Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już po. Jest jedno ślicznie bijące serduszko maluszek ma 0,53 cm
All4love, K_A_M_A, Cherry_Blossom, roslinka, Otka, BrumBrum, awangarda, Gaduaaa, Ruda Paskuda, Asiulka83, Kasiula09, Lovi89, sisi lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCherry aż się wzruszyłam nad Twoim maluszkiem, cudowny jest
Ulii - super wieści
witajcie nowe koleżanki:)
Cherry proszę wpisz mi wizytę na jutro. Trzymajcie mocno kciuki jutro za mnie, to moja pierwsza wizyta, ale będę miała stresaCherry_Blossom, K_A_M_A, Asiulka83, Asiaczek, sisi lubią tę wiadomość
-
roslinka wrote:Cherry aż się wzruszyłam nad Twoim maluszkiem, cudowny jest
Ulii - super wieści
witajcie nowe koleżanki:)
Cherry proszę wpisz mi wizytę na jutro. Trzymajcie mocno kciuki jutro za mnie, to moja pierwsza wizyta, ale będę miała stresa
Trzymam mocno mocno kciuki :*roslinka lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Po wizycie zajęło mi trochę czasu by usiąść spokojnie i napisać. Otóż jest maluszek, 9mm czystego szczęścia, puls 124 u/min. Słyszeliśmy dźwięk serduszka, to najpiękniejszy dźwięk jaki można usłyszeć w życiu Tydzień ciąży 6w6d według sprzętu czyli 1 dzień różnicy zgodnie z OM.Cherry_Blossom, K_A_M_A, roslinka, itakasia, Asiulka83, Kasiula09, santoocha, Ruda Paskuda, labamba, sisi lubią tę wiadomość
-
Kakariki wrote:Hej dziewczyny
Po wizycie zajęło mi trochę czasu by usiąść spokojnie i napisać. Otóż jest maluszek, 9mm czystego szczęścia, puls 124 u/min. Słyszeliśmy dźwięk serduszka, to najpiękniejszy dźwięk jaki można usłyszeć w życiu Tydzień ciąży 6w6d według sprzętu czyli 1 dzień różnicy zgodnie z OM.
Gratuluję
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry, jaki Słodziaczek piękny!!!! I jakie dostałaś piękne, wyraźne zdjęcie Też takie chcę! Ale moja lekarka mówi, że sprzęt do USG to mają kiepski.
No, ale nie będę go teraz już naświetlać tym USG Daję mu spokój, bo 20.01 mam prenatalne i wtedy sobie baaardzo dokładnie wszystko obejrzęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 20:07
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość