Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Awangarda sprawdź czy gdzieś przy ośrodku zdrowia, albo w sklepach z gadżetami rehabilitacyjnymi nie ma możliwości wypożyczenia nubilizatora. I rób inhalacje z soli fizjologicznej. Mi pomaga a często mam zatoki zawalone przez klimatyzację w pracyNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzieńdoberek.
My też zasmarkani. Moje zatoki też dają w kość. Myślę czy nie kupić zestawu do irygacji zatok. Podobno przynosi duża ulgę.
Dziś będę sama w domu, młody do żłobka, tata do pracy, a ja mam czas żeby sobie porobić wszystko przed wyjazdem i nas spakować.
Kochane życzę Wam pięknych i rodzinnych świąt, odpoczynku od codzienności, miłych spotkań z rodziną i pysznego jedzonka! Oby każda mogła skosztować świątecznych specjałów (bez odruchów wymiotnych)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae7f365d6676.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 07:46
Another, eMM, roslinka, Otka, Asiaczek, sisi lubią tę wiadomość
-
Rosolina spokojnie farbami bez amoniaku można farbowac. Nawet te zwykłe nie mają tyle tego amoniaku co kiedyś. Mamy klientki które cała ciążę farbuja i nic się nie dzieje. Bardziej chyba chodzi o hormony bo kolor może nie wyjść. Gorzej z rozjasnianiem no to bardziej agresywne i może wyjść żółtko na głowie. Ale też są klientki które rozjasniaja ale np na folii pasemkami żeby nie było kontaktu ze skórą głowy.
Santoocha Tobie również wesołych świątRosolina lubi tę wiadomość
-
Mam psa "mordercę" amstaffa
Dostaje tylko suchą dla alergików (chyba że jesteśmy u moich rodziców to.oni mimo zakazu i tak coś Dadzą albo sama coś ukradnie) . Ale ją uczula dosłownie wszystko. Płyn do podług, proszek do prania. Mąż kład kamień gipsowy na ścianach to ją biedną tak wysypalo że był jeden wielki bombel. -
Mój psiak też alergik, drobiu zero. Chociaż ma jakieś układy z kotem który łazi po meblach w kuchni i co znajdzie to mu zrzuca na podłogę i raz ich już przyłapalam jak kot mu podał udko pieczone z kurczaka którego córka nie dojadla. Zresztą sąsiedzi wynajmują pokoje turystom i wszędzie grillowym wszyscy go czymś dokarmiaja a ja nie mam sił i okazji do każdego z osobna (skoro co dzień są nowi) iść i tłumaczyć. Mój stwierdził że na płocie z każdej strony wywiesimy w tym roku tabliczkę "zakaz karmienia psa" z groźba że osoba przyłapana poniesie koszty leczenia. Mój psiak też groźny złodzieja by na śmierć zalizal z radości że ktoś przyszedl
Another lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Inaa kochanie ja już dwa dni po USG zaczynam świrowac
Sam spróbuj ten manusanie ,ale nie za często. I zmiany skórne możesz potraktować maścią nagietkowa.
Całus w pychola bo kocham :-*
Uli też mam kota i też zrzuca wszystko psu albo mu wchodzi do worka z karma i wywala chrupkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 08:45
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualnyWidzę dużo psiar. A ja z kolei kociara . Ciekawa jestem jak moje kociaste zareagują na dzieciory .
Santocha my pokrewnie, bo ja co prawda wylądowałam na studiach na polibudzie, ale weterynaria to było zawsze moje marzenie, więc trochę się spełniając w styczniu zdaję ostatni egzamin na technika wet. . Co prawda w zawodzie pewnie nigdy nie będę pracować, jako że podejrzewam, że nie da mi takich monetek jakie są mi potrzebne, ale czuję się przynajmniej częściowo spełniona
Ja dzisiaj się wyspałam o dziwo. Mdłości nie ma. Nawet cycuchy jakoś nie bolą szaleńczo . Zjadłam caprese i jest guuuut -
nick nieaktualnyInaa spokojnie kobietko. Wszystko jest dobrze. Ja też miałam złe przeczucia i co... okazało się, że dwójka . Ja trochę chyba wyluzowałam. Jak już te serducha bijące zobaczyłam to jakoś mi stres zszedł, chociaż wiem że może być różnie. Ale nie ma co sobie wkładać w głowę. Chill dziewczęta
-
Ja też dzisiaj jakby mniejsze mdłości. Tylko spać nie mogłam w nocy bo mąż szczekal jak pies xd
U nas sąsiad z góry rzucał kielbaske to parę razy mąż się przeszedł do niego i spokój, tylko ta teraz jak wyjdzie na taras to czeka czy coś z nieba nie spadnie