X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poprawilam kalarepa i kefirem :D

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szaleje z radości. Wczoraj brałam udział w loterii na otwarciu sklepu z ciuszkami happymum, a dziś właśnie do mnie zadzwonili że wygrałam wózek Tutek Torero. Normalnie jakiś sen. ;)

amanina, paola89, opóźniona, Nelk, hella, malika89, SyHa85, kaarolaa, Ninka0111, alicjaaaa, Asiasia, Agusienka1985, beza_cytrynowa, celia, Betty Boop, Friend, klaudia12369, Lulu83, monirek, MiMK, Dominique88, JRY1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Dziewczyny szaleje z radości. Wczoraj brałam udział w loterii na otwarciu sklepu z ciuszkami happymum, a dziś właśnie do mnie zadzwonili że wygrałam wózek Tutek Torero. Normalnie jakiś sen. ;)

gratulacje!

Penelope30 lubi tę wiadomość

• paola89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope, również gratuluje , fajnie że się udało :)
    śliczny ten wózek !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 20:24

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do jedzenia to rano jak się budzę to brzuszek jest taki zgrabny malutki a teraz pod koniec dnia bebol taki duży .. jakbym połknęła balon z wodą :)

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto próbować i brać udział w różnych wydarzeniach. Nawet jeszcze nie oglądałam wózków. Miałam się wybrać w tym tygodniu popatrzeć. Hi hi to już jeden wydatek z głowy.

paola89, celia, Dominique88 lubią tę wiadomość

• paola89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Warto próbować i brać udział w różnych wydarzeniach. Nawet jeszcze nie oglądałam wózków. Miałam się wybrać w tym tygodniu popatrzeć. Hi hi to już jeden wydatek z głowy.

duża oszczędność :) a wózek chociaż podoba Ci się?

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:

Ale farciara :-) super!!! Gratulacje :-) ps- pozazdrościlam. Zaczynam grac :-)

Penelope30, alicjaaaa, Asiasia lubią tę wiadomość

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :) jeden z wiekszych wydatkow odpadł.

• malika89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was miała zamawiać łóżeczko z Darland.
    Miałam jechać pooglądać, ale całe szczęście napisałam im email z zapytaniem o możliwość obejrzenia łóżeczek i pośćieli w Płocku.

Oto odpowiedź: Nie, nie mamy ekspozycji, istnieje jedynie możliwość odbioru osobistego z magazynu, pozdrawiam
    Darland

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Ninka0111 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis takie parcie na pecherz jak nigdy masakra jakas

hchyw1d370r6axb9.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    duża oszczędność :) a wózek chociaż podoba Ci się?
    Tak, bardzo. Biało-brązowy ma być więc pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. Ja jeszcze płci nie znam. O ile dadzą faktycznie ten co pokazywali.

Ninka0111, paola89, celia lubią tę wiadomość

• Ninka0111 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poprawienie nastroju seksmisja leci☺

alicjaaaa lubi tę wiadomość

hchyw1d370r6axb9.png
  • Agusienka1985 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    Super, gratulacje :) jeśli wózek taki fajny jak ubrania w happumum, to na pewno będziesz zadowolona :)

relganliumoc9u3n.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff ja się melduję po pracowitym dniu. Głowa mi pęka i kość ogonowa promieniuje na maxa, ale przyjemnie było mimo wszystko :)

Widzę, że rozterki damsko-męskie na tapecie. U mnie problemu z wychodzeniem nie ma, bo S. jest domatorem. Do tego stopnia, że ciężko go gdziekolwiek wyciągnąć, nawet do wspólnych znajomych... Dlatego nigdy nie mieliśmy problemów, o których pisałyście, ale przyznam szczerze, że wkurzyłabym się bardzo. Zwłaszcza, że nie cierpię, kiedy ustala się jedno, a potem robi drugie.

Mój S. tak mnie miło zaskoczył wczoraj, że normalnie prawie się rozpłakałam :P
    Chodziła za mną taka babeczka z malinami przez cały dzień i o 20 pojechał jeszcze do sklepu, gdzie można ją było kupić, ale okazało się, że już wszystkie się sprzedały!
    Musiałam obejść się smakiem, a rano się budzę i patrzę, a na stole białe pudełko, a w środku MOJE BABECZKI!!!
    Poszedł raniutko, żeby je kupić <3 Kochany <3

Penelope gratulacje farciaro! Ja nie mam szczęścia w takich losowaniach.

Dzizas... ale padam! Idę przytulić głowę do poduszki! Do jutra dziewczyny :)

Agusienka1985, beza_cytrynowa, paola89, Penelope30, Betty Boop, Dominique88 lubią tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od nas niedawno znajomi wyszli. Pizza smakowala, pogadalismy , posmialismy się. Mlody szybko zasnal wiec naprawde udany wieczór. A teraz leze juz pod kocykiem w pizamce. Brzuch wywalony naaxa ale ryz na mleku jeszcze sie zmiescil :) a teraz czekam na ruchy, licze ze mlody znow pozegna dzien kopniaczkiem.

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nerwowa jestem. Kolejny dzien zbolem brzucha. Kurcze ja wiem ze rosnie ale takiepermanentne ciagniecie? Az piecze to podbrzusze. Jak jutro bedzie to samo to juz calkiem przestane byc spokojna :-( dwa tygodnie temu zaczelam zmniejszac o polowe dawke luteiny- to moze byc od tego? Kurde nie chce wymyslac czarnych scenariuszy ale kurcze nie wiem juz sama.... Od bolu juz mi sie maruder i nerwus i ryczek na maxa wlaczyl :-(

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • Mikołajkowa66 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilamy niedawno z uczelni.
    Wczoraj miałam poprawkę dwóch egzaminów, potem czekalam na wykłady o okazało się że mamy 7 godzin przerwy :o. Ale poszłam z koleżanka do KFC, potem do kina, potem na chlebek że smalcem i ogórkiem, pochodziłyśmy trochę po sklepach, a potem usiadłyśmy w Grycanie, wypilysmy kawę i zjadlysmy lody. Wiecie co, fajny dzień, tego mi było trzeba. Już nie czułam się tylko jako matka, ale jako kobieta, koleżanka. Potem jeszcze u niej spałam, bo mam godzinę drogi do domu, a mi wieczorem chce się baaaardzo spać za kierownicą. Warto się czasem oderwać! ;)

malika89, SyHa85, celia, Dominique88 lubią tę wiadomość

w57vikgn8cjabi6x.png[/url]
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malika89 wrote:
    Któraś z Was miała zamawiać łóżeczko z Darland.
    Miałam jechać pooglądać, ale całe szczęście napisałam im email z zapytaniem o możliwość obejrzenia łóżeczek i pośćieli w Płocku.

Oto odpowiedź: Nie, nie mamy ekspozycji, istnieje jedynie możliwość odbioru osobistego z magazynu, pozdrawiam
    Darland

no to ja chcę zamówić , szkoda bo myślałam że zdasz jakieś relacje :) dzięki za inf

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Nerwowa jestem. Kolejny dzien zbolem brzucha. Kurcze ja wiem ze rosnie ale takiepermanentne ciagniecie? Az piecze to podbrzusze. Jak jutro bedzie to samo to juz calkiem przestane byc spokojna :-( dwa tygodnie temu zaczelam zmniejszac o polowe dawke luteiny- to moze byc od tego? Kurde nie chce wymyslac czarnych scenariuszy ale kurcze nie wiem juz sama.... Od bolu juz mi sie maruder i nerwus i ryczek na maxa wlaczyl :-(

Doskonale Cię rozumiem, mi się włączyła depresja ciążowa na maksa :( ciągle płacze, nie mam ochoty na nic, nie ma we mnie radości, odczuwam od kilku dni smutek :(

Mnie dziś też brzuch pobolewa, a na dodatek na wieczór gardło mnie rozbolało.
    Dziś stwierdziłam, że jestem beznadziejna na maksa

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
‹‹ 757 758 759 760 761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ