Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, znowu zniknę na jakiś czas - dzisiaj jadę do teściów, wracam w niedzielę wieczorem, w poniedziałek mam gości a we wtorek wyjeżdżam na tydzień. Także nie piszcie za dużo, bo Was nie dam rady nadrobić i do poczytania w drugiej połowie marca
Dominique88 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
sabanek wrote:
Ja drewniane plus materac, aczkolwiek w takim turystycznym widziałam, że można dzieciaka zamknąć i się fajnie bawi hehe
Mama mi właśnie napisała, że już załatwiła wózek i kojec dla Bobasa, więc wyjazdy do babci będą z o wieeele mniejszym bagażem, bo wszystko na miejscu
Ja u rodziców będę miała wózekbo siostra nie sprzedała po synku. Wiec tez nie trzeba będzie się z tym wozić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i tym razem mnie przeziebienie zlapalo, kicham jak nawiedzona.
Kupilam Prenalen w syropie i herbatke z lipy i tak mi smaka narobiono tu wczoraj na herbate wisniowa ze znalazlam w Rossmanie wisniowo-bananowa i jest pysznaFriend, malika89, hella lubią tę wiadomość
-
zupka buraczkowa, ryba w panierce z kaszą a na deser babeczka z owocami. Ja mam super stołówkę to tam codziennie odbieram jakiś zestaw i mam z głowy zakupy i gotowanie. Nie wiem jak zwalczę swoje lenistwo jak dzidzia będzie.
Ninka Ty chyba za granicą siedzisz bo u mnie szaro i zimno. -
Łoooo matko, zlądowałam w domciu
BYłam dziś u siostry w pracy na plotkach i kawce, a jeszcze na obiadek się załapałam, ale niestety mój brzuszek nie jest zachwycony.Także czas bardzo miło i szybko zleciał.Teraz czas na drzemkę -
A ja dzisiaj wsuwalam pomidorowke, a teraz zapycham się jogurtem z ryżem, musli , winogronami i pomarańcza... po innym niezdrowym jedzeniu źle się czuję
jakaś zdrowa kobietka mi w brzuchu rośnie
może dietetyczka będzie albo cus
Penelope30, Betty Boop lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Penelope30 wrote:zupka buraczkowa, ryba w panierce z kaszą a na deser babeczka z owocami. Ja mam super stołówkę to tam codziennie odbieram jakiś zestaw i mam z głowy zakupy i gotowanie. Nie wiem jak zwalczę swoje lenistwo jak dzidzia będzie.
Ninka Ty chyba za granicą siedzisz bo u mnie szaro i zimno.
Żadne za granicąu mnie też pięknie słoneczko swieci, pootwierałam już wszystkie okna i latam z mopem, bo czekam na gości
Ninka0111 lubi tę wiadomość