Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chciałam, żebyście mnie zle zrozumiały. Oczywiście, że chciałabym by to serduszko było do końca i mały rósł. Niestety przez 10 dni pół milimetra to mizerny wynik i mimo to , że jeszcze jego serduszko bije i walczy to są bardzo marne szanse. Lekarz przecież nie powie Wam takich rzeczy , tymbardziej przed swiętami. Mówił tylko, że jeszcze ciąża żywa bo jest akcja serca. Cuda się zdarzają, ale... no wole tak niż jeszcze nie widzieć problemu a potem jeszcze bardziej przeżywać. Bardzo nam z mężem przykro i nie takich wiadomości się spodziewaliśmy. Trzeba o tym mówić otwarcie chodz to okropnie brzmi... powiedzmy sobie szczerze- nie podskoczy w tydzien 1 cm ... Cieszę się Waszym szczęsciem - myślałam, że jak już mamy serduszko to musi być dobrze hehe no u mnie najwidoczniej znowu nie. Życzę Wam kochane jeszcze raz na spokojnie Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ...
Założyłam ten wątek i mam nadzieje, że w takim składzie już wszystkie urodzicie śliczne różowe dzidziusie hehe ! Buziaczki !zokeia, Another lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Nie chciałam, żebyście mnie zle zrozumiały. Oczywiście, że chciałabym by to serduszko było do końca i mały rósł. Niestety przez 10 dni pół milimetra to mizerny wynik i mimo to , że jeszcze jego serduszko bije i walczy to są bardzo marne szanse. Lekarz przecież nie powie Wam takich rzeczy , tymbardziej przed swiętami. Mówił tylko, że jeszcze ciąża żywa bo jest akcja serca. Cuda się zdarzają, ale... no wole tak niż jeszcze nie widzieć problemu a potem jeszcze bardziej przeżywać. Bardzo nam z mężem przykro i nie takich wiadomości się spodziewaliśmy. Trzeba o tym mówić otwarcie chodz to okropnie brzmi... powiedzmy sobie szczerze- nie podskoczy w tydzien 1 cm ... Cieszę się Waszym szczęsciem - myślałam, że jak już mamy serduszko to musi być dobrze hehe no u mnie najwidoczniej znowu nie. Życzę Wam kochane jeszcze raz na spokojnie Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ...
Założyłam ten wątek i mam nadzieje, że w takim składzie już wszystkie urodzicie śliczne różowe dzidziusie hehe ! Buziaczki !
Popłakałam się... Trzymaj się, musisz być dzielna i jeśli serce bije to malutki z Tobą jeszcze jest. Nie trać nadziei do końca.
inaa lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
nick nieaktualnyInaa, wiem, że chcesz podejść do tego realistycznie, ale nie dawałbym do końca za wygraną. Jak nie dla siebie, to dla fasolki. rzeczywiście na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale z drugiej strony póki akcja serca jest, nie przekreślaj szans. Trzeba być przygotowanym na każdą wiadomość - To fakt, natomiast do 30.12 powalcz jeszcze nie poddawaj się!!! Spróbuj wytworzyć sobie w głowie chęć przekazania zarodkowi całej swojej siły. Przez ten tydzień. Spróbuj jakkolwiek miałoby nie być.
Myślę o Tobie cały czas. Całuję mocnoinaa, Kira_ lubią tę wiadomość
-
kURDE. Inaa... tak mi przykro... Ale poczekaj do 30... moze zlap sie mojego motta. "dopoki oddycham, nie trace nadziei" !! będziesz kurde tą mamą ! MuSISZ, nie ma innej opcji ! ściskam kochana baaaardzo mocno
inaa lubi tę wiadomość
-
Another, ciesz się, że go przywiozą i bezpiecznie dotrze do domu. Gorzej, jakby popił i nie miał z kim wrócić
inaa, z całego serca życzę Tobie i Groszkowi wszystkiego dobrego i dużo siły. Do końca walcz, do końca miej nadzieję. Nie oczekuj najgorszego, bo jeśli oczekujesz, to przyjdzie.
Wiadomo, wiadomość nie była dobra i trzeba podejść realistycznie, ale nigdy nie wolno poddać się przed metą. I piszę to o każdej walce, którą w życiu toczymy. Tylko pasja, wiara, walka prowadzą do zwycięstwa. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was.Papierówka lubi tę wiadomość
-
Inaa Boże Narodzenie to czas cudów, życzę Ci byś go właśnie w te Święta doświadczyła ;*. Gdybyś potrzebowała pogadać pisz, dobrze rozumiem co teraz czujesz.
Wam Kochane Kobietki też życzę zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych Wam osób. Przesyłam moc świątecznych buziaków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 20:40
inaa, Another, Asiulka83 lubią tę wiadomość
2 Aniołki -
Ina trzymaj się kochana :* i Ty maleńki Okruszku - też się trzymaj!37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
itakasia wrote:Karkówka z żurawina oraz polędwiczki w boczku gotowe do pieczenia jutro, sernik w lodówce. Jutro tylko babeczki korzenne i dwie sałatki. Mąż sprząta więc ja robię wszystko powolutku. Aaa, jeszcze pakowanie góry prezentów, ale to jak moje gwiazdki pójdą spać
Kira masz racje. Średnio by mnie ucieszył fakt wciągania 120 kg na 3 piętro...
Otka to choinka z neta czy Twoja? Uwielbiam takie choinki Moje zawsze wyglądają... jak typowa choinka: wszystko i nic zarazem Tobie także Wesołych i Radosnych Świąt
Inaa współczuję Ci bardzo, sama mam za sobą 3 straty. Bądź twarda do samego końca. Pokaż temu Brzdącowi, że ma waleczną Mamę, może i Dzidziol jeszcze spróbuje zawalczyć. Bądź dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 22:05
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kochane moje!
Z całego serducha życzę Wam aby tegoroczne Święta
były przepełnione nadzieją i magią Wigilijnej Nocy.
Niech w Waszych domach nie braknie zgody,
dobra i miłości w ten czas i przez cały rok.
Oby te Święta przyniosły radość i wewnętrzny spokój
oraz wytchnienie i odpoczynek od codziennego pędu.
I najważniejsze: obyśmy przyszłe Święta spędzały w cudownym towarzystwie naszych pociech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 22:57
Otka, Gaduaaa, Kakariki, roslinka, Asiulka83, Asiaczek lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another to moja trochę 'przeludniona' choineczka Mam na niej głównie skrzaty i aniołki Mam na ich punkcie bzika . Dziękuję za komplement dla choinki hehe i życzenia ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 01:39
Another lubi tę wiadomość
2 Aniołki -
Inaa tak mi przykro, ale moze jeszcze nie wszystko stracone, trzymam kciuki zeby stal sie cud i maluszek zostal z wami :-*
Kochane nie wiem czy jeszcze tu zajrze, wiec juz teraz zycze wam zdrowych i spokojnych Świąt Bozego Narodzenia spedzonych w gronie najblizszych przyjaciol i rodziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 06:50
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane!!
Boże Narodzenie to czas cudów!
Życzymy Wam wiary, miłości i odwagi – aby każdego dnia odnajdywać w sobie cuda; nie bać się podążać za własnymi potrzebami i marzeniami, każdy jest bowiem powołany do szczęścia!
Zdrowych, wesołych Świąt!Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny życzę wam wszystkim zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia i spędzenia tego czasu w gronie najbliższych i odpoczynku
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane! Życzę Wam spełnienia marzeń tych mniejszych iwiekszych, doświadczenia cudu Bożego Narodzenia oraz wszystkiego co każda z Was sobie zaplanowała aby osiągnęła to w najbliższym roku. Wielu sukcesów i ogromu miłości. Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło
-
nick nieaktualny