Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ss, mi natomiast lekarz mówił, że po skończonym 13 to już ryzyko, że dzidzio będzie za duże, bo to chodzi o cm. Chyba od 4 do 7 czy 8 jakoś tak. Żeby można było te pomiary zrobić. Chodzi o to żeby np w tym zalozmy 13×4 nie okazało sie, ze dzidzio jest "starsze"
Ja np bylam w 10 i chyba 5 dni u gin na wizycie, niby 11 tydzien i mozna prenatalne robic a mi powiedzial, ze dzidzio ma 3,6 cm i byloby za wcześnie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gratuluje dziewczyny pozytywnych wizyt i cudownych wiesci
Co do porodu moj na poczatku nie chcial ale jak sie dowiedzial ze jego najlepszy kolega byl i przecinal pepowine to juz nic nie musialam mowic sam chcial, mial tam na dol nie zagladac przynajmniej ja tak chcialam ale nie mogl sie powstrzymac i do tej pory slysze jak to wyszla glowka a pozniej siup cala wyskoczyla no i jest taki dumny ze to on pierwszy nosil ją po porodzie -
U mnie owu była późno i pierwsze usg pokrywalo się z owu a już drugie z om i właśnie boje się że szybko rośnie i teraz okaże się że już jest za duży
No ale to bardzo dobry lekarz, najpierw mówił żeby zrobić 25.01 ale chwile pomyślał i żeby tego 1.02 robić
Sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:14
-
nick nieaktualnyDobry.
I wczoraj w końcu nie dotarliśmy na zakupy biżuteryjne, ale idziemy dzisiaj! I czuję, że będzie ciężko . Wybrałam co prawda kilka rzeczy które mi się podobają, ale wybór będzie truuudny
Lexi, z ciekawości, masz wskazania do CC, że już wiesz że tak się rozwiąże? -
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda u nas jezeli nie minęło min 2 lata od ostatniej cc to kolejne robią cc no chyba że sie uprzesz na sn. Ja nie mam zamiaru. U mnie bedzie odstep 1,5 roku więc nie będę ryzykować. Nawet lekarka ostatnio mówiła żebym się nie przywyczajala do blizny bo w tym miejscu będzie inna
-
Cześć czołem
Cherry wczoraj nie doczekałam relacji z Twojej wizyty, bo padłam.. miałam taki silny ból głowy że po ścianach chodziłam.. ale obyło się bez tabletki.. dziś jestem jak nów a Tobie gratuluję udanej wizyty świetne nóżki hihi
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyLexi, kumam. Ja też po cichu przygotowuję się na CC, chociaż może się uda naturalnie. Ale biorąc pod uwagę, że młode też przez CC się rodziło, bo miałam zwężenie miednicy, a teraz dwójka to kurczę nie wiem jak będzie. Trochę się boję bo po młodym bardzo długo do siebie dochodziłam
-
Dzień dobry Dziewczyny, które miała wczoraj wizyty- gratuluję i ciesze się, że wszystko jest ok. Moje usg prenatalne dopiera 31 stycznia, a do tego czasu chyba osiwieję. Cały czas jeszcze biję się z myślami co do testu pappa. Wiem, że na wynik wpływa wiele czynników i obawiam się, że włąśnie te czynniki sprawią, że ryzyko w moim przypadku będzie podwyższone, a u mnie włączy się panika. Sam wiek (34) i sposób poczęcia (jak to jest delikatnie określane) mogą dać wynik, który mocno mnie nastraszy. Kurczę, sama nie wiem. A jak powiedziałam o tym mężowi, to on mi na to, że mu się wydaje, że ja już i tak podjęłam decyzję i on się ze wszystkim zgadza
-
llallka wrote:Dzień dobry Dziewczyny, które miała wczoraj wizyty- gratuluję i ciesze się, że wszystko jest ok. Moje usg prenatalne dopiera 31 stycznia, a do tego czasu chyba osiwieję. Cały czas jeszcze biję się z myślami co do testu pappa. Wiem, że na wynik wpływa wiele czynników i obawiam się, że włąśnie te czynniki sprawią, że ryzyko w moim przypadku będzie podwyższone, a u mnie włączy się panika. Sam wiek (34) i sposób poczęcia (jak to jest delikatnie określane) mogą dać wynik, który mocno mnie nastraszy. Kurczę, sama nie wiem. A jak powiedziałam o tym mężowi, to on mi na to, że mu się wydaje, że ja już i tak podjęłam decyzję i on się ze wszystkim zgadzaFabian Cyprian Tymuś
-
Dzień dobry!
Najmłodsza, wszystko przez hormony. Postarajcie się opanować, porozmawiać ze swoim, dacie radę!
Moje sny ostatnio mnie przerażają dzisiaj najpierw byłam torturowana w opuszczonej szkole, a potem walczyłam z wielkim pożarem miasta, gdzie paliło się dosłownie wszystko oprócz mojego domu
20.08.2017 -
Gaduaaa wrote:też mam problem z decyzją co do PAPPA... u mnie może wyjść niemiarodajne ze względu że mam Hashimoto i EBV... i boję się,że to mi napędzi stracha... a z drugiej strony zakładam, że wszystko jest w porządku i niepotrzebnie wydane pieniądze.. eh.. chyba poproszę o pomoc tą gin co będzie robiła usg prenatalne, co ona radzi.. i czy są wskazania do PAPPy czy nie..