Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Friend wrote:Zaczynam dzisiaj 18 tydzień, wg BBF - 5 miesiąc
Juuuupi!
Ja wczoraj byłam tak poddenerwowana, że szok. Czepiałam sie mojego Męża o wszystko - całe szczęście skończyło się bez awantury, ale doszło do tego, że obudziłam go w nocy (trzecią noc budzę się około 2 i nie mogę zasnąć...) i kazałam mu się przymknąć bo za głośno oddycha. Biedaczek próbował coś z tym zrobić, ale średnio mu szło więc kazałam mu najpierw połozyć się na boku - zrobił to. Ale dalej mi "coś" przeszkadzało - więc kazałam mu ręce ułożyć wzdłuż ciała. Później znowu coś... No czy ja jestem normalna???!!! Czemu tak męcze tego biedaka, który robi te wszystkie glupie rzeczy o, które go proszę
Gratuluje kolejnego tygodnia,
jak się obudzę w nocy to też przez mojego T spac nie mogę, denerwuje mnie nawet ciche chrapanie , a na koniec i tak go klepie albo tak się wierce żeby on też nie spał :p ... więc nie martw się sama nie jesteśFriend, amanina lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Nie jestem w stanie przewertowac wszustkich wpisow ale dotarlam do karoli
gratuluje!!
czyli jednak przeczucia na dziewczynke sie nie sprawdzily
aleee za to ile rzeczy do kupienia ci odejdzie bo bedziesz miala po Marcelku
Ja sie wczoraj pocieszylam ze chyba taka szyjke mam 3,5 cm drobna bo w 14 tug jak bylam u innego gin awaryjnie to mierzac szyjke tez stwierdzil ze ma 3,5 cm i jest ok wiec chyba taka mam.
kaarolaa lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualnydzien dobry, ja juz od 6 nie spie. mlody oczywiscie zrobil pobudke, po tym szczepieniu jest strasznie marudny.
jesli chodzi o rzeczy dla malucha to tak, zaoszczedze i to sporo, ale jak zobacze cos ciekawego w lumpku to napewno kupie_cherryLady lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Mam pytanie do Snoopy, pisałaś, że już po dwóch cc jesteś, a powiedz, czy po tym drugim było jakoś gorzej? Bardziej bolało? gorzej zrastało się? Komplikacji żadnych?
U mnie też drugie cc będzie, ale różne opinie słyszałam i tak się podpytuję
-
oLena31 wrote:Hej dziewczyny!
Mam pytanie do Snoopy, pisałaś, że już po dwóch cc jesteś, a powiedz, czy po tym drugim było jakoś gorzej? Bardziej bolało? gorzej zrastało się? Komplikacji żadnych?
U mnie też drugie cc będzie, ale różne opinie słyszałam i tak się podpytuję
nie, było podobnie. Tylko tyle, że wiedziałam czego się spodziewać. Ja żadnych komplikacji nie miałam, pozatym że chodziłam zgięta w pałąk. Ale nogami dziarsko przebierałam. Prysznic brałam na siedząco -kwestia pierwszego wstania! wiesz jak to jest! ja miałam znieczulenie ogólne.U mnie wszystko goi się jak na psie:) więc poszło szybko. Po cc założyłam gacie zwinęłam poniżej linii ciecia i nikt nie miał uwag . Tak ...u mnie najgorzej z tym wyprostem, a moja koleżanka z sali była prościutka jak struna, tylko nogami ledwo przebierała szurając-co doprowadzało mnie do szału :)Ale wrażenia podobne z dwóch ccWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:36
oLena31, Dominique88 lubią tę wiadomość
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
Dzień dobry
Nareszcie Was nadrobilam
Ja też mam zaparcia i teraz się zaczynam bać się 2-ki...
Nie dość że człowiek przy 1-ce ma stres papierowy to teraz jeszcze to... Mój gin na zaparcia polecił mi suszone śliwki, a w ostateczności czopki.
U mnie pogoda dzisiaj piękna wreszcie słoneczko świeci
Tylko moja dzidzia jakoś tak mnie dzisiaj nic nie kopie
Eh... A USG polowkowe dopiero 21 marca będę mieć i dopiero wtedy ją zobaczę...
Miłego i spokojnego dnia życzę, ale i z kopniaczkami od środka -
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie o CC - jesli mialo sie raz to potem kazdy nastepny porod rozwiazuja przez CC?
Ja mialam operowane jajniki, ciecie dokladnie takie samo jak do CC, bardzo dlugo mi sie goilo bo sie okazalo ze jestem uczulona na szwy ktorymi mi miesnie zszyli i mi sie zakazenie wdalo (mialam miesiac ropiejaca dziure w brzuchu).
Wolalabym rodzic naturalnie jesli nie bedzie wskazan do CC i mam nadzieje ze raz pociete miesnie w tym miejscu nie sa wskazaniem?
Friend - ja Cie doskonale rozumiem!!! Ja tez go szturcham i nawet teatralnie wzdycham jak juz nie moge spac bo mnie wszystko wkurza, w tym maz ktory mnie dusi konczynami, z nadzieja ze sie obudzi
A jak chrapie to mu kaze sie polozyc na boku i on juz przez sen sie obraca, tak sie nauczylpaola89, SyHa85, Friend lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ciotki klotki
Witamy się z 16 tygodniu!!!!!!
Co do spania mój ostatnio stwierdził, że dobrze że mamy mieciutką wykladzine w sypialni to weźmie kocyk i się na niej polozyamanina, SyHa85, Martynka30, malika89, monirek lubią tę wiadomość
-
Amanina ja nie rodzilam, ale wiem ze jak rodzilo sie raz cc to nie jest powiedziane ze potem znowu trzeba cc. Mozna sn
moja znajoma 2 razy rodzila cc a potem chciala sn bo mowi ze ja rana bardzo ciagnie i w ogole chce 3 dzieci a po pierwszym ma za duza blizne na macicy i jakby jeszze raz jej tam cieli to 3 ciszy macica nie wytrzyma
amanina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w 5 miesiącu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2740c09e8ef8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a97a9a8d5e7.jpgkaarolaa, amanina, sabanek, malika89, paola89, oLena31, Kajka86, Ninka0111, pigułka, hella, Viola27, makota, Dominique88, monirek, Penelope30, SyHa85, Domi793, Friend, Rudi88, Kw14tuszek, Jujka, aaniuskaa, Lulu83, Betty Boop lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziś o 18:20 wizytaaaa
nie mogę się doczekać
Relację zdam Wam około 22, bo w komórce bbf jakoś mi kiepsko działa, a jeszcze czeka nas pielgrzymka do rodziców i teściowej po wizycie.amanina, Martynka30, kaarolaa, Ninka0111, pigułka, hella, monirek, Penelope30 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
W ogole patrzcie jaki progres
najpierw nam mierzyli fasolki
a teraz juz waza
Marcela wczoraj wazyla 220 g
Amanina nir ma za co :*
Karola podobno tak moze byc ze potem kilka dni przerwy jest
A tak szzerze- cieszysz sie z drugiego chlopczyka? Eiadomo kazdy chce by bylo zdrowe, ale moze mialas jakis typ
Malika bede czekac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:40
kaarolaa, Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja też na ostatniej wizycie miałam maleństwo tylko ważone i 16.02 miało 168g i lekarz powiedział, że duże dziecko
kaarolaa, _cherryLady lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnycherry ja mialam przeczucie na dziewczynke, te jajka to dla mnie totalne zaskoczenie...troszke mi sie przykro zrobilo bo marzylam o corci, ale jak szok minal to sie ciesze, teraz najwazniejsze aby mlody zdrowy byl i czekal do konca na porod...ja sie od poczatku cieszylam, bo ta ciaza to jak cud dla nas jest
oj rosna, ja jak na kartce z usg przeczytalam ze juz okolo 150 g ma, to sobie mysle ze do porodu ze 4 kg mu stuknie...Martynka30, Dominique88, _cherryLady, Jujka, aaniuskaa lubią tę wiadomość