X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • itakasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa
    kciuki za wizytę! będzie dobrze :)

010iflw1wxwjhaqq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsa... mąż szczekał jak pies? :D Siedzę i brechtam... :D

• inaa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane za słowa otuchy. Najbardziej się boję tego , że ostatnio widziałam serducho, a dzisiaj nie będzie bić... jezus koszmar ! Tymbardziej ze jade z mężem. Scenariusze w głowie nocą mi się takie wytworzyły, że hej. Mam nadzieje, że znowu z płaczem rozpaczy nie wyjdę z gabinetu. Jak coś to któraś będzie musiała przejąć listę. Kiedyś Cherry blossom chciała... ciekawe czy jesteś nadal chętna kochana, bo pierwszą stronę cudnie zrobiłaś!

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ina, a kopnąć w dupsko?

inaa lubi tę wiadomość

• Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy strasznie kaszel go męczył xd

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wygląda że jestem najstarsza tutaj więc jako nestorka topicu przywołuję cię do porządku. Serducho będzie, będzie biło jak dzwon i koniec. Myśl pozytywnie babsztylu!

• itakasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    W ogóle wygląda że jestem najstarsza tutaj

nie sądzę :)

010iflw1wxwjhaqq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Itakasia, który rocznik? :P

• itakasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda Paskuda wrote:
    Itakasia, który rocznik? :P

79 :) poza tym, chyba jesteśmy sąsiadkami :) Toruń :) moje 3 córki rodziłam u was na Szpitalnej, dla mnie świetny szpital!

010iflw1wxwjhaqq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsa, mleko z miodem, czosnkiem i masłem. Zawsze się tym kuruję przy kaszlu. Młode też kiedyś tym kurowałam. Jak poszłam z nim do lekarza i się rozebrał, jak wionęło czosnkiem to tylko pan dochtór się śmiał, że mama tradycyjne metody leczenia stosuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    itakasia... no dobra. W takim razie masz przewagę roku. Więc jako nestorka kopaj Ine coby nie panikowała :). A to widzisz, zapraszam kiedyś na kawę ;). Ja na Szpitalnej nie rodziłam, rodziłam w Bizielu, ale ogólnie to ciężko stwierdzić który szpital dobry bo ile lasek, tyle opinii. O Bizielu, już po porodzie, słyszałam też różne rzeczy, a ja z kolei nie mogę w ogóle na nich narzekać.

• itakasia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda
    wpadnę w drodze na porodówkę ;)każdy szpital ma swoje słabe dni itp. ale w porównaniu do naszego.... myślę, że u nas problemem jest brak konkurencji. w naszym mieście tylko jedna porodówka :(

010iflw1wxwjhaqq.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <zieeeew>
    Nie wierze, że mózg ludzki jest w stanie takie sny wymyślać... szczególnie u kobiet w ciąży :O Wczoraj mi się śniło, że miałam tak upierdzieloną lodówkę, że musiałam skrobać brud z półek i ścianek. A dzisiaj byłam więziona przez jakiegoś świra w jego domu z jego dziećmi i żoną. Na początku jak zabił swojego syna to próbowaliśmy za wszelką cenę się uwolnić, a potem jak już przyszli po nas negocjatorzy z policji to miałam taki syndrom Sztokholmski, że mówiłam im, że jest ok, że chcę zostać :O Jakoś jednak mnie zabrali stamtąd i zadzwoniłam po mamę żeby po mnie przyjechała, a ona powiedziała, że nie da rady dzisiaj... Tyle czasu mnie nie widziała i zero zmartwień :P Może znała porywacza i wiedziałs gdzie jestem? :O

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another :-) sny w ciąży są super pod warunkiem,że się śpi :-)
    Może mi się uda zdrzemnąć popoludniu

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa co to za oddawanie listy? możesz oddać ale dopiero w sierpniu jak bedziesz rodzić a nie teraz, wszystko bedzie dobrze, czekamy na wieści.

Ja siedze w pracy jeszcze dwie godziny i do domu a na 17:30 mam dentyste nie wiem jak ja wytrzymam jak co chwile kaszle, katar się leje i nos zatkany, chciałam przełożyć ale następny wolny termin dopiero 18 stycznia wiec nie bede tyle czekać i jakoś musze sie przemęczyć

age.png
  • Kira_ Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie proszę wpisać na wizytę 9.01, a prenetalne 20.01 :)

Zaraz idę farbować sobie włosy, bo już się do tego zbieram 2 tygodnie :D Nie chce mi się, bo muszę siedziec z tym 2.5 godziny na głowie :D

Miłego dzionka :D

f2w3skjonuh3887q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robię wszystko żeby dzisiaj nie pracować. Zadzwoniłam i się na badania prenatalne umówiłam na 31.01 :)

• Asiulka83 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna ty sobie chyba jaja robisz z ta lista , z tym wychodzeniem z gabinetu z placzem na pewno mas racje :-) bedziesz plakac ze szczescia !!! Zalozylas sierpniowe mamusie i Nia Zostaniesz !!! Wszystkie Trzymamy Tutaj Kciuki :* <3

ukdy3e5e07dpccv2.png
    19.12. jest <3 , 09.01 3.84 cm <3 , 21.01 5,65 cm <3, 6.02 8,06 cm Boy <3 2.03 238g <3 15,05 1500 g <3 27.07 3540 <3
    ukdyj44j0v7sy1vp.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wizytę umowiłam się na 10.01 a nie wiem czy robić prenatalne

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • Karola555 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj do 13 pracujemy :)

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ