X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja bym chciała żeby już moja dzidzia byla na świecie. Tzn żeby juz bylo po tych 9 miesiącach.

Tak się ostatnio rozmarzyłam że podchodzę do łóżeczka i mówię"a kto to się obudził" :D

monirek, celia lubią tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    A z tymi mężami to nie jest trochę tak, że są niemili bo teraz mają mniej sexu. Wydaje mi się że z moim tak czasem jest, że te frustracje wychodzą nie do końca zależnie od niego.

Mój też ma "braki" i to widać bo czasami chodzi zły jak osa.
    Ale ostatnio długo nie było nic , a potem ja sama zaproponowałam i byl taki zadowolony ze powiedział że będzie następnym razem czekał grzecznie aż nabiorę chęci :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Nelk Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się wydaje że seks tu gra główna rolę bo my oboje mocno temperametni a odkąd jestem w ciąży to nie mam ochoty a jak już mu rozloze te nogi to marzę żeby skończył jak najszybciej.

Truskaweczka83 lubi tę wiadomość

va5bflw11begdoxu.png
    [link=https://www.suwaczki.com/]w4sqikgn3aemf2xu.png[/link]
  • Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monirek wrote:
    Nie jedyne. Też jeszcze nie czuję :(

I ja. Raz jakby mi się wydawało ale pewnie sobie wkręciłam...

f2w3rjjgdlc19w86.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja bym chciała żeby już moja dzidzia byla na świecie. Tzn żeby juz bylo po tych 9 miesiącach.

Tak się ostatnio rozmarzyłam że podchodzę do łóżeczka i mówię"a kto to się obudził" :D
    ja czekam, chce sie nasycic ciaza, chce czuc te rozpychanie, kopanie po zebrach, chce miec problem z zakladaniem butow czy skarpetek, a na koniec chce poczuc co to bol porodu, bo z Marcelim tego nie mialam. ledwo ruchy mocniej poczulam a ciaza sie skonczyla...

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nie dziwię Ci się :) tylko ja bym chciała żeby czas szybciej leciał. Co do porządnych kopniaków to tez się nie mogę doczekać. Choć trochę się ich boję że mnie zdzieli gdzieś po żebrach. Ja jak siedziałam w brzuchu mamy to podobno nieźle dawałam do wiwatu ze mama czasem oddechu nie mogła złapać.

kaarolaa lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    images?q=tbn:ANd9GcQ2idP5gn5Weliu5aKkNUhWt04-kv8BuGft3izddky24i8nc4CQ ah bedzie moj :-) dorjan baby boat

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:

Kurde jak sobie to wyobrażam to az mam mokre oczy. Te maluśkie raczki i paluszki ajjjjjjj

Mój ostatnio stwierdził,że bobas to w sumie może spać z nami w łóżku! jak to mawia Amanina NIEDOCZEKANIE!!!!

Ania_1986, SyHa85, amanina lubią tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Alishia Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :) dziś rano popukałam do dzidzi i po chwili odpowiedziała kopniakiem :D chyba obudziłam moje serduszko rano :P

Paulka123 lubi tę wiadomość

km5s3e3kznhovlx5.png

570770d4ee425.png

Czekamy na naszą córeczkę <3
  • letty Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja czekam, chce sie nasycic ciaza, chce czuc te rozpychanie, kopanie po zebrach, chce miec problem z zakladaniem butow czy skarpetek, a na koniec chce poczuc co to bol porodu, bo z Marcelim tego nie mialam. ledwo ruchy mocniej poczulam a ciaza sie skonczyla...

kopanie możesz poczuć ale co do problemu z zakładaniem butów to ja się nie zgodzę :P nie miałam żadnego problemu z zakładaniem butów i do tego w 9 miesiącu mogłam bez problemu pomalować paznokcie u nóg :) No ale jak masz takie życzenia to życzę Ci tego z całego serca :) nie martw się tak... donosisz do końca

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Kurde jak sobie to wyobrażam to az mam mokre oczy. Te maluśkie raczki i paluszki ajjjjjjj

Mój ostatnio stwierdził,że bobas to w sumie może spać z nami w łóżku! jak to mawia Amanina NIEDOCZEKANIE!!!!

też w ciąży byłam twarda... mówiłam nie ma opcji na spanie z nami! i co? i spała :P nie chciało mi się wstawać do jej łóżeczka co 2,5h na karmienie... Teraz śpi w swoim łóżeczku a jak się w nocy obudzi to przychodzi do Nas i śpi dalej do 10 :P

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się nie zapieram. Może i będzie z nami spało. Pod warunkiem ze mąż nie zgniecie dziecka.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę wzięłam się za lepienie bałwana i się zmęczyłam. Zrobiłam ta największą kulę :)

Ale ciezka jak piorun aż zadyszkę złapałam a teraz mi słabo. Ale jaka radocha. Ostatnio bałwana lepiłam chyba z 10 lat temu juz zapomniałam ile to wysiłku i radochy :D

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Mikołajkowa66 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami, mój dzień jest kompletnie do niczego. Córka od wczoraj chora, byliśmy wczoraj u lekarza, niby zapalenie oskrzeli a dzisiaj wymiotuje jak kot, temperatura cały czas się podnosi do 39 stopni, pić nie chce, jeść nie chce. Jeszcze ja się zaraże i będzie całkowita klapa.

w57vikgn8cjabi6x.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z nami Marceli czasem spi, ale nie cala noc, tylko od 3, 4 rano kiedy daje mu mleko a pozniej juz nie chce mi sie go odkladac, albo po prostu zasne....

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Kurczę wzięłam się za lepienie bałwana i się zmęczyłam. Zrobiłam ta największą kulę :)

Ale ciezka jak piorun aż zadyszkę złapałam a teraz mi słabo. Ale jaka radocha. Ostatnio bałwana lepiłam chyba z 10 lat temu juz zapomniałam ile to wysiłku i radochy :D

A ja się zabrałam za ogarnianie kufra z kosmetykami, masakra dziada i baby tam brakowało!
    Potem pojedziemy do Galerii po rajstopy dla ciężarnych, bo normalne już mnie strasznie piją w brzuch

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    też w ciąży byłam twarda... mówiłam nie ma opcji na spanie z nami! i co? i spała :P nie chciało mi się wstawać do jej łóżeczka co 2,5h na karmienie... Teraz śpi w swoim łóżeczku a jak się w nocy obudzi to przychodzi do Nas i śpi dalej do 10 :P

Ja nie będę musiała wstawac wystarczy,że podniosę tyłek i wyjmę człowieczka z kołyski :) Pewnie zdarzy mi się przy karmieniu przysnąć i wtedy sobie razem pośpimy :)
    Niech już będzie chociaż czerwiec!!!!!!!

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikołajkowa66 wrote:
    Witam się z Wami, mój dzień jest kompletnie do niczego. Córka od wczoraj chora, byliśmy wczoraj u lekarza, niby zapalenie oskrzeli a dzisiaj wymiotuje jak kot, temperatura cały czas się podnosi do 39 stopni, pić nie chce, jeść nie chce. Jeszcze ja się zaraże i będzie całkowita klapa.
    tez mialam kiedys zapalenie oskrzeli, tem do 40 stopni i rzygalam jak kot, jadlam tylko zmiksowane rzeczy bo inaczej wszystko oddawalam...

• karkam83 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Toruń :)

O jak milo,ja tez. A mozna zapytac w ktorej przychodni jest ta bezplatna sxkolacrodzenia?

3jgxrjjg02ocpjyq.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karkam83 wrote:
    O jak milo,ja tez. A mozna zapytac w ktorej przychodni jest ta bezplatna sxkolacrodzenia?

Nie wiem czy to szkoła rodzenia, bo jeszcze nie dzwoniłam. Widziałam tylko plakat o zajęciach z położną w Citomedzie na Skłodowskiej-Curie.

Podobno przy szpitalu jest bezpłatna szkoła rodzenia, muszę lekarza dokładnie popytać.

o1483e5ek8fkb5ak.png
‹‹ 768 769 770 771 772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ