Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
llallka wrote:Hahaha żebyś się nie zdziwiła
Ja kiedyś przepuściłam w rossmanie dziewczynę z w zaawansowanej ciąży, a za plecami usłyszałam: "o święta bo dała się zapłodnić". Trochę mnie zatkało, tym bardziej, że słowa te wypowiedziała elegancka pani koło 50tki.
Heh... A w każdym rossmanie plakat wielki, że kobiety w ciąży maja pierwszeństwo... Tak mnie to strasznie irytuje...
Apropos...
Parę dni temu czytałam gdzieś na facebooku, że mają się zmienić prawa dla kobiet w ciąży. Np do lekarza specjalisty na NFZ mają być rejestrowane bez kolejki. Te terminy u nas np do endokrynologa czasem są za pół roku, a w ciąży konsultacja potrzebna na już więc takie coś było by dobre. Wiecie coś może o tym? -
nick nieaktualny
-
Tova33 wrote:Heh... A w każdym rossmanie plakat wielki, że kobiety w ciąży maja pierwszeństwo... Tak mnie to strasznie irytuje...
Apropos...
Parę dni temu czytałam gdzieś na facebooku, że mają się zmienić prawa dla kobiet w ciąży. Np do lekarza specjalisty na NFZ mają być rejestrowane bez kolejki. Te terminy u nas np do endokrynologa czasem są za pół roku, a w ciąży konsultacja potrzebna na już więc takie coś było by dobre. Wiecie coś może o tym?Tova33 lubi tę wiadomość
-
Asiulka83 wrote:Sisi Brzuszek sliczny
niech rosnie
a to mój
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5078f0f0f867.jpgGonisz mnie
Asiulka83 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
BrumBrum wrote:Piękne brzuszki
Moje to już brzuszysko!!
Dziewczyny pamiętajcie o PASACH DO JAZDY SAMOCHODEM! Upierdliwa jestem, ale to naprawdę jest bezpieczeństwo naszych maluchów. Już pora kupować/pożyczać/wypożyczać! Ja mam be safe i bardzo sobie chwalę!BrumBrum lubi tę wiadomość
Ekhm ekhm Awangarda coś tutaj kręcisz
Widziałam zdjęcia w pamiętniku i to nie może być sam tłuszcz. Ewidentnie widać, że dzidziol się rozpycha.
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Dzis przywiozlam 2 reklamówki ubrań ciazowych od kuzynek więc jestem zabezpieczona
Ale do lidla na bank trzeba się wybrać i Młodemu coś kupic. Ubranka mają świetnej jakości ale faktycznie zawyżone rozmiary. -
nick nieaktualnyJa jestem bardzo przeczulona jeśli chodzi o bezpieczeństwo w samochodzie. Dla mnie komfort psychiczny i fizyczny ogromny. Przez ostatnie 1.5 roku moje dwie koleżanki już z mojego adaptera korzystały i nie widać by był używany więc myslę że można go potem odsprzedać bez problemu. A bezpieczeństwo maluchów najważniejsze!!
A ciuchy z lidla... Bodziaki super, ale pozostałe wg mnie kiepskiej jakości. Ja wole zdecydowanie ciuchy z HM -
Z H&M są jedne z lepszych jakościowo jak dla mnie
a ciuszki z Lidla kupujemy, do przedszkola są super
Tova, gratuluje 2 trymestru!!!!
Kochana wizytujaca dzis i martwiaca sie o wielkosc malucha - no nick mam na koncu jezyka, przepraszam! Wierze, ze wszystko będzie ok :*:*:*
Puldzia, gratuluje wizyty
Gaduaaa bezpiecznej podróży!Gaduaaa, BrumBrum, Juuli lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
A ja co do hm mam w pl mam mieszane uczucia. Kupuje dla młodej, ale po tym jak mieszkałam w Anglii przez jakiś czas mam wrażenie że tam jednak jakościowo są dużo lepsze- a niby to samo
mama w Niemczech też szaleje w hm i ubrania z niemieckich hm są jakby pośrednie. Te kupione w pl dość często skręcaja się na szwach podobnie jak rzeczy z pewno, czy piżamy dla dzieci z biedronki. Nie wiem od czego to zależy ale tak niestety jest. No ale cenowo i wizualnie są ok więc często się kosze, tym bardziej że ja wolę zakupy online niż bieganie po sklepach
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019