Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie mialam pytac, co z tymi laktatorami? Co ogladam jakies filmiki na yt o wyprawkach to kazda babka ma inne zdanie.. Lepszy zwykly, lepszy elektryczny, lepiej nie kupowac, kupowac..
I mam pytanie czy jesli mama nie karmila piersia to znaczy ze jest wieksze prawdopodbienstwo ze ja nie bede miala pokarmu, czy to w ogole jest bez zwiazku?
-
Ja kupilam lovi prolactis elektryczny. Trochę mnie to kosztowało ale nie żałuję. Mimo ze karmilam bardzo krótko. To dzieki niemu chociaz trochę mojego mleka Mlody wypił. A z recznym bym sie zamachala. No i od razu po porodzie musiałam zacząć symulację żeby mleko sie pojawiło więc dobrze że wcześniej się zaopatrzylam. A zamierzam później go sprzedać za dobrą cenę.
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:No właśnie miałam pytać czy jest tu jakaś mama, która miała ręczny i była zadowolona. Dzięki Ruda :*
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Myślę, że kup wymienne końcówki i spokojnie tak
poza tym wiele kobiet też kupuje używane
Właśnie miałam ręczny i też był mega ból i krew ale nie mniejszy niż przy KP
O właśnie muszę pamiętać o nakładkach na sutki, dzięki nim choc troche udalo nam sie kpWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 11:37
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyJa kupiłam jeszcze w ciąży laktator Medela Swing - niby najlepszy z najlepszych laktatorów. No i wg mnie to był bezsensowny wydatek, bo mój mały nie potrafił pić z butelki. Jeśli chodzi o zastoje czy nawał pokarmu to lepiej ściągałam ręcznie niż laktatorem a do tego laktator zatykał mi kanaliki w piersi. Ja bym temat laktatora odpuściła, ręczny jest bez sensu bo to można sie zamachać, a jak będzie potrzebny laktator np żeby rozbujać laktację to lepiej wypożyczyć np ze szpitala bo z tym nie ma problemu... I jak coś to bez problemu laktator można zakupić.
A co do gemini to niestety bardzo się spsuła ta apteka bo ma problemy finansowe... Często taniej jest np w superpharmie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrumBrum wrote:ss25 już nastawiasz się na poznanie płci?
Sam lekarz nas wczoraj nakręciłPo USG małżon wczoraj do niego, że śniło mu się że będzie syn a lekarz zaczął się śmiać i powiedział, że 3 lutego mu odpowie czy sen się sprawdził więc mam nadzieje ze juz nam cos nakresli
Bede wtedy w 12t5d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 11:43
-
nick nieaktualny