Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jesli bedzie chlopiak to marza mi sie takie dodatki do pokoiku w stylu marynarskim
np na karuzeli jeansowa kotwica, koslawa lodeczka w paski, rozgwiazda w gwiazdki, wiecie co mam na mysli
paola89, amanina, Agusienka1985 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:Jesli bedzie chlopiak to marza mi sie takie dodatki do pokoiku w stylu marynarskim
np na karuzeli jeansowa kotwica, koslawa lodeczka w paski, rozgwiazda w gwiazdki, wiecie co mam na mysli
Jak nie bedzie chlopak to mozesz mojemu takie uszyc))
Penelope30, hella lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki ale mam zgage po jajecznicy, masakra
Nie wiem czy u was są sklepy Textil Market, bo jak są to koniecznie musicie iść bo są super rzeczy dla bobaskowSyHa85, paola89 lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Dziewuszki ale mam zgage po jajecznicy, masakra
Nie wiem czy u was są sklepy Textil Market, bo jak są to koniecznie musicie iść bo są super rzeczy dla bobaskowa to jest jakis event dzieciecy?
Paulka123 wrote:Haha, nie wiem czy chcialabys takie cudaki
a jak bedzie dziewczynka to nie wiem.
Mojej siostry starsza corcia jakiś czas temu robiła " Pana Skarpetke " w przedszkolu. Taki paskudek, że aż piekny młodsza w nim zakochana -
Penelope30 wrote:dla dziewczynki różowe sowy, widziałam taką piękną figurkę w home&you
(sa cudne)
tylko jak to wszystko zamontuje do lozeczka to dziecka nie znajde
Penelope30, Ania_1986 lubią tę wiadomość
Paulka123 wrote:Tez lubie ten sklep
a to jest jakis event dzieciecy?
Nic w gazetce nie ma akurat specjalnie dla maluchow, ale tyle mi się tam rzeczy spodobalo, że chyba z tragarzem muszę iść.
Była też super tunika dla mnie, piekny kolor, ładny krój, ale w biuscie nie wlazlam :-[Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:07
-
Rudi88 wrote:Dziewuszki ale mam zgage po jajecznicy, masakra
Nie wiem czy u was są sklepy Textil Market, bo jak są to koniecznie musicie iść bo są super rzeczy dla bobaskow
Ja byłam w dwóch. Jeden gorszy a w drugim sporo fajnych rzeczy
Widziałam np taki fajny pajacyk pól biały pól w zebrę. No śliczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 23:18
-
Witajcie, podziwiam Was za checi rękodzielnicze. U mnie ani checi ani czasu na to-no ale pracuje po 6 dni w tyg wiec nawet mi nie w głowie dodatkowe atrakcje. Bede szopingowac wszystko
Zjadłam wlasnie pyszne kanapeczki z pastą twarozkową i makrela w pomidorach oraz jajeczko na twardo-mniam.
Życzę wszystkim miłego dniaSyHa85 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
mi się marzą sówki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00d14565761e.jpg
nie koniecznie różowe!
SyHa85, Agusienka1985, Domi793, malika89, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Witam w ten ponury sobotni poranek
Dziewczyny co ja za numer odwalilam to masakra, ale od początku. Wstaje sobie idę zrobić sniadanko. Patrzę na podstawku nie ma czajnika, na kuchence też nie, na stole też hmmmm myślę sobie może w pokoju jest, bo już nie raz jak chciałam sobie wody dolać to zostawiłam czajnik w pokoju oblecialam wszystkie pomieszczenia nie ma. Kurna ktoś zajumał czajnik. No nic trudno zagrzeje wody w rondelku. Otwieram szuflade z garnkami a tam ........ Czajnik! Z wodą heheheKw14tuszek, oLena31, Agusienka1985, alicjaaaa, laven81, Dominique88, Ania_1986, SyHa85, Friend lubią tę wiadomość