Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samsaramsa wrote:No to ja się już pogubilam
Każda z nas między 11 a 13 tygodniem ma wizytę u gina na koniec pierwszego trymestru i to jest wizyta z dokładniejszym usg, wyliczeniem wszystkich pomiarów w tym przezierności karkowej, dodatkowo można sobie zrobić testy pappa z krwi które u mnie kosztują 190zł i wtedy to sie chyba fachowo nazywa prenatalne, jak cos zle napisałam to niech mnie któraś poprawi -
inaa, Twój płacz i nerwy mu nie pomagają. Może rośnie, ale powoli. Każdy maluch ma własny tryb. Jakiej był wielkości ostatnio, a jakiej jest teraz?
Przypomina mi się historia jeden dziewczyny z OF. Tylko, że ona miała początki ciężkie, mizerny przyrost bety, już myślała, że to koniec, a mały dopiero po jakimś czasie wziął się za siebie. -
nick nieaktualny
-
Andzia1985 wrote:Dziewczyny bola Was plecy? U mnie sie cos odzywaja w dole, chyba to od lezenia przed ciaza tez mnie lapaly takie bole
Plecy nie, ale okropnie bolą mnie biodra w nocy. Aż nie mogę przez to spać
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
inaa wrote:Zgodnie z moimi podejrzebiami. Zarodek zyje ale nie rosnie. Placze bo.mi sie chce... po prostu mam wrazebie ze trzeba poczekac az umrze i tyle
Inaa trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko OK!!!!! Nie może być inaczej!!!!!!!!!
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017