Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ! wreszcie się wypróżniłam.. po szklance zaparzonych wieczorem suszonych śliwek nic.... zrobiłam kawę sypaną... no i poszło ! heheh od razu mam inny humor !! coś wspaniałego !
mi wychodzi dziewczynka i tego sobie życzę bo mam 2 chłopaków ale mój mąż mówi że będzie trzeci chłopak w każdym razie w tej ciąży czuję się zupełnie inaczej niż w poprzednich z chłopakamiFabian Cyprian Tymuś -
Shelma, odganiamy czarne mysli, natychmiast!!!!!!!!!
Czekającnacud, piekne foto
Gaduaaa Gratuluję
Dzień dobry ile śniegu! Córka szła 3 razy dłużej do przedszkola a ja myślałam, że nie dam rady wrócić i wróciłam zaraz przed zemdleniem... niestety mąż dopiero w piątek wraca więc trzeba sobie radzićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 09:15
Gaduaaa lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Witam sie i ja. Wczorajsza wizyta spoko, lekarz super, przesympatyczny, dokladny. Dzidzius 16mm, serce jak dzwon 180 uderzen na minute. Tylko minimalne odklejenie kosmowki na powierzchni 0,94cm x 0,41cm. Dr powiedzial, ze od tego moglo byc plamienie. Wizyta nastepna 16 stycznia.
awangarda, sisi lubią tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy bo zaczynam świrować! W niedziele był seks (zresztą pierwszy po owulacji) i od wczoraj popołudniu zauważyłam jak się podcieram takie nitki ze śluzu kawa z mlekiem, a dziś trochę ciemniejsze... jestem przerażona Wcześniej tego nie było. Myślicie, że to podrażnienie od seksu? Gin na ostatniej wizycie przepisała mi w razie w Duphaston, gdyby plamienia sie pojawiły? Wykupić receptę i zacząć brać?
-
roslinka wrote:Witajcie dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy bo zaczynam świrować! W niedziele był seks (zresztą pierwszy po owulacji) i od wczoraj popołudniu zauważyłam jak się podcieram takie nitki ze śluzu kawa z mlekiem, a dziś trochę ciemniejsze... jestem przerażona Wcześniej tego nie było. Myślicie, że to podrażnienie od seksu? Gin na ostatniej wizycie przepisała mi w razie w Duphaston, gdyby plamienia sie pojawiły? Wykupić receptę i zacząć brać?Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
roslinka wrote:Nic nie brałam, wyniki były w porządku. A mi gin przepisała Duphaston a nie Luteinę
U mnie też wszystko było w porządku, żadnych krwawień, ale profilaktycznie brałam duphaston... Niestety powodował u mnie złe samopoczucie i zmieniłam na luteinę.
Jeśli jest szansa, napisałabym smsa, ale zadzwoniła do lekarza. Jeśli nie, wykupiłabym duphaston.20.08.2017 -
Roślinka, myślę że podrażnienie bo w ciąży jest wszystko bardziej ukrwione i rozpulchnion Ale radziłabym iść do lekarza, żeby sprawdził przyczynę i powstrzymać się od seksu do czasu co powie lekarz.37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Roslinka, po seksie czasem sie tak zdarza, ale jak do jutra nie przejdzie to wybrałabym się do lekarza. Pamietam, ze gin w pierwszej ciązy mówil mi po cytologii, ze mogę plamić, ale max 24h i faktycznie tak było, o stosunkach też tak mówił, ze jeśli by sie coś działo, to normą jest lekkie plamienie max przed dobę, ale tu akurat nie mialam żadnych plamień.
-
Roslinka: W ciazy dosyc czeste sa podraznienia od seksu bo wszystkie narzady sa mega ukrwione ale jak jeste niespokojna to moze sprawdz czy wszystko ok z ginem?
Shelma, wszystko jest ok! Rozumiem twoje odczucia chociaz to moja pierwsza ciaza, co nie zmienia faktu ze panikuje niemozliwie bo czekalam na nia 3 lata.. Po pierwsze nie czytaj pierdol w internecie bo pogarszaja nastroj automatycznie. Po drugie wlacz sobie muzyke ktora lubisz, zapal swieczuszke zapachowa, i porob cos co cie relaksuje (ja mam kolorowanki dla doroslych, polecam dziewczyny, swietna sprawa! - ewentualnie robie na drutach ), jak nie teraz to kiedy sie relaksowac? Wizyta u lekarza, ktory pokaze ze wszystko jest ok napewno ci uspokoi wiec trzymam kciuki.
Anielle, wiem ze nie ma co idealizowac ze starszy chlopak i mlodsza dziewczynka to super, bo zycie sie na ogol inaczej uklada. Takie rzeczy to tylko w filmach, nie mniej jednak ja mam bogata wyobraznie i lubie sobie wyobrazac to i owo
Czekajacnacud - SUPER!!! <3<3 Musze zdobyc zdjecie z nastepnego USG, mam wizyte gdzies za dwa tygodnie : )
-
No dzidzia jest piękna nie mogę się nadziwić że nawet oczodoły widać i że taka duża ta dzidzia ale za to mam zmartwienie, bo mało spałam w nocy, gdyż kłuje mnie po lewej stronie brzucha jajnika i jakby pęcherz. Nie wiem co to jest. Wcześniej trzy dni czułam dosłownie ciągnięcie macicy z tej strony i mówiłam o tym lekarzowi powiedział że to normalne. A w nocy tuż po wizycie kurcze takie dolegliwości i oczywiście stres. Tak jakby to ciągle było powiązane z pęcherzem a wyniki moczu mam dobre
-
nick nieaktualny