Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesionka, najmlodsza - Gratuluję
Pff hejodoskonale Cię rozumiem, mialam niestety podobnie.,, na pocieszenie powiem, że teraz jestem po prenatalnych i wszystko cacy
Mania, witaj z nami, wpisalam na liste na 4 stronie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ide pod prysznic to sie bede ogladac i wypatrywac linii.
Nie wiem czy tez tak macie ale odkad jestem w ciazy to pol godziny najpierw sie studiuje przed lustrem zanim sie umyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 20:30
sisi, llallka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Kurde dziewczyny... Strasznie dużo śluzu mi poszło,normalnie mega galareta jakby jakiś czop.. Kremowa taka, ale strasznie strasznie dużo.. Wystraszylam się..
Gaduaaa ja też tak miałam, kilka razy i właśnie taka galareta. Też myślałam że to czop zwłaszcza, że szyjkę miałam lekko otwartą ale na USG szyjka zamknięta i czop na swoim miejscunie martw się
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Samsaramsa wrote:Dziewczyny pojawia się już u was linia nerga? Ja mam wrażenie ze mam taką delikatnie ciemniejsza
Taka ledwo widoczna ale mąż też ją dostrzegł.
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
MówmiAgatka wrote:Gaduaaa ja też tak miałam, kilka razy i właśnie taka galareta. Też myślałam że to czop zwłaszcza, że szyjkę miałam lekko otwartą ale na USG szyjka zamknięta i czop na swoim miejscu
nie martw się
zawsze coś
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja dzis miałam wizytę, na ktorej sie dowiedziałam, ze jednak bedzie jeden dzidziuś. Drugi przestał sie rozwijać w 8t0d. Serducho nie bije. Drugi wyprzedza troche datę, bo ma 3,57cm, wskazuje na 10t4d. Oby juz tak zostało! Tak sie martwiłam ta ciąża mnoga, to teraz bede sie martwić do prenatalnych - 9.02. Czy wszystko ok. Mam zalecenie wykonać tez test pappa.
mam nadziej, ze zdaze sie jeszcze nacieszyć w tej ciąży.
bo od początku same obawy.
-
Gaduaaa wrote:wiesz co.. ja dostałam.. używany.. z UK on jest i chyba jakiś mega tandetny..
nazywa się summer
tez otrzymalam wczoraj detektor firmy summer i nic jeszcze nie wychwycilam:/ tylko bicie serduszka mojego meza i nikoska hehe wydaje mi sie ze ma tandetna czulosc:( i musimy jeszcze poczekac.. -
Lovi89 wrote:tez otrzymalam wczoraj detektor firmy summer i nic jeszcze nie wychwycilam:/ tylko bicie serduszka mojego meza i nikoska hehe wydaje mi sie ze ma tandetna czulosc:( i musimy jeszcze poczekac..Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Rosolinka biedna! Trzymaj sie kobieto, twoj drugi maluch jest na pewno silny i bedzie rosl zdrowo, trzymam kciuki!
Gadua z tym sluzem mialam tak 2-3 razy. Normalnie caly papier mialam usmarowany takim bialo, lekko pomaranczowym sluzem. Za pierwszym razem tez spanikowalam ale ze sie powtorzylo to juz wiedzialam ze to nie czop, ot jakas ciazowa anomalia :pGaduaaa lubi tę wiadomość