Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki kochane za słowa otuchy. Najbardziej się boję tego , że ostatnio widziałam serducho, a dzisiaj nie będzie bić... jezus koszmar ! Tymbardziej ze jade z mężem. Scenariusze w głowie nocą mi się takie wytworzyły, że hej. Mam nadzieje, że znowu z płaczem rozpaczy nie wyjdę z gabinetu. Jak coś to któraś będzie musiała przejąć listę. Kiedyś Cherry blossom chciała... ciekawe czy jesteś nadal chętna kochana, bo pierwszą stronę cudnie zrobiłaś!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamsa, mleko z miodem, czosnkiem i masłem. Zawsze się tym kuruję przy kaszlu. Młode też kiedyś tym kurowałam. Jak poszłam z nim do lekarza i się rozebrał, jak wionęło czosnkiem to tylko pan dochtór się śmiał, że mama tradycyjne metody leczenia stosuje
-
nick nieaktualnyitakasia... no dobra. W takim razie masz przewagę roku. Więc jako nestorka kopaj Ine coby nie panikowała . A to widzisz, zapraszam kiedyś na kawę . Ja na Szpitalnej nie rodziłam, rodziłam w Bizielu, ale ogólnie to ciężko stwierdzić który szpital dobry bo ile lasek, tyle opinii. O Bizielu, już po porodzie, słyszałam też różne rzeczy, a ja z kolei nie mogę w ogóle na nich narzekać.
-
Dzień dobry <zieeeew>
Nie wierze, że mózg ludzki jest w stanie takie sny wymyślać... szczególnie u kobiet w ciąży Wczoraj mi się śniło, że miałam tak upierdzieloną lodówkę, że musiałam skrobać brud z półek i ścianek. A dzisiaj byłam więziona przez jakiegoś świra w jego domu z jego dziećmi i żoną. Na początku jak zabił swojego syna to próbowaliśmy za wszelką cenę się uwolnić, a potem jak już przyszli po nas negocjatorzy z policji to miałam taki syndrom Sztokholmski, że mówiłam im, że jest ok, że chcę zostać Jakoś jednak mnie zabrali stamtąd i zadzwoniłam po mamę żeby po mnie przyjechała, a ona powiedziała, że nie da rady dzisiaj... Tyle czasu mnie nie widziała i zero zmartwień Może znała porywacza i wiedziałs gdzie jestem?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
inaa co to za oddawanie listy? możesz oddać ale dopiero w sierpniu jak bedziesz rodzić a nie teraz, wszystko bedzie dobrze, czekamy na wieści.
Ja siedze w pracy jeszcze dwie godziny i do domu a na 17:30 mam dentyste nie wiem jak ja wytrzymam jak co chwile kaszle, katar się leje i nos zatkany, chciałam przełożyć ale następny wolny termin dopiero 18 stycznia wiec nie bede tyle czekać i jakoś musze sie przemęczyć -
nick nieaktualny
-
Inna ty sobie chyba jaja robisz z ta lista , z tym wychodzeniem z gabinetu z placzem na pewno mas racje bedziesz plakac ze szczescia !!! Zalozylas sierpniowe mamusie i Nia Zostaniesz !!! Wszystkie Trzymamy Tutaj Kciuki :*
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540