Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadłam ogromną tortille z gyrosem i czuje się o niebo lepiej...
Jacyś naukowcy odkryli, że jeśli kobieta w ciąży ma mdłości to oznaka, że jej dziecko będzie miało wysoki iloraz inteligencji.
Coś mi się wydaje, że naukowcy szukają pomysłu żeby nas pocieszyć20.08.2017 -
ja się właśnie zastanawiam nad tym testem PAPPA... niby ginekolog mówiła żeby zrobić.. ale czy jest sens? tak na prawdę? mam 30lat... 2 dzieci urodziłam zdrowych.. w rodzinie nie było chorych dzieci... a może to że mam Hashi powinno mnie skłonić do tego?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja się właśnie zastanawiam nad tym testem PAPPA... niby ginekolog mówiła żeby zrobić.. ale czy jest sens? tak na prawdę? mam 30lat... 2 dzieci urodziłam zdrowych.. w rodzinie nie było chorych dzieci... a może to że mam Hashi powinno mnie skłonić do tego?
Ja też nie wiem właśnie.
Zobaczę jak mi to USG wyjdzie i co powie lekarz od badań prenatalnych
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Ja też nie wiem właśnie.
Zobaczę jak mi to USG wyjdzie i co powie lekarz od badań prenatalnych
ja się teraz 5 stycznia za wiele nie dowiem.. bo to Irlandia...
umówiłam się już na prenatalne w Polsce na 2 lutego.. wraz z PAPPA ale nie wiem właśnie czy to robićFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyCherry a to nie będzie za wcześnie na prenatalne? Jesteśmy na takim samym etapie wg usg w takim razie i mnie gin zapisał na 24.01..
Gratuluje słodkiego maleństwa! Już nie mogę doczekać się środy
Ja Pappa już pisałam że nie robię. Jak na usg będzie coś wątpliwe to wtedy będę uzgadniała co dalej. -
BrumBrum wrote:Cherry a to nie będzie za wcześnie na prenatalne? Jesteśmy na takim samym etapie wg usg w takim razie i mnie gin zapisał na 24.01..
Gratuluje słodkiego maleństwa! Już nie mogę doczekać się środy
Ja Pappa już pisałam że nie robię. Jak na usg będzie coś wątpliwe to wtedy będę uzgadniała co dalej.
No właśnie też się zdziwiłam ale Mówiłam dokładnie na jakim etapie jestem i mnie tak zapisali..
mama:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BrumBrum wrote:Another teraz to już żaden problem
Cherry hmmm mi gin mówił że od 11+0 dni ale to i tak chyba musi być po prostu odpowiedni wymiar płodu (coś mi się kojarzy od 12.5cm ale to może być rozmiar z kosmosu ) aby można było dokonać tych pomiarów.
Bo się zaczynam stresować, że mam za wcześnie
mama:
-
awangarda wrote:Znowu się najadlam .Nie mam siły do swojego obżarstwa.
Mieliśmy jechać na zakupy a chłop jak zasnął tak śpi...
Już mnie cholera bierze na tym L4. Może jutro skoczę na rynek do jakiejś kawiarni.
Na koktajl
Na ile dostałaś L4? Już do końca ciąży?20.08.2017