Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja lekarka mówiła że najlepiej wodą ewentualnie roztworem z soli fizjologicznej. Wiem że krople/bądź napar ze świetlika tez jest super .
Mówiła że nie należy przemywać rumiankiem bo ma jakies drobinki które podrażniają i mogą uczulać .pigułka lubi tę wiadomość
-
W którym tygodniu wychodzą najładniejsze/ nawyrazniejsze zdjecia dzidziusia podczas usg ? Ja miałam robione 3D w styczniu i zdjecie jest super ale maluch był jeszcze malutki .. a podczas pierwszego genetycznego wogole nie widać nic wyraźnie..Chciałabym poprosić moja lekarkę o wykonanie takiego zdjecia podczas badania ale wlansie nie wiem kiedy najlepiej.. by nie bylo już zaduże i cieżko było uchwycic..
Macie jakies fajne z połówkowego ? -
Martynka30 wrote:My będziemy rozglądali się za wózkiem z gondolą min 85cm... oglądałam program i tam ekspert wypowiadał się, że jak dziecko rodzi się w końcówce lata to warto pomyśleć o większej gondoli bo jesienią i zimą dochodzi śpiworek kocyk a i dziecko rośnie i musi mieć miejsce.
Dziś idę do zobaczyć dotknąć pojeździć po hurtowni, a ze dziś wszystko w cenach hurtowych to może kupimy -
nuska_ wrote:W którym tygodniu wychodzą najładniejsze/ nawyrazniejsze zdjecia dzidziusia podczas usg ? Ja miałam robione 3D w styczniu i zdjecie jest super ale maluch był jeszcze malutki .. a podczas pierwszego genetycznego wogole nie widać nic wyraźnie..Chciałabym poprosić moja lekarkę o wykonanie takiego zdjecia podczas badania ale wlansie nie wiem kiedy najlepiej.. by nie bylo już zaduże i cieżko było uchwycic..
Macie jakies fajne z połówkowego ? -
Wpadam się przywitać i uciekam na cały dzień. Jutro będę Was nadrabiać.
Wszystkim przeziębionym i chorym zdrówka :*
Malika,
ja na razie nie znam płci na 100%, a z terminem też nie wiem co będzie, bo po ostatnich dwóch usg mój dzieć jest mniejszy o 6 dni.
Poproszę o ewentualne zmiany po połówkowych 4.04
Miłej niedzieli! CiaoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 11:18
malika89 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Mąż zrobił mi na śniadanie jajko sadzone, białko sztywne a żółtko pływało. Strasznie mi smakowało ale teraz trochę się boję o salmonelle i mam wyrzuty.
Ja tam wciagam jajko na miekko, z płynnym zółtkiem własnie raz w tygodniu. uwielbiam i dzis tez miałam jedno
malika u mnie na razie po staremu, czekam na cos pewniejszego abys nie edytowała po 100 razy
U nas wyszło dzis słonceIdziemy na starówke na obiad-burgery. Ja zjem wege z kozim serem-mniam a mąz na pewno wołowine wciągnie.
Dzis na fb zgadalam sie kolega, który jest ginem i powiedzial abym wpadła do niego na usg to mi porobi pamiątkowe 4d i płci poszuka.Oczywiscie zamierzam skorzystac, a co
My wózek mamy wybrany -Cameleona3 ale z zakupem poczekamy pewnie do wakacji bo na niego i tam promocji nie maGondole ma dużą wiec w sam raz na zime.
http://bugaboo.pl/poznaj-bugaboo/1-bugaboo-cameleon-3malika89, Penelope30 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
MiMK wrote:Ja też taki chce. Szukałam i z tego co znalazłam to Expander Mondo mi akurat podoba się Ecco.
Dziś idę do zobaczyć dotknąć pojeździć po hurtowni, a ze dziś wszystko w cenach hurtowych to może kupimy
Kochana te co mają gondolę 85cm -86cm to Adamex Barletta, Adamex Galactic, berrbeto holand i Penelope pisała, że jej Tutek ma dużą
Te modele wiem że są z większych gondol, reszty nie analizowałamPenelope30 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Kokosanka wrote:OGŁOSZENIA PARAFIALNE
Wszystkie aktywne użytkowniczki proszę o sprawdzenie poprawności danych zawartych w pierwszym poście (data porodu, płeć)
Sprawdzam listę obecności
Zgadza się
Obecni ;pmalika89 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Kochana te co mają gondolę 85cm -86cm to Adamex Barletta, Adamex Galactic, berrbeto holand i Penelope pisała, że jej Tutek ma dużą
Te modele wiem że są z większych gondol, reszty nie analizowałam -
U mnie termin narazie ten sam a płeć może we wtorek mam nadzieję.
Ja dostałam od przyjaciółki wózek mutsy i on chyba nie ma za dużej gondoli ale darowanemu koniowi....
Ja byłam chora na samym początku ciąży właśnie z ropiejacym okiem ale mi okulista przepisał krople bo już oko miałam tak spuchniete jak po walce bokserskiej a na bardzo silny ból gardła lekarz mi kazał plukac Gargarin.
snoopy29, snoopy29 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny a odnośnie wózków, to ja mam dla synka Camarelo Sevilla. Gondola 85 cm w środku. Ma pompowane koła i dobrą amortyzację, jest super na wiejskie tereny ale.... Polecałabym z czystym sercem, gdyby nie jedna istotna rzecz dotycząca siedzenia w spacerówce
A tak to, za taką cenę jest spoko. -
Ja też mam mutsi urban,spisał się przy synku,prawdziwy kombajn... Także polecam! A co do pierwszej strony potwierdzam i jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:20
Przekaż 1% podatku Alicji Kwiatek
Fundacja Pomocy Dzieciom "Zdążyć z pomocą"
KRS 0000037904
Informacje szczegółowe 1%- 8646 Kwiatek Alicja
http://serce.sp4lubartow.pl/?page_id=231