Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szaleje z radości. Wczoraj brałam udział w loterii na otwarciu sklepu z ciuszkami happymum, a dziś właśnie do mnie zadzwonili że wygrałam wózek Tutek Torero. Normalnie jakiś sen.
amanina, paola89, opóźniona, Nelk, hella, malika89, SyHa85, kaarolaa, Ninka0111, alicjaaaa, Asiasia, Agusienka1985, beza_cytrynowa, celia, Betty Boop, Friend, klaudia12369, Lulu83, monirek, MiMK, Dominique88, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Dziewczyny szaleje z radości. Wczoraj brałam udział w loterii na otwarciu sklepu z ciuszkami happymum, a dziś właśnie do mnie zadzwonili że wygrałam wózek Tutek Torero. Normalnie jakiś sen.
gratulacje!Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Warto próbować i brać udział w różnych wydarzeniach. Nawet jeszcze nie oglądałam wózków. Miałam się wybrać w tym tygodniu popatrzeć. Hi hi to już jeden wydatek z głowy.
duża oszczędnośća wózek chociaż podoba Ci się?
Penelope30 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Penelope30 wrote:Dziewczyny szaleje z radości. Wczoraj brałam udział w loterii na otwarciu sklepu z ciuszkami happymum, a dziś właśnie do mnie zadzwonili że wygrałam wózek Tutek Torero. Normalnie jakiś sen.
Ale farciarasuper!!! Gratulacje
ps- pozazdrościlam. Zaczynam grac
Penelope30, alicjaaaa, Asiasia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Któraś z Was miała zamawiać łóżeczko z Darland.
Miałam jechać pooglądać, ale całe szczęście napisałam im email z zapytaniem o możliwość obejrzenia łóżeczek i pośćieli w Płocku.
Oto odpowiedź: Nie, nie mamy ekspozycji, istnieje jedynie możliwość odbioru osobistego z magazynu, pozdrawiam
DarlandSynek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
paola89 wrote:duża oszczędność
a wózek chociaż podoba Ci się?
Ninka0111, paola89, celia lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Dziewczyny szaleje z radości. Wczoraj brałam udział w loterii na otwarciu sklepu z ciuszkami happymum, a dziś właśnie do mnie zadzwonili że wygrałam wózek Tutek Torero. Normalnie jakiś sen.
jeśli wózek taki fajny jak ubrania w happumum, to na pewno będziesz zadowolona
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Ufff ja się melduję po pracowitym dniu. Głowa mi pęka i kość ogonowa promieniuje na maxa, ale przyjemnie było mimo wszystko
Widzę, że rozterki damsko-męskie na tapecie. U mnie problemu z wychodzeniem nie ma, bo S. jest domatorem. Do tego stopnia, że ciężko go gdziekolwiek wyciągnąć, nawet do wspólnych znajomych... Dlatego nigdy nie mieliśmy problemów, o których pisałyście, ale przyznam szczerze, że wkurzyłabym się bardzo. Zwłaszcza, że nie cierpię, kiedy ustala się jedno, a potem robi drugie.
Mój S. tak mnie miło zaskoczył wczoraj, że normalnie prawie się rozpłakałam
Chodziła za mną taka babeczka z malinami przez cały dzień i o 20 pojechał jeszcze do sklepu, gdzie można ją było kupić, ale okazało się, że już wszystkie się sprzedały!
Musiałam obejść się smakiem, a rano się budzę i patrzę, a na stole białe pudełko, a w środku MOJE BABECZKI!!!
Poszedł raniutko, żeby je kupićKochany
Penelope gratulacje farciaro! Ja nie mam szczęścia w takich losowaniach.
Dzizas... ale padam! Idę przytulić głowę do poduszki! Do jutra dziewczyny
Agusienka1985, beza_cytrynowa, paola89, Penelope30, Betty Boop, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA od nas niedawno znajomi wyszli. Pizza smakowala, pogadalismy , posmialismy się. Mlody szybko zasnal wiec naprawde udany wieczór. A teraz leze juz pod kocykiem w pizamce. Brzuch wywalony naaxa ale ryz na mleku jeszcze sie zmiescil
a teraz czekam na ruchy, licze ze mlody znow pozegna dzien kopniaczkiem.
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
Nerwowa jestem. Kolejny dzien zbolem brzucha. Kurcze ja wiem ze rosnie ale takiepermanentne ciagniecie? Az piecze to podbrzusze. Jak jutro bedzie to samo to juz calkiem przestane byc spokojna
dwa tygodnie temu zaczelam zmniejszac o polowe dawke luteiny- to moze byc od tego? Kurde nie chce wymyslac czarnych scenariuszy ale kurcze nie wiem juz sama.... Od bolu juz mi sie maruder i nerwus i ryczek na maxa wlaczyl
[/url]
-
A ja wrocilamy niedawno z uczelni.
Wczoraj miałam poprawkę dwóch egzaminów, potem czekalam na wykłady o okazało się że mamy 7 godzin przerwy :o. Ale poszłam z koleżanka do KFC, potem do kina, potem na chlebek że smalcem i ogórkiem, pochodziłyśmy trochę po sklepach, a potem usiadłyśmy w Grycanie, wypilysmy kawę i zjadlysmy lody. Wiecie co, fajny dzień, tego mi było trzeba. Już nie czułam się tylko jako matka, ale jako kobieta, koleżanka. Potem jeszcze u niej spałam, bo mam godzinę drogi do domu, a mi wieczorem chce się baaaardzo spać za kierownicą. Warto się czasem oderwać!malika89, SyHa85, celia, Dominique88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
malika89 wrote:Któraś z Was miała zamawiać łóżeczko z Darland.
Miałam jechać pooglądać, ale całe szczęście napisałam im email z zapytaniem o możliwość obejrzenia łóżeczek i pośćieli w Płocku.
Oto odpowiedź: Nie, nie mamy ekspozycji, istnieje jedynie możliwość odbioru osobistego z magazynu, pozdrawiam
Darland
no to ja chcę zamówić , szkoda bo myślałam że zdasz jakieś relacjedzięki za inf
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
SyHa85 wrote:Nerwowa jestem. Kolejny dzien zbolem brzucha. Kurcze ja wiem ze rosnie ale takiepermanentne ciagniecie? Az piecze to podbrzusze. Jak jutro bedzie to samo to juz calkiem przestane byc spokojna
dwa tygodnie temu zaczelam zmniejszac o polowe dawke luteiny- to moze byc od tego? Kurde nie chce wymyslac czarnych scenariuszy ale kurcze nie wiem juz sama.... Od bolu juz mi sie maruder i nerwus i ryczek na maxa wlaczyl
Doskonale Cię rozumiem, mi się włączyła depresja ciążowa na maksaciągle płacze, nie mam ochoty na nic, nie ma we mnie radości, odczuwam od kilku dni smutek
Mnie dziś też brzuch pobolewa, a na dodatek na wieczór gardło mnie rozbolało.
Dziś stwierdziłam, że jestem beznadziejna na maksaMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz