Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poproszę o wpisanie do aniołkowych mamusi ... mój maluch już obumarł i teraz nie wiem czy czekac na samoistne krwawienie czy isc do szpitala hm... whatever !
Nadal trzymam za was kciukasy moje kochane :* ! -
Cherry_Blossom wrote:Roslinka, jesli beda sie utrzymywac plamienia to bym wykupiła. Moze to byc od stosunku.
Andzia, gratuluje wizyty
Marjotka, daj znac co z Tobą
Byłam u "niby" najlepszej ginekolog w moim mieście. Zrobiła mi usg. Wszystko jest dobrze. Nie potrafi stwierdzić dlaczego mam te krwawienia... też kazała brać tylko magnez, wypisała mi do 11.01 L4 i powiedziała, ze pracować nie mogę. Mam leżeć...
Jedyne co, to jestem spokojniejsza, serduszko biję, brzdąc ma 2,23 cm
Powiedziała, że 9 tydzien i 2dni. Szkoda, że nie mam zdjęcia, bo jest tak piękna dzidzia Kocham coraz bardziej Widać bardzo wyraźnie główkę i brzuszek w czwartek w szpitalu miał groszek 1,28 cm Czyli się rozwija
Coraz bardziej zastanawiam się nad tym detektorem tętna. Będę mogła kontrolować w domu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 16:03
neme lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Ja poproszę o wpisanie do aniołkowych mamusi ... mój maluch już obumarł i teraz nie wiem czy czekac na samoistne krwawienie czy isc do szpitala hm... whatever !
Nadal trzymam za was kciukasy moje kochane :* !
Kochana, tak bardzo mi przykro... jakbyś potrzebowała pogadać to pisz PW
A co ginekolog zalecał?
Naprawdę nie wiem co powiedzieć
Jeśli tylko mogłabyś napisać, że lista na 4 stronie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
marjotka wrote:już się melduję.
Byłam u "niby" najlepszej ginekolog w moim mieście. Zrobiła mi usg. Wszystko jest dobrze. Nie potrafi stwierdzić dlaczego mam te krwawienia... też kazała brać tylko magnez, wypisała mi do 11.01 L4 i powiedziała, ze pracować nie mogę. Mam leżeć...
Jedyne co, to jestem spokojniejsza, serduszko biję, brzdąc ma 2,23 cm
Powiedziała, że 9 tydzien i 2dni. Szkoda, że nie mam zdjęcia, bo jest tak piękna dzidzia Kocham coraz bardziej Widać bardzo wyraźnie główkę i brzuszek w czwartek w szpitalu miał groszek 1,73 cm Czyli się rozwija
Coraz bardziej zastanawiam się nad tym detektorem tętna. Będę mogła kontrolować w domu...
Cudownie
Myślałam o Tobie od rana.
To teraz dużo leżećmarjotka lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Chciałam się przywitać i dołączyć do Was. Mam 35 lat, jest to moja druga ciąża, dziś jest 7t2d, termin porodu około 20 sierpnia (ale pewnie będzie wcześniej, bo córkę urodziłam ponad 2 tyg przed terminem). W ubiegłym tygodniu byłam na usg i widać było serducho, więc powoli zaczynam wierzyć, że się udało i może być dobrze Jak widać poniżej o tę ciążę staraliśmy się dość długo, przeszłam 3 procedury ivf, więc pewnie stąd tak dużo lęku we mnie.
Jak już wspomniałam to moja druga ciąża. Mam córcię, która za 2 dni kończy 4 lata i póki co jeszcze nie wie, że będzie mieć rodzeństwo. Mamy zamiar jej powiedzieć po wyniku nifty, czyli pewnie za jakies 3-4 tygodnie.
Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję, że szybko uda mi się nadrobić wątekAnother, Asiulka83, Shelma, zokeia, sisi lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018