Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aafeca89900f.jpg
Mój z rana przeraża mnie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 16:20
All4love, Najmłodsza_staraczka, Lexi150, Gaduaaa, Amelia25, Otka, Asiulka83, ss25, sisi, Lovi89, Chusy, Tova33 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ja już włosy mam ogarniete i wyglądam już jak człowiek xd
Ale kurcze mam takiego nerwa że że wszystkimi się kloce. Włosy robiła mi moja siostra która ma tyle wspólnego z fryzjerstwem że jest moja siostrą a tak jej dałam popalić że mało się nie rozpłakała -
Samsaramsa wrote:Ja już włosy mam ogarniete i wyglądam już jak człowiek xd
Ale kurcze mam takiego nerwa że że wszystkimi się kloce. Włosy robiła mi moja siostra która ma tyle wspólnego z fryzjerstwem że jest moja siostrą a tak jej dałam popalić że mało się nie rozpłakała
ja idę do fryca w przyszłą sobotę i chce jasny blond a z natury mam ciemny blond.. bardzo ciemny.. i odrost mój rzuca się już w oczy.. no i zastanawiam się czy są bezpieczne rozjaśniacze?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnySwietne zdj z wizyt, powodzenia All4love
Moj brzuchat tez jest jeszcze plaski no chyba ze sie najem za 2
Dziewczyny czy lekarz kazal wam brac witamine D3? Mi powiedzial, ze musze zaczac przyjmowac bo mam niski poziom ale nie powiedzial konkretnie ile jednostek i ktory -
Amelia25 wrote:Swietne zdj z wizyt, powodzenia All4love
Moj brzuchat tez jest jeszcze plaski no chyba ze sie najem za 2
Dziewczyny czy lekarz kazal wam brac witamine D3? Mi powiedzial, ze musze zaczac przyjmowac bo mam niski poziom ale nie powiedzial konkretnie ile jednostek i ktory
Kochana ja biore 2000 jm i taka jest generalnie zalecana kobietom w ciąży
Najlepiej zobacz czy i ile maja jej Twoje wit prenatalneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:16
Amelia25 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Kochana ja biore 2000 jm i taka jest generalnie zalecana kobietom w ciąży
Najlepiej zobacz czy i ile maja jej Twoje wit prenatalneFabian Cyprian Tymuś -
Przepiękne zdjęcia maluszków . Gratuluję wszystkich wspaniałych wiadomości i udanych wizyt prenatalnych. Mam nadzieję, że we środę też będę mogła się takimi pochwalić . Jeszcze niedawno to były takie maleńkie fasolki, a teraz tak wszystko cudnie widać na USG.
Another Spóźnione wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęśliwych narodzin zdrowego dzieciulka :*
Dziewczyny macie takie piękne i zgrabne brzuszki, że popadłam w kompleksy , moja ciąża to chyba jednak spożywcza hihi.
Dziś będę miała już detektor Sonoline B, mam nadzieję że wyłapię już serduszko. We wtorek byłam na ekspresowej wizycie u ginki na osiedlu, bo się bałam czy swoim omdleniem nie zaszkodziłam dzidziusiowi - wszystko na USG ok, bobas rośnie, serduszko bije.
Od kilku dni już nie wymiotuję, czasem tylko w głowie się kręci. Apetyt mi się zwiększył i częściej teraz jem, więc może waga ruszy bo na razie mam - 0,5 kg.
Tova ja choruję na hipoglikemię reaktywną i mam dietę cukrzycową od paru lat- nic strasznego, można się przyzwyczaić chociaż na początku było trudno. Ważne, by jeść często, drobne posiłki (min.5). Owoce należy jeść tylko po jakimś posiłku, nie jako przekąski między posiłkami. Trzeba wyeliminować głównie cukry proste, pić sporo wody. To taka zdrowa dieta. Mam gdzieś bardzo fajną rozpiskę co można, a czego nie od diabetologa ze szpitala, jak będziesz chciała to Ci podeślę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:49
Another, Tova33 lubią tę wiadomość
2 Aniołki -
Samsaramsa wrote:Możesz rozjaśnić na pasemkach
Ja mam ombre i od góry przyciemnialam farbą bez amoniaku a dół tylko tonowalam juz zwykłą farbą.
Jak zrobisz pasemkami to później odrost nie będzie się tak szybko rzucał w oczy
no dobra to dobrze, ze chociaż na pasemkach mogę.. ale generalnie dążyłam do jednolitego koloru i chciałam całość w jasnym blondzie
ale myślę że fryzjerka mi coś zakombinujeFabian Cyprian Tymuś -
Ogólnie rozjasniacza nie można kłaść ma skórę głowy bo może poparzyc a żeby wyszedł super ładny jasny i nie żółty blond farbą musi być superrozjasniajaca i z wysokoprocentowym oxy chyba że masz włosy podatne na rozjasnianie. Jak zrobi Ci cienkie a gęste pasemka to bardzo ładnie będzie wyglądać, gorzej jak zrobi autostrady
-
Samsaramsa wrote:Ogólnie rozjasniacza nie można kłaść ma skórę głowy bo może poparzyc a żeby wyszedł super ładny jasny i nie żółty blond farbą musi być superrozjasniajaca i z wysokoprocentowym oxy chyba że masz włosy podatne na rozjasnianie. Jak zrobi Ci cienkie a gęste pasemka to bardzo ładnie będzie wyglądać, gorzej jak zrobi autostrady
mam podatne na rozjaśnienie więc kurde no sama nie wiem , ostatnio mi fryzjerka moja w Irl jechała na całą bańkę farbą rozjaśniającą ale właśnie wszystko na omniplexieFabian Cyprian Tymuś -
Another, gratulacje! Piękne maleństwo, piękne statystyki i piękne bicie serduszka!
Mnie jutro czekają prenatalne, do Krakowa jadę. Wrócę z tak samo wspaniałymi nowinami! Koniecznie
A brzuch dalej płaski. Dziewczyny, te, które nie miały kłopotów z mdłościami i wymiotami - czy zauważyłyście u siebie zmniejszenie apetytu? Tzn. w moim przypadku powrócił do stanu sprzed ciąży. Nie pochłaniam już tyle, co przez ostatnie dwa miesiąceAnother lubi tę wiadomość