, choć skoro dla Ciebie był wycisk, to ja bym tam ducha wyzionęła po 15 minutach
Dziewczyny najwyraźneiej popsuł mi się czujnik nasyceniaAlbo jestem głodna, albo przjedzona
Masakra, nie mogę jakoś znaleźć momentu "w sam raz"
Czy Wy też tak macie???
-
U mnie dzisiaj kiepski dzień. W pracy bardzo nerwowo, aż pod koniec dnia brzuch zaczął mnie boleć. Po powrocie do domu słabo się czułam i okazało się, że mam lekko podwyższoną temperaturę, a na dodatek odczuwam mdłości. Mam nadzieje, że to tylko stres a nie jakieś choróbsko...
-
Penelope30 wrote:Rudi dasz radę niech ktoś Ci kupi zapas kolorowych gazetek. Ja staram się za dużo z kompem nie siedzieć to wczoraj kupiłam gazetkę i prawie 3 godz czytałam i jeszcze mi sporo zostao. Dobrze wydane 4zł.
Mam kolorowanki dla dorosłych, poprosze jeszcze o kupienie krzyżówek i zamówię sobie jakąś książke przez internetPenelope30, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:U mnie 2kg na plusie, a tu dopiero 14 tydzień
Amanina, agdzie konkretnie chodzisz? Może jak już pojdę na L4, to trochę poćwiczę, choć skoro dla Ciebie był wycisk, to ja bym tam ducha wyzionęła po 15 minutach
Dziewczyny najwyraźneiej popsuł mi się czujnik nasyceniaAlbo jestem głodna, albo przjedzona
Czy Wy też tak macie???
http://slim-fun.pl
Zajecia Healthy Ciaza - to taki autorski program naszej lekkoatletki, mamy dwoch corek i Instytutu Matki i Dziecka -
Ja też się zastanawiałam nad którymś Bebetto, potem wpadłam na Riko Nano, aż się zakochałam w Expander Mondo Ecco i raczej już nie zmienię.
Wiem ze są u nas w hurtowni wiec teraz tylko pojechać żeby podotykac, poprowadzić a potem zbierać kasę i szukać gdzie najtaniej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8484e5159ffa.png -
Witam Was, ja miałam dzisiaj wizytę ale lekarz nie zrobił mi usg, dopiero za 3 tygodnie.
Co do wagi, to ja mam już ponad 4 kg na minusie. Jeżeli ciągle będzie lecieć w dół to znowu czeka mnie szpital, tak jak w pierwszej ciąży. Wszyscy na około mówią mi ze schudłam a ja tego nie widzę.
Co do wózka to ja zdecydowałam ze nie kupię 3w1, bo te spacerówki potem są bardzo niepraktyczne, a foteliki są do dupy.
Gondolkę dostane od brata, a potem kupimy wypasioną spacerowkę tak za mniej więcej 1000, bo to inwestycja na przynajmniej 2 lata.[/url]
-
Penelope30 wrote:Ninka a jakie masz podane normy z laba? Mi się wydaję że powyżej 100 to już dużo jeśli faktycznie robiłaś po 12 godz nic nie jedzenia i picia tylko wody.
No robilam na czczo norma do 99 to niby stan przed cukrzycowy ale lekarz nie kazal mi powtarzac nie jadlam nic od 18 -
Domi793 wrote:O boszszeeee a ja juz mam 4kg na plusie! I nie jem prawie wogole slodyczy.. ojj pojade jednak ta laweta na porodowke..
ja też już 4 kg do przodu, w porywach po jedzeniu to nawet 5+ już waga nawet fiksuje. A jakby tego było mało mój szanowny małżonek dziś mnie wyzwał od grubasów.
-
Słyszalyscie ze jest coś takiego jak wanienka-przewijak komoda.
Chyba mi się podoba przynajmniej sama wanienka na nóżkach, bo musiałabym ja inaczej stawiać na łóżku albo podłodze, bo komoda będzie za wysoka.
Macie opinie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=5977138879&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0 -
Dla mnie kwestia wózka to na razie czarna magia ale jak tak oglądam te zdjęcia to też zaczynam myśleć że chyba lepiej kupić samą lekką gondole na dużych kołach a za rok dopiero martwić się spacerówką. Jeszcze nie oglądałam nic na żywo to może mi się zmieni.
Ninka lekarz chyba wie co robi, może na krzywą Cię wyśle wcześniej.Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
celia wrote:
Czy Wy też tak macie???
Ja tak mam , leże sobie i sobie myślę hmm chyba jestem głodna , zjem pół bółki i hmm chyba jestem pełna, zjem drugie pół bułki - nie jednak jestem głodna.
Dzidzia robi mnie w konia.celia, Friend lubią tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Ja tak mam , leże sobie i sobie myślę hmm chyba jestem głodna , zjem pół bółki i hmm chyba jestem pełna, zjem drugie pół bułki - nie jednak jestem głodna.
Dzidzia robi mnie w konia.
Też tak mam czasami
Własnie mój mi niesie owocki ze śmietanką mmmmmm pychotkaAnia_1986, celia lubią tę wiadomość
-
MiMK wrote:Słyszalyscie ze jest coś takiego jak wanienka-przewijak komoda.
Chyba mi się podoba przynajmniej sama wanienka na nóżkach, bo musiałabym ja inaczej stawiać na łóżku albo podłodze, bo komoda będzie za wysoka.
Macie opinie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=5977138879&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0
Ja mam taką, tylko wcześniejszy model na metalowym stelażu. Jest bardzo fajna, i praktyczna - korzystamy z niej do dzisiaj. Jednak właśnie chciałam ją komuś oddać, bo już nie mam siły walczyć ze swoim dzieckiem - przychodzi do łazienki i wywala mi wszystko z tych półeczek na dole. No i opatrzyła mi się już przez te dwa lata. Chętnie bym oddała za darmochę.
-
celia wrote:U mnie 2kg na plusie, a tu dopiero 14 tydzień
Czy Wy też tak macie???celia lubi tę wiadomość