X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2017
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olis ja jeszcze przed świętami powiedziałam ale ja z szefową bardzo dobrze żyje i ona ciągle mnie namawiala :)

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Dolaczam do was :P Mam termin na 1 sierpnia : )

Another, ja tez mam jakies totalnie porabane sny pewnie sprawka hormonow.. :P

Another, K_A_M_A, zokeia, Asiulka83 lubią tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie znam.. ale chętnie bym znalazła jakiś sposób na wypróżnienie.. :/

Też go szukam od jakiegoś czasu i mąż dzisiaj zrobił schabowe z ziemniakami i poszloooooo :P nie kumam

Another, masakrejszyn

giphy.gif

Another lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Hej dziewczyny! Dolaczam do was :P Mam termin na 1 sierpnia : )

Another, ja tez mam jakies totalnie porabane sny pewnie sprawka hormonow.. :P

Witaj z nami :)
    Dopisuje na liste ( 4 strona )

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • Juuli Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olis ja tez mam rozmowe z szefowa za soba. Ale byłam w gorszej sytuacji umowa na czas próbny, a jeszcze musialam isc na l4 przez wczesniejsze poronienie. Na szczęście kierowniczka wyrozumiała nie robiła problemów, wręcz sie cieszyła razem ze mną. Myślę ze warto być szczerym z przełożonym :-)

w57v3e3k2hyo389j.png

dqpr3e5ev6zxjunm.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Nie wierzę! Piąty raz piszę tą wiadomość!!! Nawet laptop chce mnie wyprowadzić z równowagi! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,012_es_orig.gif

W skrócie, bo już mi się nie chcę:
    Gaduaaa, niezła przygoda, ładny stresik o.O

Witam nowe sierpnióweczki, nie spodziewałam się już nowych kobietek, a tu proszę, 3 na raz :D

Uwaga TREŚCI DRASTYCZNE:

Słuchajcie jaki miałam dzisiaj sen... Śniło mi się, że mieszkałam z jakimś starszym mężczyzną, który mordował ludzi. Ja byłam chyba lekko upośledzona umysłowo, bo nikt mi nie wierzyl w te morderstwa, nawet policja... Facet mordował ludzi w jakiejś oborze, oni ściany drapali pazurami z bólu, a potem ucinał im głowy(!). Ciągle łapał koty i lizał ich sierść (!), a potem kopulował z tymi uciętymi głowami(!!!) Masakra! Ciała wynosił kilkadziesiąt metrów dalej do pustostanu, ja chodziłam z nim, ale nie pomagałam. Tylko byłam tak jakby obserwatorem, a jego jarało to, że ja na to wszystko patrzę... Ta obora była w domu w którym mieszkaliśmy i była pełna krwi, ściany brudne, podłoga też... Potem zauważyłam, że mordował on tyko ludzi obcych z zewnątrz, ludzi z wioski nie ruszał. I jak uwalił łeb młodemu księdzu, który przyszedł chyba po kolędzie (albo do mnie, nie wiem), to ja uciekłam i z jakiegoś domku na działce(!) zadzwoniłam na policję i ta policja naprawdę nie chciała przyjechać. Płakałam im do telefonu, że to prawda, że nie wymyślam, a oni zachowywali się jakbym dzwoniła już kilkukrotnie i ściemniała, dlatego mi nie wierzyli. Jednak w końcu po moich płaczach i zapewnianiu powiedzieli, że wyślą patrol. Jakaś sąsiadka widziała przez okno tej altanki, że dzwonię i poszła go ostrzec. Cała wioska się prawie zebrała i... POMAGAŁA mu sprzątać i usuwać ślady i dowody!!! Masakra jakaś. Ja czekałam na tą policję z tyłu domu i widziałam jak sprzątają krew, włosy tych ludzi itp... Przyjechała jakaś policjantka i jedyne ślady jakie były to ślady paznokci ludzi na ścianie w oborze... Na początku chciała mi wierzyć, ale dowodów nie było. Zaprowadziłam ją do tego pustostanu żeby pokazać ciała, ale w połowie trasy zapomniałam drogi (a chodziłam tam codziennie z nim). Jak już doszlismy to ciał oczywiście też już nie było. Widziałam, że mi wierzy, ale nie było żadnego pokrycia na to co mówię. Spisała protokół i odjechała. Jak zapytałam sąsiadki dlaczego pomagali mu sprzątać to powiedziała, że oni się go boją i go kryją bo nie zabija ludzi ze wsi, tylko obcych i boją się, żeby się nie obrócił przeciwko im. Myślałam, że za to że zadzwoniłam na policję to i mnie zabije, ale on się tylko śmiał z mojej bezradności...MASAKRA

Skąd się takie sny biorą??? Przecież jak się obudziłam to ciągle myślałam, że jestem na tej wsi...
    mam podobne... karmie w nocy konie które mówią do mnie i chcą jeść bryndze... po czym zamieniają się w ludzi :D także spoko ahahahaha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Też go szukam od jakiegoś czasu i mąż dzisiaj zrobił schabowe z ziemniakami i poszloooooo :P nie kumam

Another, masakrejszyn

giphy.gif
    jenys ja się dziś męczę strasznie.. wypiłam wczoraj pól litra maślanki.. 2 jabłka, activie ze śliwką... nic zapychającego. Rano wstałam.. szklanka ciepłej wody z cytryną.. potem zwykła woda.. znowu maślanka.. siemię lniane.. sok z ogórków kiszonych.. i nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    aaaaaaaaaaaaa oszaleje.. kupa mi mózgiem wyjdzie

Cherry_Blossom, sisi lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jenys ja się dziś męczę strasznie.. wypiłam wczoraj pól litra maślanki.. 2 jabłka, activie ze śliwką... nic zapychającego. Rano wstałam.. szklanka ciepłej wody z cytryną.. potem zwykła woda.. znowu maślanka.. siemię lniane.. sok z ogórków kiszonych.. i nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    aaaaaaaaaaaaa oszaleje.. kupa mi mózgiem wyjdzie

Hahahahahahahahahaa :D
    Kompot z suszu sobie zrób?

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • awangarda Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhahahaha ja miałam podobny sen tylko facet też uwięził mojego psa i nie mogłam uciec bo nie mogłam go ze sobą zabrać. Okropne to było,że ja bez łańcucha a mój piesek przykuty.

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah, ja caly dzien jade na jablkach takze no.. narzekac nie moge :D A nie ma moze jakichs bezpiecznych ziolek na te sprawy?

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • All4love Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, chyba w życiu tak porąbanego snu nie miałam, współczuję, chyba hormony to powodują.

Mąż mi pomaszerował w śniegu szukać herbaty z imbirem <3

Podobno pomaga lek Mamarin, w składzie ma imbir i wit. B6, jutro kupię, dzisiaj jeszcze się przemęczę.

20.08.2017 <3
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ja też mam niezłe sny. Ostatnio śniło mi się, że szłam z jakaś dziewczynką ok 7 letnią ze szkoły i ona zobaczyła, ze na jej osiedlu stoi wózek jej brata 1,5 rocznego i spodnie(!) jej mamy. Pobiegłyśmy do niej do domu, ale nikogo nie było. Później sen mi się urwał, ale jak zasnełam ponownie (!) śniło mi się, że poszłam z moim M. do koleżanki pożyczyć rower i dała nam klucze do piwnicy. On tam poszedł, ale nie był pewny która piwnica i zaglądał do każdej z latarką i natrafił w jednej z piwnić na odcięte głowy, zmasakrowane ciała, pełno krwi. Wybiegł stamtąd dzwoniliśmy na policje, ale nikt nie chciał przyjechać, bo była noc.
    Jak się obudziłam to myślałam, że serce mi wyskoczy ze strachu :D

Właśnie zjadłam ziemniaki i pulpety w sosie koperkowym <3

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie nam hormony szaleją :D

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • itakasia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wy macie sny! ja śpię w miarę dobrze
    all4love
    wiesz, że ja też wysłałam mojego po zapas owoców i imbir? ale u nas nie ma śniegu niestety ;)

dziewczyny jak tam po wizytach?

010iflw1wxwjhaqq.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Hahahahahahahahahaa :D
    Kompot z suszu sobie zrób?
    ze śliwek? tylko czy ja to wypije?! aaaaaaaa

• awangarda Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na zaparcia ja kupiłam grrberki dla dzieci z suszona śliwka. Ale jeszcze nie mogę nic mówić o skuteczności.

synuś :)
    f2w3rjjgbm9jz425.png
    Dwa aniołki *
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wgl to dzwoniłam dziś do mojej ginekolog i jak było zamknietę do wczoraj, tak okazało się, że gabinet otwarty, na ktg itd ale mojej ginekolog nie ma jeszcze tydzien... i teraz nie wiem, chyba pójdę do kogoś innego... do 11 czekać się boję, pokrwawiam dalej...

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nic nie moge przelknac poza krakersami z serem i jablkami.. Takze klopsiki, sosiki i kompoty zupelnie u mnie nie przejda :P Ale mowie wam jablka daja rade. Duzo jablek. :D
    marjotka wrote:
    a tak wgl to dzwoniłam dziś do mojej ginekolog i jak było zamknietę do wczoraj, tak okazało się, że gabinet otwarty, na ktg itd ale mojej ginekolog nie ma jeszcze tydzien... i teraz nie wiem, chyba pójdę do kogoś innego... do 11 czekać się boję, pokrwawiam dalej...

Marjotka zdazalo mi sie plamic juz kilka razy, nie swieza krwia, albo miec brazowy sluz. Ale plod rozwijal sie dobrze, moja ginekolog powiedziala, ze taki juz moj urok. Ale wiadomo ze kazda ciaza jest inna, im szybciej sie wybierzesz do gina tym spokojniejsza bedziesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 19:42

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te gerberki ze sliwka tez super

No i jabluszka, potwierdzam :P

Marjotka, krwawisz troszke? Hm, a na IP nie chciałabyś podjechac dla spokoju?

Gadua taki jak na wigilie, wedzone/suszone sliwki, suszone jablka i gruszki

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • All4love Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    itakasia wrote:
    all4love
    wiesz, że ja też wysłałam mojego po zapas owoców i imbir? ale u nas nie ma śniegu niestety ;)

I dobrze, niech szukają :)
    ale herbatę imbirową? Daj znać gdzie kupił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 19:46

20.08.2017 <3
‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ