Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Ja juz sie piatku nie moge doczekac...
oby Ci pokazal, a pozniej kiedy masz miec wizyte?
Planowo miałam mieć 19 kwietnia
Jak nie pokaże to trudno, najważniejsze, żeby mi coś poradził na twarz...kaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
_cherryLady wrote:Karola kiedy masz wizyte
?
Ja ide 6.04 i mam stresa jak moja szyjka... najchetniej poszlabym wczesniej ale wytrzymam.
Martynka a czemu mialby nie zrobic usg?niech robi Tymusiowi
)
Bo to wizyta nie planowana, jadę z twarzą do gina( jak to brzmi ), ale myślę, że nam zrobi
Chyba, że te cholerstwo mi z twarzy zejdzie do jutra choć wątpięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 14:35
kaarolaa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dominique88 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was też tak ma? Ostatnio zauważam, że serce mi szybciej bije (choć ciśnienie u gina zawsze mam idealne) i słyszę pulsowanie w prawym uchu (pewnie tętnicy szyjnej). W morfologii wyszedł trochę za niski hematokryt, erytrocyty i hemoglobina. Może to z tym związane? Poza tym czuję się ok.
To normalne ja mam ok 100uderzen na minute serce pompuje 2 razy wiecej krwi nie martw sie☺Dominique88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Karola kiedy masz wizyte
?
Ja ide 6.04 i mam stresa jak moja szyjka... najchetniej poszlabym wczesniej ale wytrzymam.
Martynka a czemu mialby nie zrobic usg?niech robi Tymusiowi
)
jeszcze maz ze mna będzie na wizycie...
Dominique88, _cherryLady, Ninka0111 lubią tę wiadomość
-
marcianka1 wrote:Martyna mi wyszło łojotokowe zapalenie skóry na twarzy...takie czerwone kropki
Mi kiedyś dawno dermatolog też to stwierdził, ale dał antybiotyk i maści, ale to tetracykliny więc w ciaży tego nie wolno
Mi się porobiły czerwone place, skóra jak tarka w dotyku i takie jakby mini kropeczki wyczuwalne przy dotyku, piecze mnie to i czasami swędzi...
a co na to stosujesz?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
SyHa85 wrote:A wapno do picia chociaz? Albo dla niemowlakow coś na podrażnienia? Moze pomoglo by chociaz doraźnie?
Kochana wapno piję od piątku w zasadzie ( a moja rodzinna, że nie można), używałam alantan dermoline do twarzy, a dziś cetaphil mi kazała kupić, to jak nałożyłam krem to mnie paliło... i zdecydowałam się do gina zadzwonić... teraz dla odmiany mnie swędzi.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
aniab91 wrote:No czyli mniej wiecej tyle samo dostaniesz. Zlecenie 600zl i zasilku tez chyba tyle teraz jest to juz Twoj wybor czy wrocisz do pracy czy zostaniesz jeszcze z dzieckiem.
Wiesz, ja troszke inaczej patrze na to bo tez uczciwie pracowalam kilka lat na normalnym etacie po 6 dni w tygodniu tylko moj pracodawca wolal omijac podatki dawac zlecenia i gdyby nie te zasilki co wprowadzili to bym nic nie dostala a tak jakis macierzynski bedzie.
Pewnie ze tak. Ja nie uwazam ze nie dawac bezrobotnym, na zleceniach itp ale pracujacym tez powinno panstwo dawac. I to wiecej zeby zachecic innych do pracy! Przeciez pracujacy napedzaja gospodarke! A tak ja jestem zachecona do nic nie robienia bo i tak mi dadzahehe. Oczywiscie zart- ja nie wyobrazam sobie nie pracowac. Od pazdziernika wracam na zlecenie na uczelnie a po roku do pracy na etat.
aniab91 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Martynka30 wrote:Kochana wapno piję od piątku w zasadzie ( a moja rodzinna, że nie można), używałam alantan dermoline do twarzy, a dziś cetaphil mi kazała kupić, to jak nałożyłam krem to mnie paliło... i zdecydowałam się do gina zadzwonić... teraz dla odmiany mnie swędzi.
Zyrtec mozna. On obkurcza naczynia. Na nos dziala ale czy na twarz Ci pomoze kurcze nie wiem...a sudocrem? Jest na takie rozne i tez niemowlaki stosuja.
Wspolczuje bidulko[/url]
-
kaarolaa wrote:No tak. Idziesz po recepte. A do 19 to juz duzo nie zostalo. A jak twoj ma na nazwisko gin?
Zbigniew Nizik, przyjmuje w Łomży
Kiedyś przyjmował i w Ełku, dzięki niemu szpital dostał akredytację czy coś... chodzi o te punktyAle który szpital to nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:06
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz