Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SyHa85 napewno wszystko będzie dobrze, trzymaj się. Za dwa dni mam urodziny i wczoraj dostałam z tej okazji piękny prezent... serie mocnych kopniaczków
Teraz to już nie były takie muśnięcia jak ostatnio tylko porządne kopniaki a jak przyłożyłam rękę to poczułam jak skóra się podnosi
U nas w sobotę była piękna pogoda ja cała szczęśliwa wyciągnęłam wiosenną kurteczkę z szafy a tu niespodzianka nie dopięłam się w biuście a w talii to o mało co nie strzelił suwak
Powodzenia wszystkim wizytującym dzisiaj
SyHa85, Dominique88, kaarolaa, celia lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki co myślicie o piciu oleju lnianego?
Mój mąż nie ze smakiem ale dla właściwości pije na zmianę olej lniany i konopny.
Ponoć lniany w ciąży wpływa pozytywnie na rozwój a nawet inteligencję dziecka.
Smak może udałoby mi się przełknąć np z białym serem, pytanie czy to na pewno zdrowe i jak tak to w jakich ilościach? -
MiMK wrote:Dziewczynki co myślicie o piciu oleju lnianego?
Mój mąż nie ze smakiem ale dla właściwości pije na zmianę olej lniany i konopny.
Smak może udałoby mi się przełknąć np z białym serem, pytanie czy to na pewno zdrowe i jak tak to w jakich ilościach?
podobno zdrowe i dla Ciebie i dla dziecka, ale ja tego przełknąć nie mogę, czasami ziarenka wsypuje do jogurtu i zjadam wymieszane
ehh .. myślałam o siemie lnianymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:11
MiMK lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyU mnie 17 tydzień a brzucha ani śladu. zero. decha. Może ja roję sobie tą ciążę
I wizyty u gina też, i zdjęcia Bobasa...
Myślicie, że to może być przez tyłozgięcie? Wysoka mega nie jestem, mam 168cm i chyba w miarę mocne mięśnie brzucha, a tak czytałam, że te rzeczy mają wpływ na widoczność...
U mnie 3kg na plusie heh, ciekawe gdzie te 3kg, chyba tylko w cyckach
A dzisiaj robię kiełbachę smażoną z cebulą, już od początku ciąży za mną chodzi
Mój K. mówi, że coś ze mną nie tak, skoro wydaje mi się, że mięcho chodzi za mną, jakieś pomidory też... Schizofrenia czy coś
Aaa i wczoraj w nocy Dzidziu mi chyba kopniaczki delikatne sprzedawał, na dłoni aż czułam
Ania_1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
pigułka wrote:SyHa mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Betty muszę Ci się przyznać bez bicia, że kupiłam babybjorna
Moze tego z gdanska? Bo ja od rana dzwonie i sie dodzwonic nie moge
Super ze Ci sie udało, za ile kupilas?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
SyHa najważniejsze, że maleństwo ma się dobrze :*
Co do oleju kiedyś piłam, ale po dłuższym czasie niestety robiło mi się niedobrze. Jeszcze podczas starań piłam zmielone siemie lniane (taki kisielek) i na pewno kwasy omega dobrze się spisywały i w takiej formie. Dla mnie bardziej zjadliwe, niż sam olejMiMK lubi tę wiadomość
-
Coś ostatnio pusto na tym forum, co się dzieje?
Mi wczoraj koleżanka, która dowiedziała się, że jestem w ciąży powiedziała, że wyglądam na drugi miesiąc - bo brzuszek taki malutki. Z jednej strony mi smutno, że lwiątko się chowa przed światem - ale z drugiej strony przynajmniej mi jeszcze wygodnie i czuję się dobrze:-)
Dzieciak kopie już pełna parą. I'm so happy :'-)
SyHa85, Ania_1986, celia lubią tę wiadomość
-
Ninka0111 wrote:Ja znalazlam super ciuszki za 400 zl ale nie wiem co bedzie...
Kolezanka robi mi zakupy w niemczech bo tam taniej ciuszki np 5 par bodow 5 euro albo 3 pary rajstop 3.5 euro☺
My się możemy włoskich ciuszkow spodziewać
Zaraz zasiadamy do obiadu, dobrze że mam zapasy od mamci to tylko ziemniaczki i można wcinacNinka0111 lubi tę wiadomość
-
MiMK wrote:Dziewczynki co myślicie o piciu oleju lnianego?
Smak może udałoby mi się przełknąć np z białym serem, pytanie czy to na pewno zdrowe i jak tak to w jakich ilościach?
http://www.aptekagemini.pl/linocomplex-nnkt-60-kapsulek.html
Jak mi się zapas skończył to przeszłam na DHA dla ciężarnych.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
sabanek wrote:U mnie 17 tydzień a brzucha ani śladu. zero. decha. Może ja roję sobie tą ciążę
I wizyty u gina też, i zdjęcia Bobasa...
Myślicie, że to może być przez tyłozgięcie? Wysoka mega nie jestem, mam 168cm i chyba w miarę mocne mięśnie brzucha, a tak czytałam, że te rzeczy mają wpływ na widoczność...
Ja czasami tez mówię do meza że mnie chyba wkręcaja z tą ciażą bo jakoś nie czuję że jestem w tej ciazy, to zbyt piekne by mogło być prawdziwe -
Friend wrote:Opóźniona jak się czujesz?
Ciężko tak leżeć. Mąż cały dzień w pracy, babcia tylko mi córkę ze szkoły przyprowadza i tyle. Jedzenie i picie ustawiam sobie przy łóżku. Jak wstaję do toalety to i kuchnię przy okazji zahaczę. Córka poda mi szklankę wody jak poproszę. Ciężko mi psychicznie. Boję się cały czas o Malucha
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
SyHa85 trzymam kciuki by wszystko było dobrze, najważniejsze że szybkie usg zrobili.
Zazdroszcze Wam tych kopniaków... Ja tylko raz miałam wrażenie że od środka było takie delikatne puknięcie w dłoń, a tak to nic. Może i to sobie wmówiłam. -
opóźniona wrote:Dziękuję nie najgorzej. Brzuch trochę ciągnie i w krzyżu boli, ale to chyba od leżenia. Najbardziej mnie martwi to nospa, którą łykam trzy razy dziennie, ale jak trzeba to trzeba. Oby Maluch na tym nie ucierpiał za bardzo. Od piątku już mam zmniejszyć dawkę do dwóch tabletek.
Ciężko tak leżeć. Mąż cały dzień w pracy, babcia tylko mi córkę ze szkoły przyprowadza i tyle. Jedzenie i picie ustawiam sobie przy łóżku. Jak wstaję do toalety to i kuchnię przy okazji zahaczę. Córka poda mi szklankę wody jak poproszę. Ciężko mi psychicznie. Boję się cały czas o Malucha
Biedna, na pewno wszystko będzie dobrze. Ale jak to dobrze, że Córka taka wyrozumiałaA kiedy będziesz miała wizytę kontrolną? Może uda się wtedy Ciebie jakoś pocieszyć, że ładniej to wszystko wygląda. Poczujesz się trochę lepiej.
opóźniona lubi tę wiadomość