X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Agusienka1985 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    Betty, wydaje mi się , że to ze wzgledów higienicznych , przyszła położna i kazala zakladać takie, ale moje od razu podarly mi się w rękach , potem kolejne, jedne ocalały...ale czułam sie jak glupia w nich, rano po kapieli nałozyłam zwykłe i zawinęłam ponizej linii ciecia i wtedy poczułam sie jak człowiek.... :)

ja swój test pappa robiłam na koncertowej , odebrałam w sobotę, robił mi dr. Krzyzanowski, a na wizyty chodzę do Chołubka...w piatek wizytowałam, powiedział , ze ok...

przed chwila zamówiłam te moje upatrzone chicco next 2 w kolorze grey, teraz czekanie do 2 tyg. ...
    Ja tez jestem zdecydowana na to chicco :) gdyby jeszcze z wózeczkiem wybór przyszedł tak prosto...ale nie zanosi sie :)

relganliumoc9u3n.png
  • snoopy29 Przyjaciółka

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    snoopy czyli po porodzie trzeba było je załozyc?
    To ja moze wczesniej sobie kupie jakies sexi jednorazówki :P hahaha Moze maja w kolorach ;)

Dziewczyny ja jeszcze nie znam płci Fasoli i pomyslalam, ze 9 marca -wtedy mam urodziny- zrobie sobie taki prezent i pode na usg. To bedzie 16+3. Czy to nie za wczesnie? Bedzie juz widac?
    Kochana ! te są bardzo, ale to bardzo sexi:)
    http://sklepmati.pl/majtki/249-horizon-majteczki-jednorazowe-po-porodzie-z-siatki-2-szt.html

Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
    Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
    KRS 0000037904
    Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
    http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
    16udol2avxtdkop9.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    Betty, wydaje mi się , że to ze wzgledów higienicznych , przyszła położna i kazala zakladać takie, ale moje od razu podarly mi się w rękach , potem kolejne, jedne ocalały...ale czułam sie jak glupia w nich, rano po kapieli nałozyłam zwykłe i zawinęłam ponizej linii ciecia i wtedy poczułam sie jak człowiek.... :)

ja swój test pappa robiłam na koncertowej , odebrałam w sobotę, robił mi dr. Krzyzanowski, a na wizyty chodzę do Chołubka...w piatek wizytowałam, powiedział , ze ok...

przed chwila zamówiłam te moje upatrzone chicco next 2 w kolorze grey, teraz czekanie do 2 tyg. ...

snoopy ja tez na Koncertowej pappa robilam i tez u Krzyzanowskiego bo to moj lekarz prowadzący.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    Kochana ! te są bardzo, ale to bardzo sexi:)
    http://sklepmati.pl/majtki/249-horizon-majteczki-jednorazowe-po-porodzie-z-siatki-2-szt.html

hahahaha no jak mnie moj mąz w nich zobaczy to od razu weźmie w obroty hihi

Dominique88 lubi tę wiadomość

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha trzymamy kciuki, daj znać jak już będziesz coś wiedziała

SyHa85 lubi tę wiadomość

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich w poniedzialek :-) odnosnie mezow: moj ostatnio poszedl do kolegi "na piwo", wrocil o 12 w bardzo dobrym stanie, nawet nie widac bylo zeby pil. A pili wodke :-) ale na drugi dzien..... mowie wam zwracal dalej niz widzial. Nawet wody nie przyswajal. Nic. Caly dzien tylko lezal z poduszka na glowie i miska pod lozkiem. Az do 9 wieczorem wymiotowal. Teraz jak kolega do niego dzwoni to natychmiast ma sto wymowek :-) a mi tak sie smiac chce ze ledwo sie powstrzymuje :-)

Agusienka1985, 33Karola33, Dominique88 lubią tę wiadomość

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o niedziele to moja byla pracujaca :-) zagruntowalam sciany w lazience, dokonczylam montaz gniazdek el., poucinalam folie i pianke dylatacyjna w salonie, ugotowalam obiad dla 6 os, a na koniec wbilam 20 daszkow w slupki ogrodzeniowe :-)

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :-)
    Mnie dziś plecy bolą, ale to pewnie po wczorajszych zabawach z siostrzenicami.
    Trzymam kciuki wszystkie wizyty, bo dziś jest ich chyba sporo ;-)

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    To ja moze wczesniej sobie kupie jakies sexi jednorazówki :P hahaha Moze maja w kolorach ;)

Dziewczyny ja jeszcze nie znam płci Fasoli i pomyslalam, ze 9 marca -wtedy mam urodziny- zrobie sobie taki prezent i pode na usg. To bedzie 16+3. Czy to nie za wczesnie? Bedzie juz widac?

Dobry pomysł z poznaniem płci. Ja też wizytuje 9 marca i też liczę że poznam. Już się nie mogę doczekać. Ja będę 17 tydz zaczynać wtedy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:

bety no u mnie w 15+1 lekarz powiedzial plec a 16 potwierdzimy :) dobry sprzet, dziecko sie odpowiednio ulozy i duze prawdopodobienstwo ze sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wizyte 9 marca :)

U nas plec na 90proc byla znana w 12+4 (pptwierdzi test nifty ktorego wyniki mam miec w piatek, wiec zobaczymy czy sie pani doktor nie pomylila;), bo Gruby sie chyba ladnie ulozyl. Wiec Betty, czasowo to bedzie ok, pytanie czy sie dziedzic nie pozaslania jakos skutecznie :)

Betty Boop lubi tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:

Ja w czwartek czyli 16+0 mam dzwonić żeby się umawiać na płeć. Mam nadzieję że klusek będzie współpracował i się pokaże :-)

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa narobilas mi smaka na pierogi...!!!
    A mam tylko chleb, jajka i pomidora :p

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Agusienka1985 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a propos płci, u nas lekarz był właściwie pewien ze to chłopczyk. Myślicie, ze w 17 tyg. Można sie pomylić. Naczytałam sie o wyrostku płciowym, i sama już nie wiem ...

relganliumoc9u3n.png
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze tak szybko znacie plec, ja mialam wizyte 13+4 i nie bylo widac. Pozniej 17+4 byla wizyta ale bez usg. A teraz umawiam sie na 17 marca, to bedzie 20+5..... ale i tak bedzie chlopak :-)

Dominique88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://baby2see.com/gender/external_genitals.html

Do poogladania organy plciowe na roznych etapach :)

_cherryLady, Agusienka1985, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny moge podeslac, mam z twarogiem, wisniami i cos ala ruskie, ktore najbardziej mi smakuja... :)

a na obiad bedzie zupka kalafiorowa, tak delikatnie po wczorajszej pizzy...

wizyta u gina na 16 marca umowiona, wiec to w sumie tylko 2 tyg i znow zobacze maluszka :) musze zrobic jeszcze odczyn Coombsa bo mam ujemna grupe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa trzymam kciuki, napewno nic zjego sie nie dzieje...

SyHa85 lubi tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
    Betty muszę Ci się przyznać bez bicia, że kupiłam babybjorna :P

SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis na obiad zapirkanka makaronowa smieciowka czyli sprzatanie lodowki :D
    Jasne betty ze nie za wczesnie :) mnie w 11t5 dniu lekarka okreslila dziewczynke na 70 % po ulozeniu jakiejs kosci- ponoc u dziewczynek jest wyzej niz o u chlopcow. Potem w 14 tc potwierdzila ze chyba nic sie nie zmienilo w 16 tc inny lekarz tak samo i teraz w 18 sama widzialam pipusie :D wiec w 21 tyg mam nadzieje ze pogratuluje mojej pani od prenatalnych dobrego oka :D

A tak w ogole dzien dobry :) my dopiero wstalysmy, wczoraj dostalam kopniaczka w opuszek palca a moj go potem chodzil i calowal :))

kaarolaa lubi tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ