Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kata89 wrote:Ja tez od niedawna czuje malucha. A to druga ciąża i niby powinnam czuć wczesniej. Jakoś w glebi duszy wiem ze bedzie ok.
Tak z innej beczki. Jak leze i przekrecam sie z boku na bok to strasznie kluje mnie w kroczu. Powiedzcie że też tak czasem macie.
Ja mam nie czasem, tylko permamentnieprzez to czasem mąż się budzi w nocy.
-
Witam sie w kolejnym tygodniu ciąży
Ja od samego początku ciąży mam mocne wrazenie ze bedzie chłopak i żartobliwie mówimy z M na niego "dzidek Marianek" hahaha oczywiscie to imie nie wchodzi w gre u nas. Sama nie wiem jakie bedzie, podoba mi sie Kacper,Igor,Antek-zobaczymy.Ninka0111 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja dopiero za tydzień. Miałam od początku przeczucie na dziewczynę ale na ostatnim usg lekarz mówił że jakby coś tam się majta ale chyba raczej nie aż wkoncu stwierdził że jednak nie jest pewny ale mnie wybił z intuicji i już sama nie wiem kto tam u mnie siedzi.
Kurcze jaka ja jestem durna nazarlam się nóżek z octem na śniadanie i zdziwiona jestem czemu się źle czuje.
Zamulona jestem jak stuletni staw
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
hej kobitki:)
Ja też wizytuję za tydzień i mam nadzieję, że będę mogła zmniejszyć dawkę leków
Dziś pomimo cudnej pogody za oknem ja jakoś nie w humorze. Pewnie dlatego,że nie dospałam. Późno wczoraj zasnęłam ( cos około 1 ) mój wrócił z pracy przed 7 to się przebudziłam a o 8 obudził mnie gołąb. Nie dość,że gulgotał jak opetany, to łaził w te i z powrotem po parapecie...
-
Witajcie Dziewczyny i nowe i "stare"
u nas dziś od rana świeci słońce, ale chyba chmury nad horyzontem już wiszą… Z tymi przeczuciami to jest ciekawie, bo w pierwszej ciąży do 21 tygodnia byłam PRZEKONANA, że będzie chłopiec (nawet mówiłam do brzucha per "on"), a tu bach na USG dziewczynka (cieszyłam się jak głupia
). Teraz niby lekarz powiedział na prenatalnych, że jakby miał obstawiać, to chłopak, ale do końca przekonani nie jesteśmy, a zwłaszcza mój mąż
ciągle mówi, że pewnie jednak dziewczynka będzie
.
No i w weekend rodzina męża była i im się Leon strasznie nie podoba, i chyba zasiali to ziarno w moim mężu (wrrr) i już nie jest taki pewny tego imienia. Wkurza mnie to, bo zaczyna mówić, że jeszcze zobaczymy, jeszcze mamy czas i znowu odwleka na ostatnią chwilę. Jakbym w pierwszej ciąży nie naciskała na niego, to pewnie do dzisiaj Adela byłaby bezimienna (imię wybraliśmy w 9 miesiącu, a i tak mówił, że zobaczymy jak ją zobaczymy). No zła jestem, ale chyba najbardziej na jego siostrę, że tak ciągle gada, że jej się nie podoba.
-
U mnie jest tak brzydko, pada deszcz i może z 5 stopni jest... aż się nie chce wychodzić z domu ;/ ... w ogóle od wczoraj nie czuje żadnych bulgotek w brzuchu ani kopniaczków i trochę zła jestem ...
na ostatnim USG też się mało ruszała , a następne USG to dopiero w kwietniu na połówkowych .
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
malika89 wrote:Moja najnowsza produkcja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66288cc6f599.jpg
Dla chłopca idealne
Więcej zdjęć na https://www.facebook.com/tiulovehandmade/
Malika z czego robiłaś te pompony? ja to tylko potrafię z włóczki .. idę właśnie jej szukać a jak nie to muszę kupićNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny
-
oLena31 wrote:Witajcie Dziewczyny i nowe i "stare"
u nas dziś od rana świeci słońce, ale chyba chmury nad horyzontem już wiszą… Z tymi przeczuciami to jest ciekawie, bo w pierwszej ciąży do 21 tygodnia byłam PRZEKONANA, że będzie chłopiec (nawet mówiłam do brzucha per "on"), a tu bach na USG dziewczynka (cieszyłam się jak głupia
). Teraz niby lekarz powiedział na prenatalnych, że jakby miał obstawiać, to chłopak, ale do końca przekonani nie jesteśmy, a zwłaszcza mój mąż
ciągle mówi, że pewnie jednak dziewczynka będzie
.
No i w weekend rodzina męża była i im się Leon strasznie nie podoba, i chyba zasiali to ziarno w moim mężu (wrrr) i już nie jest taki pewny tego imienia. Wkurza mnie to, bo zaczyna mówić, że jeszcze zobaczymy, jeszcze mamy czas i znowu odwleka na ostatnią chwilę. Jakbym w pierwszej ciąży nie naciskała na niego, to pewnie do dzisiaj Adela byłaby bezimienna (imię wybraliśmy w 9 miesiącu, a i tak mówił, że zobaczymy jak ją zobaczymy). No zła jestem, ale chyba najbardziej na jego siostrę, że tak ciągle gada, że jej się nie podoba.
Wymyśl jakieś abstrakcyjne imię to zobaczysz,że Leon im sie będzie podobał. Wpisz sobie w google nietypowe imiona i już . Takie hity tam są ,że głowa mała.oLena31, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
oLena31 wrote:Rudi oni sami mi już podsuwali takie propozycje, że chyba nic ich już nie zaskoczy (np. Longin!).
P.S. Już po słoneczku, pospieszyłam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 09:39
oLena31 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Cześć Laski,
Ja w piątek byłam na wizycie, ale dzieciątka nie widziałam. Chwilę posłuchaliśmy serduszka na detektorze.
Wyniki morfologii trochę mi się rozjechały - ale lekarz twierdzi, że jak na kobietę w ciąży są dobre. Cytologia o dziwo... pierwszy raz w życiu klasa I.
Ogólnie zaczynam się wkurzać, bo brzuch jakby znowu zmalał. Waga spadła, mimo że staram się jeść prawidłowo. Ruchy jakby słabiej odczuwalne..A przecież powinny być coraz bardziej...
15 marca mam połówkowe - nie mogę się doczekać. Marzę o potwierdzeniu, że z dzieckiem wszystko jest ok... -
oLena31 wrote:Rudi oni sami mi już podsuwali takie propozycje, że chyba nic ich już nie zaskoczy (np. Longin!).
P.S. Już po słoneczku, pospieszyłam się
Kochana to ja mam kilka propozycji własnie z ojca Googla: Belmondo, Mścibor, Salwin, Dastin, Ibrahim, Angleo
pozdrów ode mnie rodzinkeoLena31, Ania bebe 88 lubią tę wiadomość