Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Dzień dobry sierpnióweczki.
Mnie to wczorajsze plamienie zestresowało i dzisiaj też mi się bzdury śniły
Marjotka mnie też nie raz omijają dziewczyny, ale przy takim natłoku wiadomości nie ma co się dziwić. Jeśli to dla mnie ważne, to napiszę drugi raz i wtedy raczej już ktoś dojrzy
Któraś z Was też ma w dniach okołookresowych plamienia jeszcze? Dziwne to dla mnie. Dzisiaj rano już w miarę czysto, ale wczoraj o mało nie utopiłam się w brodziku ze strachu.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Juuli a co lekarz powiedział? Wiesz co,tak na prawdę wystarczy niedokładnie zmierzyć i już wychodzi kilka dni. Ja na jednym zdjęciu mam 7+1 i minutę później znów zmierzyła i 7+6. 10 dni to sporo. Wiesz kiedy miałaś owulację?
Moje jest też młodsze o 10-11 dni niż termin ostatniej miesiączkisynuś
Dwa aniołki * -
Juuli wrote:Hej, jestem po wizycie, gin mowi ze wszystko jest w porzadku serduszko bije. Dzidziuś jest mniejszy o 10dni. Czy wasze maluszki tez sa tak malo ruchliwe?
Może poprostu smacznie spał. Mój w 10 tygodniu poruszał trochę rączkami i nóżkami, a w 12 rzucał się po całej macicy
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Hejka
wszystkim dzisiejszym wizytującym gratuluję i tym które dopiero przed to mocno trzymam kciuki...
zapindalacie jak szalone.. nie sposób Was nadrobić... ale podczytuje regularnie.. widzę ,że już są na tapecie pierwsze zakupysuper ! piękne ubranka
ja na usg idę też z mężemi dzieciakami.. ale oczywiście to już pod sam koniec
plamień w tej ciąży nie miałam tfu tfu odpukać... więc nie pomogę, nie wiem o co może chodzić.. ale jeśli jednorazowe to nie ma co panikować myślę..
i co więcej? hmm
dziś w nocy wyjeżdżamy do Polski.. no i straszna wichura u Nas, modlę się żeby do rana się wyciszyło.. a w Polsce podobno już brak śniegu.. dzieci będą zawiedzione.. dupa..
a na domiar wszystkiego kontrolka mi się zapaliła w samochodzie .. i to od silnika.. a parking zabookowany właśnie na mój samochód.. świetnie..FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaa powodzenia z samochodem. Złośliwość rzeczy martwych
Mieliśmy podobna sytuację rok temu przed wyjazdem do Niemiec do mojej mamy. Zrobiliśmy ostatnie zakupy i mieliśmy wziać torby i jechać i zapaliła nam się kontrolka od silnika i niestety wyjazd trzebabyło odłożyć.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
sisi wrote:Gaduaa powodzenia z samochodem. Złośliwość rzeczy martwych
Mieliśmy podobna sytuację rok temu przed wyjazdem do Niemiec do mojej mamy. Zrobiliśmy ostatnie zakupy i mieliśmy wziać torby i jechać i zapaliła nam się kontrolka od silnika i niestety wyjazd trzebabyło odłożyć.
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa to Ci auto psikusa zrobiło.
Mój M pracuje na nocki niestety a gina mam zawsze popołudniu, ale na prenatalne umówiłam się specjalnie do południa żeby mógł ze mną pójść bo sam się dopytywał
Ja na szczęście plamień do tej pory też nie miałam. -
Asiulka83 wrote:Kupilam dziś sobie prenatal classic po 13 tyg ale one nie maja kwasow dha czy jeśli kupie sobie zwykly tran to będzie to samo ?
Asiulka, ja do prenatalu Classic łykam po 2 tabletki Omegamed Pregna DHA. To nie zupełnie to samo, co tran, bo w tranie DHA jest jednym ze składników. Nie wiem, jaka w tranie jest dawka tego DHA, powinno się przyjmować ok 500 mg dziennie.
dziewczyny, jeśli któraś ma blisko Lidla to w przyszłym tygodniu będą ciążowe spodnie i bluzki za grosze. Spodnie wyglądają na takie a la dresowe, więc powinny być super do chodzenia po domu
Czy któraś z was kupowała kiedyś ciuszki w lidlu dla niemowlaków? Bo mi się jedne body strasznie podobają. W ogóle to się zastanawiam, czy w sieciówkach ubranka są dobrej jakości? Bo siostra kupiła już parę rzeczy w sieciówkach i są prześliczne, a ja nie wiem jak poznać, czy coś jest dobre.Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
Basha o dzięki za wiadomość o lidlu
Ja kupowałam nie raz ubranka i akurat lidla mogę polecić z czystym sumieniem. Mają bardzo dobre gatunkowo ubranka jak dla mnie. -
W lidlu ubrania dziecięce są super jakości. Podejrzewam że niemowlęce (o ile też są firmy lupillu czy jakoś tak) będą tak samo super. Ja często dla córki kupowałam. Nie kurcza się i nie mechaca po praniu, z aplikacjami też nic się nie dzialo. Ogólnie dla starszakow super buty zimowe zawsze mają i kombinezony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 15:26
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Tak na chłopski rozum,żeby nie wdawać się w szczegóły to doktorka mówi,że acard rozrzedza na tyle krew,że dotlenia .Nie robią się zakrzepy i nie dochodzi do obumarcia .Ja robiłam większość badań i wyszły dobrze. Co nie zmienia faktu,że coś musi być nie tak po 3 stracone ciążę nie są raczej przypadkowe. Zwłaszcza,że teraz na acardzie i heparynie wszystko jest Perfekt .
synuś
Dwa aniołki * -
All4love ja się mieszczę w swoje ubrania. W spodnie jedne tez ,ale popołudniu mnie już tak ciśnie,że dwa guziki muszę odpiąć. A to są boyfriendy:-)
W domu chodzę w alladynach na gumce albo leginsachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 15:43
pff_prl lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki *