Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinaa wrote:Witam również nowe mamuśki i przypominam, że musicie napisać jaki macie tp wg om żebym mogła Was wpisać na liste i i nfo o wieku, skąd jesteście, ile ciąż...
hej, nie wiedziałam, że tak należy - już nadrabiam
mam 29 lat, to moja pierwsza ciąża, termin na 28.08Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 18:34
inaa lubi tę wiadomość
-
awangarda, robię takie koktajle. Jeszcze natkę pietruszki dorzucam i buraka O jarmużu jednak nie pomyślałam, ale spróbuję też w podanym przez Ciebie zestawieniu
A na małopłytkowość polecam Ci dynię i papaję! A ilości kwasu foliowego w papai to dodatkowy atut -
Dziewczyny i nie wytrzymałam i pojechałam po pracy do labo zrobić betę i proga i wynik jest odpowiednio 6888 i 20 jupiiii
Roslinka, Molyx witajcie kochane u nas
Awangarda ale cudnie, teraz spokojnie rób kochana badania i ciesz się świętami
Ja robię taki koktajl z jarmużu, banana, kiwi i wody mineralnej i miód do smakuitakasia, Asiulka83, roslinka, awangarda, sisi lubią tę wiadomość
-
ja tez mam straszna anemie ale mój organizm nie przyswaja zelaza po 5 wlewach zelaza mój wynik dalej mizerny bo 13 a normma od 50 jeden plus hemoglobina 13
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
Asiulka, Awangarda - super, świetne wieści z wizyt!
Itakasia, Karola - ale przyrosty
Ja się już na betę nie wybieram, jutro wieczorem wizyta, ale jestem dzisiaj taka wypruta, że nawet nie mam siły się stresować... Idę uśpić Małą, mam nadzieję, że ona zaśnie pierwsza, a nie ja
Asiulka83, Karola555 lubią tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki
Awangarda super wiadomości!
Karola wspaniałe wyniki, super, że progesteron podskoczył
Czujecie już Święta w powietrzu? Tak ciepło na dworze, że aż dziwnie. Pewnie śnieg przysypie na... dyngusaKarola555, roslinka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
A my w czwartek po raz pierwszy usłyszeliśmy bicie serca szkrabucha 126 bpm
zokeia, Asiulka83, ewe_a85, Karola555, roslinka, inaa, sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
nick nieaktualnyTo tak tylko informacyjnie...
Oba serducha biją.
Idę wychodzić dalej z szoku....itakasia, awangarda, Kira_, roslinka, lottinka, Asiulka83, Basha, inaa, Cherry_Blossom, Kasiula09, Another, santoocha, Asiaczek, Kakariki, sabinaaa, eMM, Sand, sisi, Otka, Tova33, isabelle, Luca, neme lubią tę wiadomość