Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
All4love wrote:Znacie jakieś sposoby żeby złagodzić mdłości? Nie rzygam, ale ciągle mi niedobrze jakbym miała zacząć. A jednocześnie jestem głodna... trudno to pogodzić
pije dużo wody z cytrynąAll4love lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny, melduje się po szpitalu... przed 14 miałam krwawenie. normalną, żywą krwią. ale Niby jest wszystko ok. Serduszko bije, bardzo się dzidziuś zmienił (pod wzgledem wielkosci i tego jak widać już na usg od zaledwie tygodniowo wczesniejszej wizyty.) mam leżeć....
itakasia lubi tę wiadomość
-
marjotka wrote:Dziewczyny, melduje się po szpitalu... przed 14 miałam krwawenie. normalną, żywą krwią. ale Niby jest wszystko ok. Serduszko bije, bardzo się dzidziuś zmienił (pod wzgledem wielkosci i tego jak widać już na usg od zaledwie tygodniowo wczesniejszej wizyty.) mam leżeć....Fabian Cyprian Tymuś
-
awangarda wrote:Marjotka a z czego krwawienie?
Ale mnie to przeraża.
Nasze maluchy rosną 1 mm dziennie chyba więc tydzień to spora różnica -
Ruda Paskuda wrote:All4love - jedyna rzecz która jeśli w ogóle pomaga, to pomaga, to jedzenie. Znaczy czasami wpycham na siebie na siłę, ale jak jestem głodna to jest jeszcze gorzej, więc wolę się trochę pomęczyć wciskając coś w siebie.
Mam dokładnie to samo
Jedzenie to meczarnia ale potem jest lepiej
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom super zdjecie! Bardzo zazdroszczę i nie mogę sie doczekać az u siebie takie zobaczę ❤ oby więcej takich fotek na forum a juz całkiem będzie pieknie ❤
mamaLi- skąd jestes? Nickiem i z opowieści o swojej córeczce jak i jej wiekiem i imieniem przypominasz mi moja dawna koleżankę stad tez to pytanie moze akuratnie ten świat taki mały, to by dopiero byłoCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny