Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kurde no siedze i rycze że szczęścia
Po tych wczorajszych czarnych myślach ani śladu.
W tygodniu chyba poturlam się do mamy i wybiorę jakieś neutralne ciuszki dla malucha z różowego Mount Everestu.SyHa85, malika89, oLena31, Ninka0111 lubią tę wiadomość
-
paola89 wrote:Rudi , dobrze że wszystko ok i się uspokoilas
kupuj przecież to tyle radochy sprawia
Narazie przebiore ciuszki po 2 siostrzenicach, które zalegają u mamy mojej i 2 koleżanki mi obiecały po swoich smykach. Na pewno kupie coś nowego, bo przecież nie wytrzymie!!!Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś dostałam od siostry krem Tołpy- ujędrniający i przeciw rozstępom
Teraz to już bez wymówek muszę się smarować hehe
Kurczę znowu się czuję przeziębionagardło mnie coś drapie cholerka. Zapodam czosnek na kolację, chociaż po urodzinkach siostry peeeeełen brzuszek
W ogóle u nas dziś tak miło- siedzieliśmy z rodzinką i myśleliśmy o aranżacji pokoiku dla Młodego i imieniuAle nadal impas hehe
[/url]
-
Ja weekend spędziłam w stolicy i trochę się przeziębiłam. Straszny katar mam, ból głowy i zatkane zatoki, a już miałam nadzieje, że mnie to ominie
Brzucha dalej nie widać za bardzo, no ale nic dziwnego jak waga stoi w miejscu. Na szczęście w czwartek wizyta. -
SyHa85 wrote:A ja dziś dostałam od siostry krem Tołpy- ujędrniający i przeciw rozstępom
Teraz to już bez wymówek muszę się smarować hehe
Kurczę znowu się czuję przeziębionagardło mnie coś drapie cholerka. Zapodam czosnek na kolację, chociaż po urodzinkach siostry peeeeełen brzuszek
W ogóle u nas dziś tak miło- siedzieliśmy z rodzinką i myśleliśmy o aranżacji pokoiku dla Młodego i imieniuAle nadal impas hehe
U mnie w rodzinie szpital: mama chora, teściowa , siostra, siostrzenica starsza juz lepiej, to młodsza jakąs biegunke przytargała/
U nas imie na 99,9% wybrane , chyba że moje ciążowe hormony jeszcze coś wymyślą hehehe -
SyHa85 wrote:No to pochwal się
Bo nie kojarzę. . .Tzn kojarzę Klusek, ale to chyba nie to oficjalne
Kornel. zdrobniale Kornik heheheoLena31 lubi tę wiadomość
-
Aśka_gdańsk wrote:Ja mam nadzieje, że od wtorku też już będę mogła zacząć kupować ciuszki.
Asia ja to mam kilka rzeczy juz upatrzonych ( otulacz, kocyk, pościel) i od zakupy tych rzeczy może mnie tylko powstrzymać kataklizm, połamane obie nogi i ręce albo zamknięcie sklepu. heheheAśka_gdańsk, Ania_1986, oLena31 lubią tę wiadomość
-
Aśka_gdańsk wrote:Ja już też mam sporo na oku, ale czekam jeszcze na płeć żeby nie było wpadki
ale już się doczekać nie mogę, aż zacznę zawalać pokoik ciuszkami i akcesoriami.
Moja upatrzone to takie neutralne, także jak coś się zmieni też będzie pasować
SyHa u nas jak był impas to wymyśliliśmy Wirgiliusza i Gizelę to się nagle wszystkim Kornel i Łucja spodobałoSyHa85 lubi tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Ja mam zalecony magnez 3 razy dziennie. Profilaktycznie przeciw skurczom macicy. Tylko moje nerki nie dawały rady z ilością b6 i zmniejszyłam sobie dawkę na dwa razy dziennie.
Dzięki Dziewczyny. W takim razie wezmę Euthyrox po pobraniu.
Jaki magnez bierzesz?Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
opóźniona wrote:Ja mam zalecony magnez 3 razy dziennie. Profilaktycznie przeciw skurczom macicy. Tylko moje nerki nie dawały rady z ilością b6 i zmniejszyłam sobie dawkę na dwa razy dziennie.
Dzięki Dziewczyny. W takim razie wezmę Euthyrox po pobraniu.opóźniona lubi tę wiadomość