Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj czekającanacud wśród Sierpnióweczek Napisz nam coś więcej o sobie
Awangarda wyliczę później ile tej lutki mi braknie i odezwę się na pwWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 15:57
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej, jakie piękne te Wasze okruszki mi się dziś nic totalnie nie chce... Tyle co obiad zrobiłam i po lebkach ogarnęłam chałupę chociaż jak wstanie mój Robalec to znowu będzie jak sam mówi -nagagan (czyt. bałagan)
Przed chwilą zrobilam koktajl i nawrzucalam co się dalo-obym tylko sraczki po tym nie dostała haha -
Czekajacnacud witaj z nami podaj jaki masz tp, cos o sobie, kiedy masz wizyte (str 4)
Piekne wieści z wizyt kochane
Przełożyłam prenatalne tydzień późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 16:45
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Otóż tak wizytę mam 2 stycznia. Na poprzedniej tj. 16 grudnia bilo serduszko i dzidzia mierzyla 0.75 cm. Jestem po dluzszym leczeniu mam pcos i problemy u męża. Mam za soba poronienie w marcu tego roku w 11 tyg.zaszlam wtedy w ciążę bez pomocy lekarzy, dzieciatko bylo mniejsze od samego poczatku o prawie 2 tygodnie. A teraz liczymy na to ze tym razem.sie uda! Owulacje mialam 11dc i dzidzia na ostatniej wizycie byla wg usg wieksza od OM o 3 dni:) oby dalej wszystko bylo ok. Mam grzybice od poczatku ciazy z ktora sie borykam. Od 5 tyg ciazy mdlosci a od 6 dossly wymioty i nie powiem bo męczę się. Mam nadzieję ze cos mi lekarz przepisze. Jestem po badaniach krwi. Bez wiekszych problemów. Mialam cmv bo igg wynosilo ponad 200. Poza tym wsio inne tez ok. Tylko ketony w moczu. Ciesze sie ze moglam do Was dolaczyc termin porodu to 10 sierpnia!
Luca lubi tę wiadomość
-
czekającanacud wrote:Otóż tak wizytę mam 2 stycznia. Na poprzedniej tj. 16 grudnia bilo serduszko i dzidzia mierzyla 0.75 cm. Jestem po dluzszym leczeniu mam pcos i problemy u męża. Mam za soba poronienie w marcu tego roku w 11 tyg.zaszlam wtedy w ciążę bez pomocy lekarzy, dzieciatko bylo mniejsze od samego poczatku o prawie 2 tygodnie. A teraz liczymy na to ze tym razem.sie uda! Owulacje mialam 11dc i dzidzia na ostatniej wizycie byla wg usg wieksza od OM o 3 dni:) oby dalej wszystko bylo ok. Mam grzybice od poczatku ciazy z ktora sie borykam. Od 5 tyg ciazy mdlosci a od 6 dossly wymioty i nie powiem bo męczę się. Mam nadzieję ze cos mi lekarz przepisze. Jestem po badaniach krwi. Bez wiekszych problemów. Mialam cmv bo igg wynosilo ponad 200. Poza tym wsio inne tez ok. Tylko ketony w moczu. Ciesze sie ze moglam do Was dolaczyc termin porodu to 10 sierpnia!
Gratuluję kochana
Wszystko dopisane (4 str)
Rozgosc sie i zapraszamy do plotkowania
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
A ja plamie. SOR i diagnoza krwiak przy ujściu wewnętrznym. Mam zwolnienie lekarskie. Trzeba dać znać pracodawcy. Martwię się o maleństwo. Ono chce żyć, jest zdrowe, serduszko mu tak ładnie pika. ...37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
I ja zjadłam placki ziemniaczane jak smaka narobiłyście
Papierówka trzymaj się, wszystko będzie ok. Odpoczywaj.
Masakra jak się żrę ze swoi partnerem. Mam ochotę go pogonić. Nie wiem czy to moje hormony, czy po prostu nie widziałam wcześniej co się dzieje...itakasia lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Papierówka wrote:A ja plamie. SOR i diagnoza krwiak przy ujściu wewnętrznym. Mam zwolnienie lekarskie. Trzeba dać znać pracodawcy. Martwię się o maleństwo. Ono chce żyć, jest zdrowe, serduszko mu tak ładnie pika. ...Fabian Cyprian Tymuś