Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jak wiecie na IP byłam juz dwa razy... pierwszy raz plamiłam na brązowo, powiedzieli, ze to nic groźnego i mam sie skontaktować z moją ginekolog. Ona po badaniu powiedziała, ze jest wszystko ok i tyle..
W czwartek krwawiłam, no może nie jakoś "okresowo" ale na papierze miałam świeżą krew, pojechałam szybko na IP, zbadała mnie ta sama lekarka, powiedziała, że ona nic złego nie widzi, serduszko biło. Kazała zgłosić się do mojej ginekolog... ja dzisiaj dzwonie i mówie, ze pokrwawiam i że byłam na IP to dała mi namiar na zastępstwo ginekologa, ale ponad 30 km dalej, a ja chwilowo nie mam czym jechać.. więc chyba podejdę jutro do niemki, po prostu... niech sprawdzi, a 11.01 normalnie pojadę na wizytę do mojej polki... ;/ -
marjotka wrote:jak wiecie na IP byłam juz dwa razy... pierwszy raz plamiłam na brązowo, powiedzieli, ze to nic groźnego i mam sie skontaktować z moją ginekolog. Ona po badaniu powiedziała, ze jest wszystko ok i tyle..
W czwartek krwawiłam, no może nie jakoś "okresowo" ale na papierze miałam świeżą krew, pojechałam szybko na IP, zbadała mnie ta sama lekarka, powiedziała, że ona nic złego nie widzi, serduszko biło. Kazała zgłosić się do mojej ginekolog... ja dzisiaj dzwonie i mówie, ze pokrwawiam i że byłam na IP to dała mi namiar na zastępstwo ginekologa, ale ponad 30 km dalej, a ja chwilowo nie mam czym jechać.. więc chyba podejdę jutro do niemki, po prostu... niech sprawdzi, a 11.01 normalnie pojadę na wizytę do mojej polki... ;/
Kochana a inny szpital w okolicy? Dostałaś jakieś leki?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Chusy wrote:Niech cie sprawdza nawet 500 razy, to mala rzecz za cene utrzymania ciazy i poczucia bezpieczenstwa. A dali ci jakies leki? Czy tak jak u mnie, nic nie przepisuja do 4 miesiaca
-
Mam propozycję :d zróbmy doświadczenie, na podstawie chinskiego kalendarza płci, sprawdźcie co wam wychodzi,a za jakiś czas możemy to zweryfikować
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.htmlChusy lubi tę wiadomość
-
Mi na mdłości bardzo pomaga taka mikstura:
korzeń imbiru ścieram na tarce, do tego łyżka miodu i sok z cytryny (proporcje różne, w zależności czy mam ochotę na ostre, kwaśne czy słodkie).
Potem zalewam to wrzątkiem i czekam 10 min. Dalej pozostaje tylko konsumpcja
I chyba coś w tym jest, bo jak nie wypije to wymiotujeitakasia, All4love lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciala dziewczynke Mam to mamusiowe marzenie na temat malej dziewczynki - ksiezniczki, ktora moglabym ubierac jak lalke (biedne dziecko ) Poza tym mam wrazenie ze dziewczynki sa bardziej posluszne i grzeczne. Ale jak bedzie chlopak to bede tak samo szczesliwa : )
-
Cherry_Blossom wrote:Marjotka, ja bym dla świętego spokoju poszla dzis lub jutri na przegląd podwozia
Mi w 1 ciąży się ten kalendarz nie sprawdziławangarda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciąży BARDZO chciałam chłopca bo dla mnie idealny model rodziny to najstarszy brat no a drugie i trzecie.... obojętnie zupełnie. Niby w pierwszej ciąży płeć obojętna, ale ja już "mam co chciałam" i teraz odczuwam zupełną obojętność. Oby było!!!