Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
letty wrote:też w ciąży byłam twarda... mówiłam nie ma opcji na spanie z nami! i co? i spała
nie chciało mi się wstawać do jej łóżeczka co 2,5h na karmienie... Teraz śpi w swoim łóżeczku a jak się w nocy obudzi to przychodzi do Nas i śpi dalej do 10
ale nie namawiam, przy czesto budzacym sie maluchu to wymaga na prawde wiele sily i zaparcia. A niektorzy chca spac z dzidzia i tez nie mam nic przeciwko, do 18nastki na pewno nie bedzie chcialo
-
letty wrote:kopanie możesz poczuć ale co do problemu z zakładaniem butów to ja się nie zgodzę
nie miałam żadnego problemu z zakładaniem butów i do tego w 9 miesiącu mogłam bez problemu pomalować paznokcie u nóg
No ale jak masz takie życzenia to życzę Ci tego z całego serca
nie martw się tak... donosisz do końca
-
Rudi88 wrote:Nie wiem czy to szkoła rodzenia, bo jeszcze nie dzwoniłam. Widziałam tylko plakat o zajęciach z położną w Citomedzie na Skłodowskiej-Curie.
Podobno przy szpitalu jest bezpłatna szkoła rodzenia, muszę lekarza dokładnie popytać.
A ja slyszalam ze w szpitalu to platna wlasnie.
Musze podpytac kolezanek o jakas sprawdzona,bo w ciemno nie chce. -
karkam83 wrote:A ja slyszalam ze w szpitalu to platna wlasnie.
Musze podpytac kolezanek o jakas sprawdzona,bo w ciemno nie chce.
W przyszłym tygodniu podjądę do Citomedu to wszystko się dowiem to dam znać
Pewnie tam położne też bedą wiedzieć jak to jest z tą szpitalną szkołą rodzenia.
A chodzisz prywatnie czy NFZ do lekarza?? -
My z mezem jak nie bylam w ciazy klocilismy sie czesciej a teraz on zawsze ma wyzuty sumoenia o przychodzi pierwszy ale raczej sie duzo smiejemy jak nigdy jestesmy poprostu szczesliwi☺
Dziewczyny jakie jaja ide do urzednikow ze chce im oddac mieszkanie bo nie potrzebuje juz a oni go noe chca bo nie wiedza co mowia na ten temat przepisy szok!tyle ludzi wynajmuje mieszkania czeka na swoj kat a oni na sile chca mi zostawic to mieszkanie ale jaja☺ -
Ja już po wizycie.
Dalej będzie chłopak, penisek nie odpadł
Mały narobił wzrostowo crl ma 12 cm a dodać do tego jeszcze nóżki... Kawał chlopawg usg ma 18t0d
Tętno 148/min
Na początku usg miał czkawkex fajnie wyglądało
Taśma owodniowa jest nadal..w sumie czego mogłam się spodziewać. Rozciąga się wraz ze wzrostem macicy. Teraz jest przy główce, bo Mały się odwrócił. Na chwilę obecną nie przykleila się do Maleństwa ale co będzie dalej nie wiadomo.
22 marca czeka na połówkowe. Może tatuś wreszcie synka zobaczypigułka, Rudi88, paola89, alicjaaaa, malika89, SyHa85, kaarolaa, MiMK, Dominique88, amanina lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ja wpadłam dzis do do domu miedzy praca na obiadek (leczo)
a tu na mnie paczka czeka. Moja tesciowa z USA wysłała mi w prezencie ciuchy ciążowe-ale mi radoche zrobiła
U nas pogoda tragiczna, leje cały dzien, pochmurno i brzydko. Po poludniu lece jeszcze do pracy na 3 h.
SyHa dobrze, że juz u Was ok, mam nadzieje, ze jutro wyjdziesz.SyHa85, amanina lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
No dobrze, czyli nie jestem sama z "nie czuciem" ruchów malucha. Co nie zmienia faktu, że już baaaaaardzo chciałabym tego doświadczyć. I myślę, że byłabym spokojniejsza między wizytami.
U dentysty przeżyłamNawet nie było takiej tragedii, jak się spodziewałam, także do kontroli za 4-5 miesięcy i będzie git.
Może w piątek spróbuję wypytać lekarza o to, czy widzi płeć. Chociaż na tym usg w przychodni, to średnioW każdym razie spróbować nie zaszkodzi.
-
Ja mam za kilka godzin (o 17) lekarza. Mam nadzieję że mi zrobi usg, jak nie to poproszę że nawet dopłacę tylko niech zrobi , bo musze zobaczyć bobasa.
A zaraz ide się kąpać , bo przez tego bałwana się zgrzałam jak durna a pewnie do jutra i tak stopnieje.Dominique88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja sobie zagrzalam pierogi z twarogiem na to smietana, cynamon i mial byc cukier...i owszem cos posypalam i tak jem i sie zastanawiam czemu one takie slone skoro twarog jest slodki, zjadlam dwa i sie kapnelam ze zamiast cukru to sypnelam soli, swietnie...moja pierwsza wpadka kucharska
he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 14:42
SyHa85, _cherryLady, Domi793, Dominique88, amanina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcowki zaczęły swój miesiąc, ale im dobrze.
Ta pogoda nie nastraja do niczego.
Od tygodnia nie mogę spać przez moje nogi, no poprostu masakra tak mnie rwą że nie wiem gdzie mam je wsadzić, gdyby nie to że muszę rano dzieci rozwiesc to bym je uciela
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]