Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kurde no siedze i rycze że szczęścia

Po tych wczorajszych czarnych myślach ani śladu.
W tygodniu chyba poturlam się do mamy i wybiorę jakieś neutralne ciuszki dla malucha z różowego Mount Everestu.
SyHa85, malika89, oLena31, Ninka0111 lubią tę wiadomość
-
paola89 wrote:Rudi , dobrze że wszystko ok i się uspokoilas
kupuj przecież to tyle radochy sprawia 
Narazie przebiore ciuszki po 2 siostrzenicach, które zalegają u mamy mojej i 2 koleżanki mi obiecały po swoich smykach. Na pewno kupie coś nowego, bo przecież nie wytrzymie!!!
Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś dostałam od siostry krem Tołpy- ujędrniający i przeciw rozstępom
Teraz to już bez wymówek muszę się smarować hehe
Kurczę znowu się czuję przeziębiona
gardło mnie coś drapie cholerka. Zapodam czosnek na kolację, chociaż po urodzinkach siostry peeeeełen brzuszek 
W ogóle u nas dziś tak miło- siedzieliśmy z rodzinką i myśleliśmy o aranżacji pokoiku dla Młodego i imieniu
Ale nadal impas hehe
[/url] -
Ja weekend spędziłam w stolicy i trochę się przeziębiłam. Straszny katar mam, ból głowy i zatkane zatoki, a już miałam nadzieje, że mnie to ominie

Brzucha dalej nie widać za bardzo, no ale nic dziwnego jak waga stoi w miejscu. Na szczęście w czwartek wizyta. -
SyHa85 wrote:A ja dziś dostałam od siostry krem Tołpy- ujędrniający i przeciw rozstępom
Teraz to już bez wymówek muszę się smarować hehe
Kurczę znowu się czuję przeziębiona
gardło mnie coś drapie cholerka. Zapodam czosnek na kolację, chociaż po urodzinkach siostry peeeeełen brzuszek 
W ogóle u nas dziś tak miło- siedzieliśmy z rodzinką i myśleliśmy o aranżacji pokoiku dla Młodego i imieniu
Ale nadal impas hehe 
U mnie w rodzinie szpital: mama chora, teściowa , siostra, siostrzenica starsza juz lepiej, to młodsza jakąs biegunke przytargała/
U nas imie na 99,9% wybrane , chyba że moje ciążowe hormony jeszcze coś wymyślą hehehe -
SyHa85 wrote:No to pochwal się
Bo nie kojarzę. . .Tzn kojarzę Klusek, ale to chyba nie to oficjalne 
Kornel. zdrobniale Kornik hehehe
oLena31 lubi tę wiadomość
-
Aśka_gdańsk wrote:Ja mam nadzieje, że od wtorku też już będę mogła zacząć kupować ciuszki.
Asia ja to mam kilka rzeczy juz upatrzonych ( otulacz, kocyk, pościel) i od zakupy tych rzeczy może mnie tylko powstrzymać kataklizm, połamane obie nogi i ręce albo zamknięcie sklepu. hehehe
Aśka_gdańsk, Ania_1986, oLena31 lubią tę wiadomość
-
Aśka_gdańsk wrote:Ja już też mam sporo na oku, ale czekam jeszcze na płeć żeby nie było wpadki
ale już się doczekać nie mogę, aż zacznę zawalać pokoik ciuszkami i akcesoriami. 
Moja upatrzone to takie neutralne, także jak coś się zmieni też będzie pasować
SyHa u nas jak był impas to wymyśliliśmy Wirgiliusza i Gizelę to się nagle wszystkim Kornel i Łucja spodobało
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Ja mam zalecony magnez 3 razy dziennie. Profilaktycznie przeciw skurczom macicy. Tylko moje nerki nie dawały rady z ilością b6 i zmniejszyłam sobie dawkę na dwa razy dziennie.
Dzięki Dziewczyny. W takim razie wezmę Euthyrox po pobraniu.
Jaki magnez bierzesz?
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.

Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Opozniona to moze kup sobie magnez bez wit B6, np Asmag forte. Z ta wit b6 w ciazy to tez rozne teorie sa. Wiadomo, ze poprawia wchlanianie magnezu, ale nie wszyscy ja moga i wtedy lykaja sam magnez.opóźniona wrote:Ja mam zalecony magnez 3 razy dziennie. Profilaktycznie przeciw skurczom macicy. Tylko moje nerki nie dawały rady z ilością b6 i zmniejszyłam sobie dawkę na dwa razy dziennie.
Dzięki Dziewczyny. W takim razie wezmę Euthyrox po pobraniu.
opóźniona lubi tę wiadomość