Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, rozchorowałam się. Poszłam z przeziębieniem do lekarza, lekarka stwierdziła, żeby nie brać żadnych leków, leżeć, pić herbatę z miodem i cytryną, jeść czosnek i płukać gardło rumiankiem. Ale dziś zaczęło mnie pobolewać ucho i nie wiem, czy iść znowu do lekarza, czy poczekać parę dni. Nie mam gorączki, więc chyba nie jest tak źle.
I jeszcze dodatkowo zestresowało mnie laboratorium, mieli mieć moje wyniki w piątek albo dziś i jeszcze ich nie ma, muszę je dostać najpóźniej jutro bo pojutrze idę go gina. Strasznie mnie to denerwuje. -
Ruda Paskuda wrote:To tak tylko informacyjnie...
Oba serducha biją.
Idę wychodzić dalej z szoku....
WOW! Faktycznie, szok! Podwojne szczescie!
A spodziewalas sie dwoch?zokeia lubi tę wiadomość
Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
nick nieaktualny
-
Rudaaa gratulacje ! <3 Dwa serduszka. jej jak super
Ja jutro na 9.40... mam nadzieje, że wszystko okaże się okWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:40
sisi lubi tę wiadomość
-
Bliźnieta? Gratulacje!
b
Byłam dzisiaj na badaniach tsh, a przez to, że Was podczytuję, to zrobiłam i beta hcg. Norma jest tak szeroka, że nie wiem gdzie się mieszczę z moimi 6013,50. Macie wiedzę na ten temat, czy to właściwy poziom na 5 tydzień?
A tsh znów 4,85. Znowu muszę podnieść dawkę Euthyroxu. Teraz do 125 mcg.
-
Ruda Paskuda ale numer wywinęłaś!
GRATULACJE!!!!
Ja się już trochę lepiej czuję, u lekarza nie byłam, głos odzyskałam. Tylko jeszcze muszę uporać się z bólem gardła.
Idę odsypiać noc, bo młody nie chciał spać id 1 do 5 i leżał obok mnie i non stop albo mnie głaskał, albo właził dupka na głowę, albo "mamo pić", albo wymieniał każdego kogo zna.
Także dobranoc!sisi lubi tę wiadomość
-
itakasia wrote:właśnie przyszedł wynik
3136
Wow! Super. Ja mam 2994,00. Tsh i ft4 w normie. W srode wizyta u endo. Udało mi sie znalezc lekaza na 28.12 z prywatnego pakietu, zobaczymy co powie. Tylko, ze to facet... w życiu byłam tylko 2 razy u facetów.
GRatulacje bliźniaków!! Tez jestem ciekawa czy taka ciąża daje jakies objawy. -
pestka1 wrote:Hej widze, ze sporo dziewczyn ma rodzic pod koniec sierpnia, ja jestem w 4 tygodniu. Wizyta u gina pewnie po świętach i zastanawiam sie czy mowić w swieta rodzince czy sie wstrzymać, fajny prezent byłby.
Ja tez sie zastanawiałam nad tym, ale wizytę tez mam po świętach, wiec do tego czasu nikt sie nie dowie, moze na dzien babci i dziadka sie dowiedzą -
nick nieaktualny