Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mi narobilyscie smaka na placki że chciałam juz robić ale popatrzyłam na zegarek i się popukalam w głowę jutro na obiadek będą flaczki też bo to akurat tesciowa robią a takich jak ona robi to nigdzie nie jadlam-tak dobre! Ogólnie mam tylko smaki na słone i kwasne, widzę że Wy również, chociaż taka salateczke też bym zjadla
A dziś w tv reklama pyszne.pl a tam hamburger!! Myślałam że skonam -
Papierówki a co powiedzieli lekarze? Kazali leżeć? Ja miałam krwiaka na początku ciąży z drugim synkiem i peżałam prawie miesiac wstając tylko do toalety i żeby wyszykować starszaka do żłobka. Krwiak po tym czasie sie pięknie w wchłonął a synek urodził się silny i zdrowy. Głowa do góry! Musi być dobrze.
Mi sie nic nie chce:/ mam popołudniowe mdłości i czekam tylko na wtorkowa wizyte czy wszystko ok z fasolka;)
Co do L4 to narazie mnie nie dotyczy bo jestem na rodzicielskim;)
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Hej dziewczyny, przeprzaszam, że dopiero teraz ale od rana w rozjazdach.
Byłam dzisiaj na wizycie i oto moja dzidzia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d81ff709951e.jpg
Ma 2.96 cm i serduszko bije 165/min. Lekarz dał posłuchać kilka sekund
Póki co wszystko ok, ma rączki i nóżki i troszeczkę się ruszał.
Wszystkim wam życzę takich widoków w niedalekiej przyszłości!!!itakasia, Asiulka83, awangarda, Cherry_Blossom, Anielle, Another, zokeia, Kfoka, Kasiula09, Gaduaaa, All4love, K_A_M_A, Ruda Paskuda, Luca lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Jakie cudo
Mnie na kwaśne ciągnie Ale to tak konkretnie...w pracy żurek, później kisiel cytrynowy, teraz mój poleciał do sklepu po sorbet cytrusowy którego nie było więc na pocieszenie zrobiłam sobie barszczyk z proszku i odrobina octu słodkie wcale mi nie podchodzisisi lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
marjotka wrote:Pestka musisz w wejsc w ustawienia tu u gory i wejsc w zakladke" spolecznosciowe" i masz takie pole do wpisania i tam wklejasz ten kod suwaczkowy i gotowe
Dziękuję, właśnie ogarnęłam temat, a zapomniałam, że zadałam pytanie, ale zobacz, wybrałyśmy ten sam suwaczek! -
Ulli88 wrote:Jakie cudo
Mnie na kwaśne ciągnie Ale to tak konkretnie...w pracy żurek, później kisiel cytrynowy, teraz mój poleciał do sklepu po sorbet cytrusowy którego nie było więc na pocieszenie zrobiłam sobie barszczyk z proszku i odrobina octu słodkie wcale mi nie podchodzi
Mnie tak w pierwszej ciąży ciągnęło i na pomarańcze i jeszcze na mega pikantne rzeczy. Z tego wszystkiego wyszedł synuś -
pestka1 wrote:Mnie tak w pierwszej ciąży ciągnęło i na pomarańcze i jeszcze na mega pikantne rzeczy. Z tego wszystkiego wyszedł synuś
Ponoć z tymi smakami to bujda. No i każda ciąża inna. Ja w sumie nie mam smaków ale chyba nie jestem obiektywna hahahahaha
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny idę jutro na 12:40 do lekarza.
NIe wytrzymam do wtorku, strasznie się martwię.
Mam nadzieję, że chociaż zarodek będzie..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
czekającanacud wrote:Ja jedyne co moge jesc to pomidory koktajlowe bez skory i chleb z almette smietankowym
To jest moj zestaw sniadaniowy! Tylko to mi z rana wchodzi i smakuje!
Papierowka napewno bedzie dobrze, odpoczywaj i krwiak sie napewno wchlonie.
Sisi, sliczny gumissisi lubi tę wiadomość