Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklaudia12369 wrote:Też bym robiła takie ręcznie , bo nie mam maszyny
Sówki śliczne ale boję się że by mi wyszła jakaś karykatura sówki
oj prosze Cie. jak bachor bedzie mial od kolyski to i tak bedzie zakochany w niej, nawet jak bedzie najbrzydsza na swiecieklaudia12369, SyHa85, alicjaaaa, oLena31, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Amanina nagroda za pierwszy wpis na 800stronie!!!!
Muszę sobie po weekendzie na spokojnie popatrze na te podusie, może mi moje 2 lewe ręce co nawet kółka ładnego z papieru nie potrafią wyciąć coś by Kluskowie uszyły.amanina, Friend lubią tę wiadomość
-
Amanina szybkiej i skutecznej walki z przeziebieniem zycze!
Sowka sliczna- i zaraz po kolorowankach to nadtepny pomysl od Waschyba tez sie dkusze i cos sama Mlodemu zrobie, chociaz nigdy mnie takie rzeczy nie krecily...
amanina lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Amanina szybkiej i skutecznej walki z przeziebieniem zycze!
Sowka sliczna- i zaraz po kolorowankach to nadtepny pomysl od Waschyba tez sie dkusze i cos sama Mlodemu zrobie, chociaz nigdy mnie takie rzeczy nie krecily...
mnie tez nie, ale maz mi zabronil chodzic na gokarty wiec musze se inne zajecia znalezc
walcze, walcze.. -
A Wam powiem jeszcze ze jak ogladalismy wozki to Tatus byl bardziej podjarany niz ja
i musial wszystko sprawdzic. A pytania to sensowne zadawal. A jak wyszlismy mowi: "zapytaj Mlodego ktory mu sie najbardziej podoba to Tata mu kupi". Moje hormonowe emocje doprowadzilo do łez
Za to wlasnie mu krokietow narobilam. A ja zjem pelnoziarniste nalesniki z bialym seremposzla dzis na miescie zapiekanka, wiec zeby nie bylo hehe
amanina, Penelope30, paola89, alicjaaaa, celia, Ania_1986, Betty Boop, pigułka, Friend lubią tę wiadomość
[/url]
-
amanina wrote:mnie tez nie, ale maz mi zabronil chodzic na gokarty wiec musze se inne zajecia znalezc
walcze, walcze..
Ja artykuly pisze, jak tak dalej pojdzie to ksiazke napiszeale tez bym chciala cos wlasnymi rekami dla Maluszka zrobic, to slodkie
amanina lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:A Wam powiem jeszcze ze jak ogladalismy wozki to Tatus byl bardziej podjarany niz ja
i musial wszystko sprawdzic. A pytania to sensowne zadawal.
ostatnio rozmawialam z kolega, ktory oczekuje corki w ciagu najblizszych dni i tez kupowali wozek i powiedzial ze to prawie jak kupno samochodu i byl mega zajarany
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
to jak już tak o szyciu piszecie , to ostatnio przeglądając strony z ubrankami spodobały mi się opaski i bandamki dla dziewczynek, znalazłam stronę gdzie jest opisane krok po kroku jak zrobić taką bandamkę i też się zabieram za tworzenie chociaż nigdy nawet dziury nie potrafiłam dobrze zszyć ;p .. czeka mnei tylko wyprawa do pasmanterii
amanina, SyHa85 lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Uwielbiam takie rekodziela
ja lubie robic na drutach a czasem nawet sobie cos uszyje
ostatnio szylam skorzana spodnice z pol kola. Jak pojde na l4 to chce uszyc kilka rzeczy dla dzidziola. Np taki ladny baldachim nad lozeczko, przybornik tez na lozeczko...Jakies zwierzatka do karuzeli, takie tam glupotki. tego rogala do karmienia tez sobie uszyje
tylko czy mi czasu starczy na to wszystko.
paola89, SyHa85, oLena31, Penelope30, Dominique88 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Paulka123 wrote:A ja nie powiedzialam ze mam jakies zdolnosci
tylko ze lubie robic takie rzeczy
To ja mam tak że śpiewaniem hehehepaola89, Paulka123 lubią tę wiadomość
-
Ja to dla wprawy zaczne od uszycia poscieli
dwa prostokaty to nic trudnego
koniecznie musze zrobic tego rogala takiego duzego
male maskotki do karuzeli to nie bedzie problem, zrobie je recznie bo na maszynie bedzie klopot. Przybornik bedzie juz troche trudniejszy ale tez mysle ze dam rade. Ale najwieksza proba bedzie ochraniacz do lozeczka. To bedzie dla mnie wyzwanie
a jesli chodzi o baldachim to mam nadzieje ze doczekam sie overloka bo bez niego nawet sie nie zabieram. Tesciowa zamowila jakis czas temu ale jakos nadal go nie ma. Jesli chodzi o ubranka to raczej dam sobie spokoj. Moze ktoregos dnia porobie skarpeteczki na szydelku. A jak bedzie dziewczynka to zrobie jej opaske na glowke z serduszkiem.
pomyslow mam sporo ale czasu brak
paola89, Dominique88 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Pisałam że jestem z córka w szpitalu. Zaraziłam się tu grypą, byłam dzisiaj u lekarza po leki i dostalam antybiotyk i masę leków. Ale nie w tym rzecz, od spania z nią na jednym łóżku (niezbyt dużym), zwyczajnym szpitalnym strasznie boli mnie dolny odcinek kręgosłupa. Wzięłam dzisiaj w południe apap na zbicie temperatury i ten ból przeszedł, ale nie mogę się cały czas faszerować apapem. Znacie coś skutecznego na taki ból?
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Paulka dzięki za pomysł. Poduszek i większych maskotek mam sporo ale takie cudaczne zwierzaki do karuzelki mogłabym poszyć. Hihi im brzydsze tym bardziej będą przykuwać uwagę. Od kwietnia mam zamiar już nie pracować to będzie dobre zajęcie.
paola89, Dagmara lubią tę wiadomość