Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax tak mi przykro...
Przytulam!
Ja już od 8:00 w pracy, śniadanie zjedzone, herbatka wypita.
Dziś albo jutro ma się okazać czy dostaniemy kredyt. Już nie mogę się doczekać! Trzymajcie kciuki! Bo już przyznam, że ta niepewność doprowadza mnie do szału...
amanina, SyHa85, Rudi88 lubią tę wiadomość
-
Ja chce robic badania ale mialam lekarza idiote ktory twierdzil ue jak jedno mam to nie musimy nic robic. Teraz trafilam na innego i robi mi badania. Sama na wlasna reke tu w de zadnych nie moge robic tylko ginekolog. Ale jest juz jeden co sie za to wzial i w koncu rozumie.
SyHa85, pigułka, kaarolaa, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Penelope30 wrote:Za to w Grudziądzu macie basen solankowy i tężnie w piramidzie, byłam kilka razy i supr sprawa.
Mamyjeszcze mamy
bo tonie w dlugach ale byly prezes juz ma zarzuty
Aleeeee mamy PRZEPIEKNA starowkeSpichrza oswietlone noca- poezja. Nawet jakies nagrody maja. Widok od strony mostu przy wjezdzie do miasta jest sliczny
Penelope30 lubi tę wiadomość
[/url]
-
SyHa85 wrote:Mamy
jeszcze mamy
bo tonie w dlugach ale byly prezes juz ma zarzuty
Aleeeee mamy PRZEPIEKNA starowkeSpichrza oswietlone noca- poezja. Nawet jakies nagrody maja. Widok od strony mostu przy wjezdzie do miasta jest sliczny
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Mi przyszedł wczoraj detektor, tętno znalazłam na leżąco szybciutko
Tętni jak oszalałe! Oczywiście wiedziałam, że jak go zamówię to poczuję ruchy i tak też się 2 dni wcześniej stało, a teraz jestem już pewna, że to dzidź, a nie jelita. Dziewczyny piszą o bąbelkach, motylkach itp. a u mnie to od razu jakieś tańce,hulanki
Jutro usg połówkowe na 17.30... boję się cholernie, ale mam nadzieję, że dzidzia mi zrobi prezent na święta. Pozdrawiam
hella, Rudi88, pigułka, kaarolaa, SyHa85, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Mi przyszedł wczoraj detektor, tętno znalazłam na leżąco szybciutko
Tętni jak oszalałe! Oczywiście wiedziałam, że jak go zamówię to poczuję ruchy i tak też się 2 dni wcześniej stało, a teraz jestem już pewna, że to dzidź, a nie jelita. Dziewczyny piszą o bąbelkach, motylkach itp. a u mnie to od razu jakieś tańce,hulanki
Jutro usg połówkowe na 17.30... boję się cholernie, ale mam nadzieję, że dzidzia mi zrobi prezent na święta. Pozdrawiam
No to superJa mam wrażenie, że u mnie Fasola daje o sobie znać właśnie takimi pojedynczymi bąbelkami. teraz jak siedzę przy biurku to co jakiś czas mam wrażenie takiej pękającej banieczki
I raczej tylko kilka w ciągu dnia i bardzo delikatne. Jak leże to tylko pod dłonią czuję. Raczej za nisko na jelita
mmalibu, SyHa85, Dominique88, Kw14tuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudi88 wrote:Amanina, SyHa nie gniewajcie się na swoich chłopaków, bo Kluskowi jest przykro i też się do mnie nie odzywa
ja to sie zastanawiam czy Gruby po prostu nie jest zbyt wyluzowany, ja ciagle chodze wiec go buja i sie niczym specjalnie nie martwie, wiec moze on po prostu jest taki chill and relax?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:40
hella, Rudi88, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
amanina wrote:ja to sie zastanawiam czy Gruby po prostu nie jest zbyt wyluzowany, ja ciagle chodze wiec go buja i sie niczym specjalnie nie martwie, wiec moze on po prostu jest taki chill and relax?
amanina lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Na mojego Kluska działają ogórki kiszone i kwaśne jabłka
Na mojego słodkiew tej ciąży kwaśnych nie znoszę
Ania bebe 88 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Na mojego słodkie
w tej ciąży kwaśnych nie znoszę
Mój woli konkrety, jak sie ostatnio objadłam kotletów mielonych to buszował jak dzik
Słodkie go nie rusza, czasami jaśnie pan raczy odpukac 2 razy,że smaczna czekoladka hehehehella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Na mojego słodkie
w tej ciąży kwaśnych nie znoszę
Gruby to by tylko warzywa, mieso, orzechy, jajka i ryby zjadal -
Moja dzidzia jest wybredna
przed ciążą jadłam wszystko, uwielbiałam kwaśne a teraz to tylko słodkie, mięso jak mnie coś najdzie, pomidory, ogórki świeże, ser, jajka ale tylko z majonezem
jabłka, wczoraj smakowało mu spagetii
Także ciekawe co kryje sięMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
SyHa85 wrote:Dzieki za pocieszenie. No mi juz niewiele brakuje do 22...a tu nic. Leże, prosze , glaszcze, nawet Tatus juz dopytuje czy czuje cos. A tu nic
jedyne co zdarza mi sie czuc to czuje tylko czasem bol brzucha
SyHa85 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualnyWitamy z rana. U nas chmurki, ale jakoś tak niezbyt szaro się wydaje.
Ja w ogóle fazy na słodycze nie mam. W sumie to na nic jakoś specjalnie się nie rzucam.Chociaż... takie Kinder Bueno bym zjadła
Wizytującym życzę, aby Bobasy były na tyle łaskawe, żeby pokazać, co chowają, a nie tak jak moje
Czas pokazać swoje co nieco. Proszę tylko bez krytyki, że udaję ciąże, czy cośMoje Bobo jest po prostu mega wstydliwe, że nawet w taki sposób się nie chce pokazać. To Jego/Jej domeczek. Nie taka willa jak Wasze, ale równie wygodna mam nadzieję
Dodam jeszcze tylko, że dla mnie różnica przed i w trakcie ciąży jest zauważalna tylko poprzez lekkie odstawanie macicy nad kośćmi biodrowymi (kiedyś to kości odstawały bardzo) :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15d08dd92468.jpg
amanina, hella, oLena31, pigułka, paola89, malika89, SyHa85, Kw14tuszek, Dominique88, JRY1984, Ninka0111 lubią tę wiadomość