Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malika, Pigułka - gratuluje Wam, ja jutro zaczynam 19
Ale ruchów nadal nie czuje
A dziś zabrałam się za malowanie salonu, na razie wynosze wszystko, okrywam, zaraz mi mąż bedzie pomagał, ale jednak żałuje - jest to duuuży pokój za bardzo się porwałam!
pigułka, malika89 lubią tę wiadomość
-
Rybaaaa.a jaki rozm.nosi mała mam kilka par w super stanie-bartki,memo Dino. Moja mała nie chodzi więc jak nowe.służę tez radą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 14:53
Rybaaaa lubi tę wiadomość
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,byłam na usg. Wcześniej niż zakładałam,ale wariowałam trochę
Mam potwierdzenie,że to będzie DZIEWCZYNKA
i wygląda na to,że wszystko ok.
Penelope30, _cherryLady, malika89, kaarolaa, Rudi88, pigułka, Domi793, paola89, SyHa85, Ania bebe 88, amanina, Dominique88, hella, Betty Boop, oLena31, Rybaaaa, Friend, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
nick nieaktualny
-
A mi się wydaje,że przed obiadem czułam trzy puknięcia chwila przerwy i dwa, wątpie,że to jelia,bo to było na lini włosów, raz bardziej z prawej raz z lewej! Ale jeszcze się nie jaram!!!!
Żartuje!! JARAM SIĘ NA MAXA!!!!pigułka, kaarolaa, beza_cytrynowa, paola89, SyHa85, 33Karola33, _cherryLady, amanina, Dominique88, hella, Betty Boop, oLena31, Friend, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Ja tez od niedawna czuje malucha. A to druga ciąża i niby powinnam czuć wczesniej. Jakoś w glebi duszy wiem ze bedzie ok.
Tak z innej beczki. Jak leze i przekrecam sie z boku na bok to strasznie kluje mnie w kroczu. Powiedzcie że też tak czasem macie. -
ooooooo laski, to jak były puknięcia to musiało być TO
Też nie byłam pewna, ale teraz wiem, że tego nie da się pomylić
od dziś zaczęłam czuć moją pszczółkę już prawie na wysokości pępka
Lilka- piękne imiępaola89, SyHa85, beza_cytrynowa lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Rudi88 wrote:Dziewczyny kurna mam stracha przed jutrzejszą wizytą. Jakieś złe przeczucia i czarne myśli
Mnie bolą nerki. Chyba za dużo magnezu z b6 biorę, bo od dwóch tygodni kosmiczne dawki. Zmniejszę do dwóch tabletek dziennie, może przejdą te bóle.
Dzisiaj teściowej puściliśmy serducho Malucha na detektorze
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021