Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a dokładne badanie genetyczne, jeśli znają wadę taty, nie mozna zrobić z krwi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 11:53
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
nick nieaktualnypigułka wrote:Chyba, że tam wyszło jeszcze coś o czym my nie wiemy i dlatego lekarze sugerują terminację. Na jej miejscu skonsultowałabym się z jakimś innym lekarzem.
no jedzie do jakiegos profesora w Lublinie na konsultacje.
trzymam za nia bardzo kciuki, mega fajna dziewczyna z duzym dystansem do tego co przeszla.
oby bylo dobrze!!!!
-
amanina wrote:no jedzie do jakiegos profesora w Lublinie na konsultacje.
trzymam za nia bardzo kciuki, mega fajna dziewczyna z duzym dystansem do tego co przeszla.
oby bylo dobrze!!!!amanina, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
..może do prof. Kockiego ? trzymam kciuki , wiem co przechodzi -bedzie ok!
amanina lubi tę wiadomość
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
nick nieaktualnyFriend wrote:Cześć dziewczynki,
I ja dzisiaj zostałam w domu. Jestem okropnie przemęczona. Boli mnie kręgosłup od siedzenia przy kompie w pracy, do tego bole głowy. Drugą noc nie mogłam spać. Zastanawiam się czy lekarz z Lux Medu da mi L4 bo mój to nie przyjmuje teraz ;/ Jakieś rady jak uzyskać zwolnienie?
mow ze rzygasz jak kot i sie boisz z domu wyjsc
i ze masz migreny (ja mam i wtedy siedze z glowa pod koldra caly dzien).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:31
Dominique88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysabanek wrote:A mogłabyś w skrócie opisać co kiedy brać, żeby dobrze się wchłonęło? Mam wit. D3 w oleju, wystarczy kanapka z masłem przed żeby się wchłonęło?
D3 mozesz brac z DHA czy innymi kwasami tluszczowymi co tam łykasz
ja zazwyczaj biore zaraz po jedzeniu (glownym posilku, w ktorym byly tluszcze, a nie po bananie np:). -
Betty torba doszła. Jest bardzo duża. Widać, że solidnie wykonana. Jedyne, co mi się nie podoba, to te paski doczepiane. Torbę mam szarą, a te paski są czarne i wyglądają jak pasy bezpieczeństwa. Wg mnie, za tą ceną, mogliby zrobić jakieś porządniejsze. No i kolor jest jaśniejszy niż na ich zdjęciach.
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
my juz po, miala znowu leniuszka bo sobie tylko troche raczkami machala
martwi mnie tylko szyjka, bo ma 3,5 cm ale dr mowila ze moze po prostu taka mam drobna bo ostatnio tez tsk miala 3,5 w porywach 4 cm ale wtedy jeszze cos tam mi tlumaczyla ze to mogla byc szyjka ale predzej nierozprezona macica czy cos tam. W kazdym razie mowila ze nie jest zle o ile taka po prostu mam byle sie nie skracala. Za 3 tyg polowkowe na 10 a na 11 zaraz potem jeszcze do niej mam wejsc to sprawdzimy ta szyjke
amanina, pigułka, kaarolaa, JRY1984, Rudi88, oLena31, Kw14tuszek lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
A i na prenatalnych lozysko bylo na tylniej scianie nisko a teraz jest na gorze- podnioslo sie
I widzialam pipusieamanina, pigułka, kaarolaa, malika89, JRY1984, SyHa85, sabanek, oLena31, Kw14tuszek, monirek lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Witam
my już po wizycie. Wszystko ok, serduszko pika
więc jestem spokojna. Zrobiliśmy tylko posiew bo ta moja infekcja to jedyna rzecz, z którą nie mogę się uporać.
pigułka, amanina, malika89, kaarolaa, SyHa85, JRY1984, _cherryLady, oLena31, Kw14tuszek, monirek lubią tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
A właśnie co do łożyska. Lekarz u którego byłam na NFZ dwa tygodnie temu stwierdził, że łożysko jest na przedniej ścianie. A wczoraj u prywatnego dowiedziałam się, że na tylnej. Możliwe żeby w 2 tygodnie się przemieściło??? Myślałam, że to, że ruchów nie czuję to przez łożysko na przedniej ścianie ale w tym wypadku zgłupiałam.
-
Dziewczyny cieszę się z udanych wizyt:)
Sylwia gratuluję dziewczynki
Alishia ja tylko wiem, że łożysko może się przesunąć, podnieść, ale żeby zmieniło położenie to nie wiem
Ja też nie wiem, co u Opóźnionej sama się pytałam i o inne dziewczyny też...
Tak sobie myślałam, że tak naprawdę tylko ja zostanę z niewiadomą płcią dziecka. Część z Was już wie, a część ma niedługo wizyty i się dowie.
Ja kolejne usg będę miała już połówkowe w 21 tygodniu.
To zostanę tylko ja_cherryLady lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
beza_cytrynowa wrote:Martynka,a kiedy dokładnie masz połówkowe?
22 marca na wizycie u swojego gina, to będzie 21 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:11
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny