Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Kira, tak jestem lek.wet.
Właśnie jak jechałam na wizytę, to wersja dla teściów była taka, że jadę zrobić cesarkę
Wpiszcie mi następną wizytę 19.01.
Makabra za nic. Za badania które w zwykłym laboratorium kosztują 38 zlsynuś
Dwa aniołki * -
Samsaramsa wrote:roslinka jestem fryzjerką i teraz jest taki młyn to wpisują ile się da a gin kazała się oszczędzać w pracy
Ooo!!! Jak dobrze, ze jest tu ktos o takim zawodzie! jak to jest z tym farbowaniem? i obcinaniem? tyle juz opini czytałam... ze pewnie dopóki nie wybiorę sie do kobiety gin to sie nie dowiem. Mam 2 cm odrosty i nie poszłam teraz zrobic farby, bo jednak ten strach jest. -
Zwykła biochemia alat aspat fosfarltaza bilirubina, Morfologia i mocz no i fosfataza...
Plus tabletki na wątrobę za 28 zł...Po wystawieniu rachunku pytam jej za co...To sobie przypomniała,że ja się znam trochę na tym kiedyś była inna.teraz potrąciła klientów bo kasuje jak za zboże...A zwykła kliteczka a nie klinikasynuś
Dwa aniołki * -
Another wrote:Kilka dziewczyn już usłyszało podobne informacje od ginekologa. Mój wyraźnie powiedział, że seks jak najbardziej ok, tylko żeby w pierwszym trymestrze unikać (matko jak to napisać ) bzykanka do końca Kochać się do woli, ale albo z prezerwatywą, albo stosunek przerywany. O może tak to ujmę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:01
Another lubi tę wiadomość
-
Wiecie co... moze mnie zbeltacie... ale po co nam ta lista wizyt? Masa roboty z tym, a i tak po wizycie zaraz wstawiamy zdjecia i informujemy co i jak. Za chwile trzeba bedzie wypisywać wizyty z drugim terminem. Nie bardzo rozumiem co nam to daje.
Proponuje założyć jakas listę tematów, które dla pierworodek jest zapewne ogromna, i np. Orientacyjnie wpisać nr strony od ktorej sie zaczął temat: bedzie pozniej mozna łatwiej sie odnaleźć. Oczywiwcie spontan z tematami tez miłe widziany a nawet wskazany zeby nie było za sztuczno: typu: ok, temat seksu skończony, jedziemy dalej.
Co Wy na to?zokeia lubi tę wiadomość
-
Jezu od 3 nie śpię... Ta bezsenność mnie wykończy. Właśnie kończę gotować barszcz ukraiński dla mamy bo dzisiaj przylatuje i biorę się za sprzątanie póki mała śpi. Później ostatnie zakupy i zacznę rządzić w kuchni. Pierwszy raz mam odczucie że wolałabym żeby to kto inny z rodziny zrobił wigilię u siebie a tak ciotka z rodziną, wujek z rodziną, mama, siostra ze szwagier wszyscy się zwala do nas także także 15 osób muszę wykarmic :pNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019