Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SyHa85 wrote:Nerwowa jestem. Kolejny dzien zbolem brzucha. Kurcze ja wiem ze rosnie ale takiepermanentne ciagniecie? Az piecze to podbrzusze. Jak jutro bedzie to samo to juz calkiem przestane byc spokojna
dwa tygodnie temu zaczelam zmniejszac o polowe dawke luteiny- to moze byc od tego? Kurde nie chce wymyslac czarnych scenariuszy ale kurcze nie wiem juz sama.... Od bolu juz mi sie maruder i nerwus i ryczek na maxa wlaczyl
może dla świętego spokoju idź do lekarza , a no spę brałaś ? wyłącz te negatywne myśli bo w niczym nie pomogą , pewnie wszystko jest ok !!Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
paola89 wrote:może dla świętego spokoju idź do lekarza , a no spę brałaś ? wyłącz te negatywne myśli bo w niczym nie pomogą , pewnie wszystko jest ok !!
Bralam. I espumisan bo posadzalam sie o wzdecia. Jak jutro bedzie znowu bolał to sprobuje przyspieszyc wizyte u swojej gin. Na IP nie chce jechac, mam złe wspomnienia.[/url]
-
paola89 wrote:no to ja chcę zamówić , szkoda bo myślałam że zdasz jakieś relacje
dzięki za inf
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Mnie znowu dopada jakieś swędzenie. Mój gin na urlopie przez najbliższy tydzień. Jutro chyba wcisnę się na Lux Med do jakiegoś gina niech jeszcze raz mi posiew zrobi czy co... Sama już nie wiem...
Póki co znalazłam w domu Vitagyn C w globulkach. Zakwasza bakterie i ogranicza wzrost grzybów.
Zaaplikowałam i mam nadzieje, że pomoże...Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
Witam się w 10 dobie leżenia
Dzisiaj zaczynam 11.
SyHa85 koniecznie skonsultuj się z lekarzem. Lepiej się upewnić co do tych bóli.
Miłego poniedziałkuSyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
SyHa85 wrote:Witam! Kiepski poczatek tygodnia. Ja najpierw po 8mej probuje dodzwonic sie do mojej gin a jak nie da rady to sor. Nospa nie pomaga, brzuch pali coraz mocniej, a ja juz mam przedzawal
Nawet moj maz wzial wolne dzis. Trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki daj znac sloneczko i tylko spokojnieSyHa85 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Witam! Kiepski poczatek tygodnia. Ja najpierw po 8mej probuje dodzwonic sie do mojej gin a jak nie da rady to sor. Nospa nie pomaga, brzuch pali coraz mocniej, a ja juz mam przedzawal
Nawet moj maz wzial wolne dzis. Trzymajcie kciuki!
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Syha trzymam kciuki:)
Ktoś już pisał na forum o tym, ale pamietajcie :
-unikamy częstego głaskania brzucha ( na patologii ciązy bezwzgledny zakaz , nawet dotykania)
-nie podrażniamy piersi, sutków, bo to też generuje wydzielanie oksycotyny i skurcze.
Któraś pisała o pocieraniu szorstkim ręcznikiem , drażnieniu-nic bardziej błędnego....Tego unikamy!jak już to:
https://www.doz.pl/apteka/p14746-Maltan_pielegnacja_brodawek_sutkowych_w_okresie_ciazy_i_karmienia_40_ml
Ja już mam komplet koszul do szpitala...ciemne, granatowe ręczniki, crocsy...
Pamietam , jak rodziałam Alę wzięłam sobie skórzane klapeczki, wszystko było dobrze , do pierwszego podniesienia z łóżka.Skrzepy płynęły po nogach, prosto w moje klapeczki, aż chlupało...więc z Antkiem plastikowe crocsy, teraz też , i pod prysznic i po oddziale mega wygodnie.
I pyt. do rodzacych dziewczyn czy uzywalyscie jednorazowych, takich fizelinowych gaci...???
Agusienka1985, SyHa85, Dominique88 lubią tę wiadomość
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
Penelope gratuluje-wspaniała wygrana!
SyHa mocno trzymam kciuki, dobrze, ze pojedziesz sprawdzic co i jak.
Moje przeziebienie chyba w koncu zaczyna odpuszczac. Co dziwne, po raz pierwszy nie bralam leków z wiadomych wzgledów i mam wrazenie ze troche szybciej mi przechodzi niz normalnie przy fervexach itp.
Ja dzis wizytuje ale zwykła wizyte mam bez usg. Wciaz czekam na wyniki Pappa,mialam nadzieje, ze beda do dzis a tu nic. Moze do 15 jeszcze bedą?Zobaczymy.
Traz czeka mnie kilka godzinek w pracy, potem lekarz i potem jeszcze na 1,30 do pracy ;)Pogoda u nas do d... wic energii nie mam.Penelope30, SyHa85 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
SyHa powodzenia.
Ja tez bralam klapki gumowe i to byla dobra decyzja, sluzyly i pod prysznic i jako kapciegacie mialam fizelinowe i te z siateczki ktore mozna prac i te drugie lepiej sie u mnie sprawdzily, byly wygodniejsze a jak bardzo sie poplamily to tez wyrzucalam, te jednorazowe w ogole sie nie rozciagaly i chyba mialam za maly rozmiar. Te z siatki z malutkich rozciagaja sie do ogromnych wiec latwiej dopasowac.
Agusienka1985, oLena31, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Aniab91, Snoopy29 - dzięki za podpowiedz z tymi crocsami
jednak warto było swego czasu udać sie po nie do Lidla :p
Ja jeszcze sie zastanawiam nad zakupem szlafroka, lepiej, żeby był tez ciemny, prawda?
Dziewczyny, ale mi sie nie chce pracować dzisiajcałe przedpołudnie intensywne niestety, buuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 08:45
-
Betty, wydaje mi się , że to ze wzgledów higienicznych , przyszła położna i kazala zakladać takie, ale moje od razu podarly mi się w rękach , potem kolejne, jedne ocalały...ale czułam sie jak glupia w nich, rano po kapieli nałozyłam zwykłe i zawinęłam ponizej linii ciecia i wtedy poczułam sie jak człowiek....
ja swój test pappa robiłam na koncertowej , odebrałam w sobotę, robił mi dr. Krzyzanowski, a na wizyty chodzę do Chołubka...w piatek wizytowałam, powiedział , ze ok...
przed chwila zamówiłam te moje upatrzone chicco next 2 w kolorze grey, teraz czekanie do 2 tyg. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 08:48
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
snoopy czyli po porodzie trzeba było je załozyc?
To ja moze wczesniej sobie kupie jakies sexi jednorazówkihahaha Moze maja w kolorach
Dziewczyny ja jeszcze nie znam płci Fasoli i pomyslalam, ze 9 marca -wtedy mam urodziny- zrobie sobie taki prezent i pode na usg. To bedzie 16+3. Czy to nie za wczesnie? Bedzie juz widac?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI