Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sylwester w dom i planuje spac juz gleboko o polnocy Dzisiaj pracuje do 16 a jutro znowu na rano do pracy i to na 10 godzin 8-18h... Ciezko mi sie po urlopie pracuje, znowu dzisiaj prawie przespalam swoja stacje w pociagu...
Takze ja Wam zycze szampanskiej zabawy (z szampanem picolo oczywiscie ) i wszystkiego dobrego w 2017! -
Czekajacnacud, ciezko powiedziec, mnie rano tak juz pecherz cisnie ze lece do kibelka jak na skrzydlach. Wszystko jest mozliwe, dzidzius sobie miejsce szykuje i moze tak uciskac pecherz. Ja sie przynajmniej raz kolo 3 w nocy na siku budze...
Jejku jak mi sie nie chce pracowac. Jeszcze dzisiaj taki dzien na pol gwizdka, przynajmniej mozna na forum zagladnac -
Sierpniowe mamusie.. jakbym już nie miała okazji dziś zajrzeć to każdej z Nas życzę w Nowym Roku donoszonych ciąż, zdrowych dzieciaczków i szczęśliwego rozwiązania !!
Another, All4love, Cherry_Blossom, roslinka, sisi lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczyny ! Właśnie dzisiaj ujrzałam radosne dwie kreski, oczywiscie nie dociera to do mnie.... Mam jednak zmartwienie, ponieważ przyjmuje Bromergon i od 18dc Duphaston. Gin mi powiedziała, że w przypadku pozytywnego testu odstawić Bromergon a przyjmować Duphaston. Oczywiscie skończyły mi się recepty na ten lek i mam mały atak paniki bo nie wiem co robić.. Gin ma wyłączony tel
-
Na szczęście odebrała. Powiedziała, żeby odstawić Bromka i brać kwas foliowy, a że duphastonu nie mam to się nic nie stanie. Pogratulowała i zaprosiła na wizytę i powiedziała żeby nie panikować i na spokojnie wszystko przyjąć jejku ale dziwnie ... Nie wierze, że w końcu się udalo
-
Generalnie obliczyło mi na ostatni dzień sierpnia. A w innym kalendarzu na początek września. Zobaczymy. Ogólnie staraliśmy się ponad rok. Wszystkie wyniki były ok. Od jakiegoś czasu zainteresowaliśmy się tematem " czego lekarz ci nie powie" i innymi wypowiedziami dr Zięby. Zainwestowaliśmy w więcej witaminy (c, d3, k2) i udało się chociaż nie wiek czy po badaniu HSG coś się nie odetkało
-
Witam się w 10 tyg ciąży Ale ten czas leci
Dzisiaj po aplikacji lutki spokój. Właśnie idę pichcić zupę meksykańską na wieczór Mam mega ochotę na ostre.Cherry_Blossom, awangarda, Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Witam się w 10 tyg ciąży Ale ten czas leci
Dzisiaj po aplikacji lutki spokój. Właśnie idę pichcić zupę meksykańską na wieczór Mam mega ochotę na ostre.
Bardzo szybko!
Ja czekam aż mąż wróci z zakupów i też robię rzeczy na wieczór do znajomych. No i generalnie coś bym zjadła ale mam zakaz wstawania bez męża, bo padlam dziś na podłogę i czekam na niego jak na zbawienie. Martwi się ten mój kochany o nas bardzo.
A młodej włączyło się ostatnio odgrywanie scenek. Boki można zrywaćAnother lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)