Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewuszki
ja dziś samotny dzień mam czego nie cierpie... ale czułam dzisiaj takie pulsowanie tam gdzie jest macica jakbym miała tam drugie serce tak waliło tyle że szybciej niż moje i mocniej ;p przynajmniej nie umiałam drugą ręką tak dobrze wyczuć swojego serca jak tam na dole ;p
-
A ja dziś obudziłam się znowu jakby chora
Chyba już coś zaczyna kwitnąć bo objawy alergiczne
Co z tym wapnem- można czy nie? Bo z tabletkami chcę się wstrzymać póki mogę.
My dziś idziemy do mojej siostry na Urodziny więc znowu wrócimy obżarci
Miłego dnia!!!![/url]
-
SyHa85 wrote:A ja dziś obudziłam się znowu jakby chora
Miłego dnia!!!!SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
No juz teraz to bedzie coraz ciężej. Wchodzenie po schodach powoli zaczyna byc dla mnie dyscyplina olimpijska. Zadyszka na 3 pietro gwarantowana.
Dziś odpoczywam i szykuje siły ja caly tydzień do pracy.
Jak mozecie to prosze o dopisanie mnie do listy bo juz kilka razy mnie pominieto. Za duzo produkowalyscie i niestety nie zostalam zauważona. Termin mam na 1 sierpnia. -
nick nieaktualnySyHa85 wrote:A ja dziś obudziłam się znowu jakby chora
Miłego dnia!!!!SyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A czemu niby trzeba karmic na siedzaco? Ja w nocy karmilam na lezaco zawsze, co do dostawki to nie wiem, ja nie chcialam i od poczatku uczylismy spania w lozeczku ale jesli o karmienie chodzi to mysle ze spokojnie mozna przysunac i karmic
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka_92 wrote:Cześć dziewuszki
ja dziś samotny dzień mam czego nie cierpie... ale czułam dzisiaj takie pulsowanie tam gdzie jest macica jakbym miała tam drugie serce tak waliło tyle że szybciej niż moje i mocniej ;p przynajmniej nie umiałam drugą ręką tak dobrze wyczuć swojego serca jak tam na dole ;p
Ja ostatnio coraz częściej czuję jak mi tam właśnie "serce" wali, ale wiem, że to moje żyły, czy tętnice. Aczkolwiek martwi mnie to trochę, bo nie wiem czemu tak się dzieje...
Dziewczyny przyjmujecie może magnez w ciąży? Niby czytam, że można, ale znowu rano mi macica w jednym małym miejscu tylko się twarda robi, a w dzień czuję właśnie drgania na dole, chyba od niedoboru
Aaaaa i witamy się w 18 tygodniu!
Miłego dnia wszystkim.
A co do siusiania, ja jakoś rzadziej wstaję ostatnio w nocy, przed snem 1-2 razy, raz nad ranem, a kiedyś to latałaaam co chwilę -
Hej ciotki klotki
My już po
Na 80% SynioWaży 173g, wg usg starszy o 3 dni
Kosc udowa 2.23cm, obwód brzuszka 11.32, obwód głowki 12.9cm
Bardzo ruchliwy mały człowieczek jak nie majtał nóżką to rączką to wypinał dupkę
Idę odpoczywac, bo z emocji nie spałam dziś za dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 12:28
aniab91, sabanek, Penelope30, Kw14tuszek, kaarolaa, amanina, opóźniona, Ania_1986, pigułka, Dominique88, malika89, paola89, SyHa85, hella, Betty Boop, oLena31, Ninka0111, Friend, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:karola jak myślisz te dostawki-łóżeczka przy sypialni rodziców są praktyczne czy nie? Bo mi odradzają że się nie da na leżąco dziecka do siebie przesunąć w nocy i karmić. Że i tak trzeba wstać, wyjąć i na siedząco karmić.
oLena31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny