X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Agusienka1985 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    Betty, wydaje mi się , że to ze wzgledów higienicznych , przyszła położna i kazala zakladać takie, ale moje od razu podarly mi się w rękach , potem kolejne, jedne ocalały...ale czułam sie jak glupia w nich, rano po kapieli nałozyłam zwykłe i zawinęłam ponizej linii ciecia i wtedy poczułam sie jak człowiek.... :)

ja swój test pappa robiłam na koncertowej , odebrałam w sobotę, robił mi dr. Krzyzanowski, a na wizyty chodzę do Chołubka...w piatek wizytowałam, powiedział , ze ok...

przed chwila zamówiłam te moje upatrzone chicco next 2 w kolorze grey, teraz czekanie do 2 tyg. ...
    Ja tez jestem zdecydowana na to chicco :) gdyby jeszcze z wózeczkiem wybór przyszedł tak prosto...ale nie zanosi sie :)

relganliumoc9u3n.png
  • snoopy29 Przyjaciółka

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    snoopy czyli po porodzie trzeba było je załozyc?
    To ja moze wczesniej sobie kupie jakies sexi jednorazówki :P hahaha Moze maja w kolorach ;)

Dziewczyny ja jeszcze nie znam płci Fasoli i pomyslalam, ze 9 marca -wtedy mam urodziny- zrobie sobie taki prezent i pode na usg. To bedzie 16+3. Czy to nie za wczesnie? Bedzie juz widac?
    Kochana ! te są bardzo, ale to bardzo sexi:)
    http://sklepmati.pl/majtki/249-horizon-majteczki-jednorazowe-po-porodzie-z-siatki-2-szt.html

Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
    Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
    KRS 0000037904
    Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
    http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
    16udol2avxtdkop9.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    Betty, wydaje mi się , że to ze wzgledów higienicznych , przyszła położna i kazala zakladać takie, ale moje od razu podarly mi się w rękach , potem kolejne, jedne ocalały...ale czułam sie jak glupia w nich, rano po kapieli nałozyłam zwykłe i zawinęłam ponizej linii ciecia i wtedy poczułam sie jak człowiek.... :)

ja swój test pappa robiłam na koncertowej , odebrałam w sobotę, robił mi dr. Krzyzanowski, a na wizyty chodzę do Chołubka...w piatek wizytowałam, powiedział , ze ok...

przed chwila zamówiłam te moje upatrzone chicco next 2 w kolorze grey, teraz czekanie do 2 tyg. ...

snoopy ja tez na Koncertowej pappa robilam i tez u Krzyzanowskiego bo to moj lekarz prowadzący.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    Kochana ! te są bardzo, ale to bardzo sexi:)
    http://sklepmati.pl/majtki/249-horizon-majteczki-jednorazowe-po-porodzie-z-siatki-2-szt.html

hahahaha no jak mnie moj mąz w nich zobaczy to od razu weźmie w obroty hihi

Dominique88 lubi tę wiadomość

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha trzymamy kciuki, daj znać jak już będziesz coś wiedziała

SyHa85 lubi tę wiadomość

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich w poniedzialek :-) odnosnie mezow: moj ostatnio poszedl do kolegi "na piwo", wrocil o 12 w bardzo dobrym stanie, nawet nie widac bylo zeby pil. A pili wodke :-) ale na drugi dzien..... mowie wam zwracal dalej niz widzial. Nawet wody nie przyswajal. Nic. Caly dzien tylko lezal z poduszka na glowie i miska pod lozkiem. Az do 9 wieczorem wymiotowal. Teraz jak kolega do niego dzwoni to natychmiast ma sto wymowek :-) a mi tak sie smiac chce ze ledwo sie powstrzymuje :-)

Agusienka1985, 33Karola33, Dominique88 lubią tę wiadomość

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o niedziele to moja byla pracujaca :-) zagruntowalam sciany w lazience, dokonczylam montaz gniazdek el., poucinalam folie i pianke dylatacyjna w salonie, ugotowalam obiad dla 6 os, a na koniec wbilam 20 daszkow w slupki ogrodzeniowe :-)

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :-)
    Mnie dziś plecy bolą, ale to pewnie po wczorajszych zabawach z siostrzenicami.
    Trzymam kciuki wszystkie wizyty, bo dziś jest ich chyba sporo ;-)

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    To ja moze wczesniej sobie kupie jakies sexi jednorazówki :P hahaha Moze maja w kolorach ;)

Dziewczyny ja jeszcze nie znam płci Fasoli i pomyslalam, ze 9 marca -wtedy mam urodziny- zrobie sobie taki prezent i pode na usg. To bedzie 16+3. Czy to nie za wczesnie? Bedzie juz widac?

Dobry pomysł z poznaniem płci. Ja też wizytuje 9 marca i też liczę że poznam. Już się nie mogę doczekać. Ja będę 17 tydz zaczynać wtedy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:

bety no u mnie w 15+1 lekarz powiedzial plec a 16 potwierdzimy :) dobry sprzet, dziecko sie odpowiednio ulozy i duze prawdopodobienstwo ze sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wizyte 9 marca :)

U nas plec na 90proc byla znana w 12+4 (pptwierdzi test nifty ktorego wyniki mam miec w piatek, wiec zobaczymy czy sie pani doktor nie pomylila;), bo Gruby sie chyba ladnie ulozyl. Wiec Betty, czasowo to bedzie ok, pytanie czy sie dziedzic nie pozaslania jakos skutecznie :)

Betty Boop lubi tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:

Ja w czwartek czyli 16+0 mam dzwonić żeby się umawiać na płeć. Mam nadzieję że klusek będzie współpracował i się pokaże :-)

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa narobilas mi smaka na pierogi...!!!
    A mam tylko chleb, jajka i pomidora :p

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Agusienka1985 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a propos płci, u nas lekarz był właściwie pewien ze to chłopczyk. Myślicie, ze w 17 tyg. Można sie pomylić. Naczytałam sie o wyrostku płciowym, i sama już nie wiem ...

relganliumoc9u3n.png
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze tak szybko znacie plec, ja mialam wizyte 13+4 i nie bylo widac. Pozniej 17+4 byla wizyta ale bez usg. A teraz umawiam sie na 17 marca, to bedzie 20+5..... ale i tak bedzie chlopak :-)

Dominique88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://baby2see.com/gender/external_genitals.html

Do poogladania organy plciowe na roznych etapach :)

_cherryLady, Agusienka1985, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny moge podeslac, mam z twarogiem, wisniami i cos ala ruskie, ktore najbardziej mi smakuja... :)

a na obiad bedzie zupka kalafiorowa, tak delikatnie po wczorajszej pizzy...

wizyta u gina na 16 marca umowiona, wiec to w sumie tylko 2 tyg i znow zobacze maluszka :) musze zrobic jeszcze odczyn Coombsa bo mam ujemna grupe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa trzymam kciuki, napewno nic zjego sie nie dzieje...

SyHa85 lubi tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
    Betty muszę Ci się przyznać bez bicia, że kupiłam babybjorna :P

SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis na obiad zapirkanka makaronowa smieciowka czyli sprzatanie lodowki :D
    Jasne betty ze nie za wczesnie :) mnie w 11t5 dniu lekarka okreslila dziewczynke na 70 % po ulozeniu jakiejs kosci- ponoc u dziewczynek jest wyzej niz o u chlopcow. Potem w 14 tc potwierdzila ze chyba nic sie nie zmienilo w 16 tc inny lekarz tak samo i teraz w 18 sama widzialam pipusie :D wiec w 21 tyg mam nadzieje ze pogratuluje mojej pani od prenatalnych dobrego oka :D

A tak w ogole dzien dobry :) my dopiero wstalysmy, wczoraj dostalam kopniaczka w opuszek palca a moj go potem chodzil i calowal :))

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ