Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aśka_gdańsk wrote:No właśnie ja się zastanawiam czy moje są neutralne, bo mam upatrzone kocyki i pościele szaro-miętowe. Jak myślicie? Nada się i dla dziewczynki i dla chłopca?
Też takie kolory mi się podobają, i beżowy z żółtym, gołębi z turkusem -
malika89 wrote:Jaki magnez bierzesz?
malika89 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
pigułka wrote:Opozniona to moze kup sobie magnez bez wit B6, np Asmag forte. Z ta wit b6 w ciazy to tez rozne teorie sa. Wiadomo, ze poprawia wchlanianie magnezu, ale nie wszyscy ja moga i wtedy lykaja sam magnez.
pigułka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Mi lekarz mówił żeby brać lek z magnezem nie suplement. Niczego konkretnego nie polecił zaufałam babeczce w aptece
Malika a jak myslisz pompony dla chłopaka o tak średnio chyba ???pigułka lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Ale zarobiona od wczoraj bylam,nie mialam czasu zajrzec a tu dziewczyny nowe-witajcie no i kolejne mamuski poznały płec-gratuluję
Ja dzis wyprawialam dla mamy i brata moje urodziny ktore mam za 3 dniAle na tygodniu nie ma sie kiedy spotkac wiec dzis ich zaprosilam. Od rana sprzatalam i piekłam i mialam mega power. I gdyby nie bóle pleców to bym chyba do tej pory latala jak nakręcona. Serio-nie wiem skad mam tyle energii.
Jutro lece na wizyte do stomatologa bo moj gin mnie cisnie abym skontrolowalaJejku jak ja wytrzymam do nastepnego usg? Jeszcze sie nie zapisalam, ale do połówkowego z miesiąc. Chyba nie wytrzymam
Ja dostawki nie kupie ale za to zainwestuje w kołyske-kosz na pierwsze 6 mies. mamy pietrowy dom wiec wygodniej mi bedze przeniesc całosc na dół za dnia abym po schodach nie musiala biegac i sprawdzac co sekunde.Aśka_gdańsk, Ania bebe 88 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Rudi88 wrote:Mi lekarz mówił żeby brać lek z magnezem nie suplement. Niczego konkretnego nie polecił zaufałam babeczce w aptece
Malika a jak myslisz pompony dla chłopaka o tak średnio chyba ???
Ja nie Malikaale uwazam ze bardzo pasują- w Twoich kolorach np szaro/turkusowe
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
malika89 wrote:A widzisz
Ja mam jeszcze magnefar b6 ale tu 4 tabletki to raptem 64% zapotrzebowania ;( -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:no tak nie pomyślałam, faktycznie u Ciebie tylko taka opcja wchodziła w grę.
A teraz planujesz w to łóżeczka po Marcelim kłaść Kornela a Marcelego już przenieść na większe?Penelope30 lubi tę wiadomość
-
http://cottonovelove.pl/images/CL/0-1000/cotton_ball_lights_delikatne_%5B3732%5D_1200.jpg
Takie lampki chcemy kupić. Kolorki można dobrać samemupigułka, Aśka_gdańsk, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Mi lekarz mówił żeby brać lek z magnezem nie suplement. Niczego konkretnego nie polecił zaufałam babeczce w aptece
Malika a jak myslisz pompony dla chłopaka o tak średnio chyba ???
Moja najnowsza produkcja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66288cc6f599.jpg
Dla chłopca idealne
Więcej zdjęć na https://www.facebook.com/tiulovehandmade/pigułka, SyHa85, oLena31, Ania_1986, paola89, Betty Boop lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Rudi88 wrote:http://cottonovelove.pl/images/CL/0-1000/cotton_ball_lights_delikatne_%5B3732%5D_1200.jpg
Takie lampki chcemy kupić. Kolorki można dobrać samemu
Dziewczyny, a możecie mi polecić jakieś leginsy ciążowe z panelem? Kupiłam w H&M i po tygodniu mi się zrobiły w nich dziurki i oddali mi za nie kasę, ale teraz zostałam bez, a chciałabym jakieś porządniejsze.Aśka_gdańsk lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:http://cottonovelove.pl/images/CL/0-1000/cotton_ball_lights_delikatne_%5B3732%5D_1200.jpg
Takie lampki chcemy kupić. Kolorki można dobrać samemu
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Rudi88 wrote:Ciociu Maliczko chyba będziemy musieli się z Kornelkiem ładnie do Ciebie uśmiechnąć i złozyć zamówienie
Nawet tacie sie podobają :0Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
pigułka wrote:Ja mam te lampki z Biedronki jak były na promocji
Dziewczyny, a możecie mi polecić jakieś leginsy ciążowe z panelem? Kupiłam w H&M i po tygodniu mi się zrobiły w nich dziurki i oddali mi za nie kasę, ale teraz zostałam bez, a chciałabym jakieś porządniejsze.
Mi się kiedyś udało kupic w Lidlu. Fakt były to leginsy do jogi, ale kolezanki nosiły w ciązy bo miały taki podwójny materiał na brzuchu i są bardzo wygodne. Ja też nosze zwykłe leginsy, poprostu większy rozmiar
A ładnie te lapki świecą??? W sensie delikatne czy mocne światło dają ??pigułka lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Mi się kiedyś udało kupic w Lidlu. Fakt były to leginsy do jogi, ale kolezanki nosiły w ciązy bo miały taki podwójny materiał na brzuchu i są bardzo wygodne. Ja też nosze zwykłe leginsy, poprostu większy rozmiar
A ładnie te lapki świecą??? W sensie delikatne czy mocne światło dają ??