Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Basha wrote:A czy wiecie, czy gdzieś poza żelazną można urodzić w wodzie ( w sensie, że nie tylko moczyć się w wannie, ale urodzić dziecko do wody?) I czy jak rodzi się w wodzie to można mieć znieczulenie dolędźwiowe? Bo takie coś bym chciała
-
pestka1 wrote:Dziewczyny sale 4 osobowe to luksus w Irlandii były 9 osobowe plus 9 maluchów a na porodówkę to niemal w kolejce trzeba było stać bo ciagle zajęta
Anielle w takim razie obstawiam anginę albo zapalenie jamy ustnej
byłam w sierpniu przyjaciółkę odwiedzić i leżała na sali 8 osobowej.. łóżka odgrodzone parawanami... masakra..FabianCyprian
Tymuś
-
A ja zwymiotowalam nawet chalwe... kiedy te wymioty i mdlosci przejda to jest tak.męczące... ja sie mecze zdaje sie od 7 tygodnia i tak non stop choc apogeum bylo takie dwutygodniowe przed świętami. No ale nie ma minuty bym nie czuła mdlosci. Czuje sie ciagle jakbym zjadla tyle co slon a jem niewiele prawie nic. Kropelki na mdlosci od lekarza nic nie daja i tabletki tez nie pomagają.
-
Oj tez bym się przespala ale zaraz wychodzę z pracy i jadę do domku, ciekawe co na kolacje będzie
Mnie ostatnio dość często pobolewa i kluje, jak trochę pochodzę czy jak w pracy stoję. Jakoś wcześniej nie sprawdzałam jaki ten brzuch jest ale dzisiaj w pracy dziewczyny pytały się mbie czy mi twardnieje aż musiałam sprawdzić i jest taki twardy. Albo sama sobie juz wkrecam ;/ -
Dziewczyny ale piszecie
Trochę Was nadrobiłam, ale zanim siadłam do neta, zrobiłam sobie porcję frytek
Mniam
Rosolina jeszcze raz mi przykro z powodu drugiego maluszka, ale jedna dzidzia napewno da radę :*
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!!!
-
ale się najadłam , brzuchol mi pęknie...
Widzę, że imiona macie już po części wybrane, mój M dla dziewczynki wybrał Weronikę, a dla chłopczyka mnie się podoba Wojtuś -
Hehe za to moja córka powiedziała, mamo, Ty tak nie możesz nazwać tego dziecka, zrobimy losowanie w słoiku, ona ma bardziej oryginalne pomysły
Vivianne, Biedronka itd.
itakasia, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz nawet nie wiem czy moj sobie żarty robi czy serio z tymi imionami. Z Erazmem mowil chyba serio, ja mam skojarzenia od razu z orgazmem...
zwymiotowałam żółcią i jem gruszkę. Od razu lepiej! Ustawiłam lodówkę na 1 stopień i mam taka zimna gruszkę jakbym sorbet jadła
Haha Karola musisz słuchać córki -
Puldzia ja też mam wizyty co 4 tygodnie, mój lekarz też jest zdania, że nie ma potrzeby częściej. Ciężko wytrzymać...
ale 3mam kciuki za Ciebie!! wszystko na pewno bedzie super !!
Czekajacnacud - mój zestaw, rano almette śmietankowy, a ostatnie 3 dni katowałam pomidorówkę !!!:D ale dziś mąż zrobił klopsiki w sosie pieczarkowym, z ziemniaczkami z koperkiem - i ku zdziwieniu pochłonęłam z ochotą
SS, Ulii, to będzie trzech Leonów !ja też chcę Leosia i nawet powoli udaje mi się męża namówić na to imię. a dla dziewusi Nela, ale chyba będzie chłopak, takie mam przeczucie no i coś tam na ostatnim usg wystawało między nóżkami
neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek!160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr