Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamusie
u mnie samopoczucie takie sobie.. Ale wczoraj poczułam coś dziwnego nie wiem czy to dzidzia czy nie... Leżałam sobie płasko na plecach i zobaczyłam na brzuchu kilka razy jakby ktoś lub coś kopnęło od środka po lewej stronie podbrzusza. Nic nie poczułam ale widziałam. Potem wieczorem poczułam dodatkowo i widziałam pod pępkiem na linii majtek takie puknięcia i były widoczne na brzuchu. Myślicie że to dzidzia czy jelita???
Dominique88, celia lubią tę wiadomość
-
Alishia wrote:Witam mamusie
u mnie samopoczucie takie sobie.. Ale wczoraj poczułam coś dziwnego nie wiem czy to dzidzia czy nie... Leżałam sobie płasko na plecach i zobaczyłam na brzuchu kilka razy jakby ktoś lub coś kopnęło od środka po lewej stronie podbrzusza. Nic nie poczułam ale widziałam. Potem wieczorem poczułam dodatkowo i widziałam pod pępkiem na linii majtek takie puknięcia i były widoczne na brzuchu. Myślicie że to dzidzia czy jelita???
gratujacje
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
SyHa85 wrote:Dzieki za slowa wsparcia. Czekam na przyjecie na oddzial patologii ciazy. Beda robic badania. Nikt nic nie mowi. Tylko zjeby dostalam ze od czwartku czekam. Tylko ostatnio jak mnie bolalo to kazali brac nospe i tylw. Teraazl mam wyrzuty
U siebie czekasz czy przyjechalas do Torunia ?
Dawaj znać na bieżąco!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:44
-
nick nieaktualny
-
Karola narobiła mi smaka na pierogi i wsunęłam cały talerz ruskich. Niestety zapasy się skończyły i trzeba będzie znowu lepić.
SyHa, trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze.
Ja na obiad robie penne z kurczakiem w sosie pieczarkowym z pomidorkami koktailowymi i pietruszka.kaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Syha ja też trzymam kciuki za Ciebie i malucha! Wszystko będzie dobrze, nie ma
Z tymi majtasami to ja najbardziej ceniłam sobie te z siateczki, bo elastyczne i wygodniejsze. A one są po to, żeby w tych intymnych okolicach był przewiew powietrza, wtedy się lepiej goi, bo jak pancerne gacie się ubierze, to może tam wszystko przyschnąć i kichaI tak podpaski a'la podkłady kolejowe są najlepsze
U mnie same dobre wiadomości przez weekend - dwie koleżanki w ciąży, nic tylko się cieszyćSyHa85 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Dzieki za slowa wsparcia. Czekam na przyjecie na oddzial patologii ciazy. Beda robic badania. Nikt nic nie mowi. Tylko zjeby dostalam ze od czwartku czekam. Tylko ostatnio jak mnie bolalo to kazali brac nospe i tylw. Teraazl mam wyrzuty
Jezuuu SyHA nie strasz! Trzymam kciuki kochana :*SyHa85 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Witam! Kiepski poczatek tygodnia. Ja najpierw po 8mej probuje dodzwonic sie do mojej gin a jak nie da rady to sor. Nospa nie pomaga, brzuch pali coraz mocniej, a ja juz mam przedzawal
Nawet moj maz wzial wolne dzis. Trzymajcie kciuki!
SyHa85 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
SyHa mam nadzieje ze wszystko jest dobrze, trzymam kciuki!
I za wszystkie mamusie dziś wizytujące!
Kurcze, dziewczyny nie za wcześnie na kupno wózka? Znalazłam dosyć ciekawą ofertę, w niezłej cenie, tylko się boję że jednak za wcześnie... ( i ja to mówię a kupiłam już pełno ciuszków - o ironio... ale wózek to taka jakaś poważniejsza sprawa... )SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Dziecko zyje, slyszalam i widzialam. Dostalam kroplowke, pobrali krew. Czekam na dokladne usg teraz, tamto zrobili tylko na szybko czy maluch zyje. W grudziadzu leze. Mam nadzieje ze ro bole wzrostowe a ja jestem przewrazliwiona.
amanina, paola89, Paulka123, pigułka, _cherryLady, kaarolaa, alicjaaaa, MiMK, Ania_1986, malika89, Dominique88, Ninka0111, celia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Witajcie, czytam Was, ale mam problem by się odezwać. Nie lubię jak świat może czytać o czym piszemy. Mam złe doświadczenia z tym. Cały czas Wam kibicuje.
Szczególnie SyHa88, ponieważ jesteśmy prawie z jednego miasta.
Jestem w 16tc, nie wiem kto mieszka pod serduchem. Za szybko pewnie się nie dowiem. Tu gdzie mieszkam nie chcą tak wcześnie mówić płci. Jutro wizyta, zapewne bez USG.
SyHa85, celia lubią tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Dziecko zyje, slyszalam i widzialam. Dostalam kroplowke, pobrali krew. Czekam na dokladne usg teraz, tamto zrobili tylko na szybko czy maluch zyje. W grudziadzu leze. Mam nadzieje ze ro bole wzrostowe a ja jestem przewrazliwiona.
Najważniejsze, że maluszek ma się dobrze
Jakbys u mnie leżała to bym Ci dotrzymała towarzystwa.
Przebadaja Cię wzdłuż i w szerz to będziesz spokojniejsza.SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich
SyHa85 Trzymaj się. Wszystko będzie ok
Ja miałam schizy od 2 dni. Nic nie poczułam, żadnego kopniaczka, muśnięcia..nic. Na szczęście dziś po długiej rozmowie z klientem mały zaatakował kopemPewnie mu przeszkadzało moje ględzenie w spaniu..
SyHa85 lubi tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥